Generering av leads

10 marknadsföringsidéer för fastigheter Halloween

Strålande väder och varma kryddor gör hösten till en mysig tid på året, precis den typ av atmosfär som uppmuntrar människor som handlar efter ett nytt hem att föreställa sig att de kryper ihop vid den öppna spisen i en ny bostad. Tricket med att marknadsföra Halloween för fastigheter är att blanda semesterns roliga med säsongens värme. En känsla av lekfullhet hjälper leads att ansluta till och komma ihåg dig.

Medan fastighetsförsäljningen traditionellt sett toppar på sommaren och avtar när vi går in i vintern, kan du använda denna övergångssäsong för att generera potentiella kunder. Den skrämmande säsongen erbjuder dig den perfekta ursäkten för att komma i kontakt med tidigare kunder också, vilket ökar sannolikheten för hänvisningar och återkommande affärer – så avgörande för fastighetsbranschen.

Var inte rädd – prova dessa 10 marknadsföringsidéer för fastighets-Halloween.

Visste du? Constant Contact erbjuder ett företagskontoalternativ designat för fastighetsmäklare/ägare, så att du kan förse agenter med alla digitala marknadsföringsverktyg de behöver, på ett ställe. Fördelarna med ett företagskonto inkluderar ett rabatterat pris för dina agenter, låsta varumärkesmallar för att hålla varumärkeskonsistens mellan alla användare, verktyg för att spåra resultat (öppningar, klick, etc) och mer. För mer information, fyll i det här snabba formuläret, så kontaktar vi dig med mer information om hur du kan göra din marknadsföring enklare och mer konsekvent under hela din mäkleri.

Omfamna temat i dina inlägg på sociala medier. Halloween är en mer intensiv visuell högtid som är värdig Instagram och Pinterest väggar.

Ett Instagram-konto är en nödvändighet för fastighetsmäklare, liksom Pinterest för fastighetsmäklare – ett bra sätt att boosta din blogg och få kontakt med millennials som letar efter första heminspiration.

Denna Halloween, lägg upp en familjevänlig bild på dig i kostym eller på ditt hus efter att du har dekorerat det. Lägg till en Halloween-inspirerad slogan. Du kan hämta inspiration från roliga Halloween-memes.

Interaktivt innