Ekom & Dropshipping

10 användbara Dropshipping-forum att följa under 2023

Dropshipping


Precis som med alla andra typer av företag, åtföljs återförsäljare som är inblandade i dropshipping ständigt en brant inlärningskurva, som med tiden blir mer och mer ytlig. För att komma till det stadiet måste man dock engagera sig i en lärandeprocess som består av att engagera sig i alla typer av utbildningsmaterial som affärspoddar, dropshipping-bloggar, e-handelskonferenser, etc.

En särskild inlärningsmetod som har visat sig vara mycket effektiv är dropshipping-forum och andra liknande onlinecommunities. För att illustrera det hävdar en studie gjord av Vanilla Forums upp till 90 % av de tillfrågade sa att dessa samhällen har hjälpt dem att förbättra sina produkter och tjänster.

Med denna statistik i åtanke kommer vi i den här artikeln att utforska fördelarna med att gå med i dropshipping-forum och lyfta fram tio användbara forum som varje dropshipper bör följa.

Hur kan dropshipping-forum hjälpa dig?

Dropshipping-forum låter dig skörda en massa fördelar som sannolikt kommer att hjälpa ditt företag i det långa loppet:

 • Få kontakt med människor från din bransch;
 • Diskutera frågor med likasinnade entreprenörer;
 • Be om dropshipping-specifika frågor;
 • Lär dig genom andras erfarenheter;
 • Skaffa kunskap från framgångshistorier.

Så, utan vidare, låt oss hoppa in i de bästa möjliga dropshipping-forumen du kan följa under året som kommer.

Funderar du på att starta en dropshippingbutik?

Med BrandsGateways dropshipping-tjänst kan du börja tjäna vinster på ett ögonblick.

Bästa dropshipping-forum att följa


Med över 52 miljoner dagliga aktiva användare och nära 430 miljoner användare totalt sett, enligt Business of Apps, har Reddit vuxit till att bli en av de största online-gemenskaperna som någonsin har funnits. Folk kommer runt för att diskutera precis vad som helst du kan tänka dig. Därför, för att tillhandahålla ett organiserat forum, har plattformen skapat små grupper som kallas subreddits, var och en fokuserar på ett annat ämne.

Varför gå med i detta forum?

 • Även om plattformen inte är ett typiskt dropshipping-forum, kan du enkelt hitta ett gäng dropshipping-subreddits du kan gå med i. Plattformen är så stor att det nästan är omöjligt att inte hitta den lösning du letar efter.

Medlemskrav

 • Att registrera sig på Reddit är helt gratis. Men dropshippers kan också välja premiumprenumerationen på $5,99/månad för att få tillgång till en mer omfattande uppsättning funktioner.

Shopify är en populär e-handelsplattform som används av dropshippers för att lansera sina onlinebutiker. Förutom sina överkomliga priser och praktiska funktioner, inklusive ett rikt utbud av Shopify dropshipping-appar, ger Shopify också entreprenörer ett mycket interaktivt forum.

Varför gå med i detta forum?

 • Med över 900 000 forumanvändare och över 2 000 000 Shopify-baserade onlinebutiker är Shopifys onlinecommunity en idealisk plats för att stöta på en enorm mängd andra dropshippers och engagera sig med dem i meningsfulla diskussioner.

Medlemskrav

 • Oavsett om du är en Shopify-användare eller inte, kan du fortfarande registrera dig gratis och ha tillgång till alla ämnen som är tillgängliga i Shopify-communityt.

Rise Forums är en annan plattform som erbjuder ett livligt forum där du kan få kontakt med dropshippers, återförsäljare, marknadsförare och utvecklare och få gratis dropshipping tips om alla typer av ämnen som rör ditt företag.

Varför gå med i detta forum?

 • I Rise-forumen kan du gå med i en uppsjö av diskussioner om främst allmänna e-handelsfrågor, WordPress-användning, SEO-strategier och marknadsföring på sociala medier bland annat.

Medlemskrav

 • Ett stort antal ämnen kan nås utan konto. Men för att delta i diskussionerna måste du registrera dig och betala en icke-återbetalningsbar registreringsavgift på $10.

Webmaster Sun beskriver sig själva som det främsta forumet för onlinemarknadsföring, dropshipping-marknadsplatser och SEO-praxis. Webmaster Sun är en storskalig onlinegemenskap dedikerad till alla e-handelsentusiaster som behöver få grepp om att driva en onlinebutik.

Varför gå med i detta forum?

 • Forumet erbjuder en bred e-handelssektion där du nästan omedelbart kommer att snubbla över ämnen om att äga en dropshipping-butik samt konversationer om reklam, video och e-handel via e-postmarknadsföring och webboptimering.

Medlemskrav

 • När du registrerar dig måste potentiella medlemmar välja mellan en gratis plan, ett premiummedlemskap på $35/månad och en marknadsplatssäljarprenumeration på $99/år.

På samma sätt som Reddit är Quora en global onlinegemenskap, som fungerar som ett fråge- och svarsforum där människor är fria att dela med sig av sin kunskap och söka lösningar på ett problem. Sedan januari 2022 rapporteras plattformen ha samlat upp till 300 miljoner aktiva användare varje månad, vilket säkrat en plats på listan över de mest populära sociala medierna.

Varför gå med i detta forum?

 • Quora dropshipping-forumet är en plats där du hittar konversationer som sträcker sig från affärsnischer och dropshipping-krav till vinnande produkter till dropshipping och mest effektiva dropshipping-annonser.

Medlemskrav

 • Människor kan scrolla igenom Quora och få tillgång till mycket av innehållet utan att behöva registrera sig. Men om du vill skicka ett svar eller ställa en fråga måste du skapa ett gratiskonto.

Fastlane Forum är en affärsorienterad plattform som erbjuder läsarna en plats att utbyta erfarenheter, hitta lösningar och komma på sätt att framgångsrikt driva sina satsningar.

Varför gå med i detta forum?

 • Med för närvarande över 70 000 entreprenörer som använder forumet dagligen, har forumet en stor publik av dropshippers som ständigt diskuterar ämnen angående dropshipping inklusive dropshippingverksamhetens lönsamhet, knep för att bygga en onlinebutik, råd om att välja en produktnisch, förbättra din dropshippingbutik trafik och många fler.

Medlemskrav

 • Du kan registrera dig gratis genom att presentera ett giltigt användarnamn, e-postadress, lösenord och anledning till att gå med i forumet. Tänk ändå på att alla registreringar granskas innan de godkänns.

Dropship Forum är det ultimata dropshipping-communityt dedikerat specifikt till denna affärsmodell. Plattformen ger entreprenörer inte bara väl avrundade artiklar och samtalsämnen utan också en plats för dropshippers och leverantörer att träffas och starta ett samarbete.

Varför gå med i detta forum?

 • Dropship-forumet är värd för nästan alla typer av diskussioner relaterade till att driva en dropshipping-butik, inklusive att dela e-handelsframgångsberättelser, granska dropshippers och dropshipping-kataloger, tips på webbhotell, handledningar för programvara för kundvagnar, SEO-råd, betalningsportaler och internationella försändelser, för att nämna en få.

Medlemskrav

 • Dropshippers kan registrera sig gratis och måste gå med på att följa forumreglerna innan de går vidare till diskussioner.

PrestaShop är en gratis webbbyggande e-handelsplattform som anses vara ett bra Shopify-alternativ, som är värd för cirka 300 000 webbplatser och ger dem chansen att bygga helt anpassningsbara webbplatser där de kan lansera sina onlinebutiker.

Varför gå med i detta forum?

 • Förutom det stora urvalet av funktioner har plattformen också ett välutvecklat PrestaShop-forum, som inte bara täcker allmänna e-handelsämnen utan även dropshipping-ämnen. Eftersom PrestaShop erbjuder sina tjänster till en mängd olika entreprenörer som också inkluderar dropshippers, har plattformens forum en stor dropshipping-gemenskap som du kan gå med i och aktivt engagera dig i.

Medlemskrav

 • PrestaShop Forum kan användas både av PrestaShop-kunder såväl som av läsare som inte prenumererar på deras tjänster genom att registrera sig gratis.

Som namnet antyder fokuserar Digital Point-forumet främst på e-handelsbranschen, inklusive dropshipping-metoden. Det tillåter användare att nå ut till miljontals online-återförsäljare och ge och få åsikter om hur de kan övervaka sina företag.

Varför gå med i detta forum?

 • Trots att det förser läsarna med ämnen som täcker nybörjare, medelstora och avancerade dropshippers, involverar Digital Point också debatter och diskurser om programvara, marknadsföring och domänvärdar.

Medlemskrav

 • Att skapa ett konto är snabbt, enkelt och kostnadsfritt utan några specifika krav.

Med över 1,7 miljoner medlemmar och nära 9 miljoner inlägg hamnar Warrior Forum inte mycket efter resten av dropshipping-forumen som granskas på den här listan. Detta forums community har byggt en plattform för affärs- och marknadsföringsinlärning avsedd för alla som är intresserade av att ta reda på en sak eller två om att hantera ett e-handelsföretag.

Varför gå med i detta forum?

 • Warrior-forumet är uppdelat i flera kategorier, såsom e-handel, nybörjarområde och internetmarknadsföring, där du kommer att få tillgång till utarbetade frågor och svar som är relevanta för dropshipping-modellen.

Medlemskrav

 • Du kan bli medlem genom att fylla i ett kostnadsfritt registreringsformulär eller registrera dig med ditt Google- eller Facebook-konto.

Intresserad av att starta ett lyxklädesföretag?

Registrera dig gratis, börja sälja BrandsGateways katalog och skjut i höjden för din försäljning.

FAQ


Ett dropshipping-forum är ett online-community där medlemmar kan dela erfarenheter, be om råd och hålla koll på de senaste e-handelstrenderna.


Dropshipping-forum erbjuder en uppsjö av fördelar som t.ex kommunicera med andra dropshippers, genomföra affärsundersökningar, skaffa ny information som är relevant för ditt företag och söka efter lösningar på eventuella problem som din butik kan ställas inför.


Dropshipping-forum är i allmänhet ett säkert utrymme, åtföljt av en viss risknivå, vilket är normalt när man går med i alla typer av onlinegemenskaper. Men genom att säkra ett starkt lösenord, undvika att avslöja personlig information och vara medveten om bedrägerier bör du vara skyddad och säkert kunna använda vilket forum som helst.

Våra avslutande argument

Dropshipping-forum är kända för att erbjuda praktisk information tillgänglig för dropshippers när som helst, vilket är anledningen till att dessa gemenskaper är så populära bland e-handelsentreprenörer. De presenterar värdefulla resurser som kan erbjuda svar på alla typer av specifika affärsförfrågningar och förse dropshippers med nya färdigheter och styrkor. Med det sagt, vår lista över dropshipping-forum kommer säkerligen att hjälpa dig att hitta den perfekta onlinegemenskapen som kommer att erbjuda dig nödvändig hjälp med att driva och växa ditt dropshipping-företag.

Se även  Mening, fördelar, exempel och verktyg (2023)

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button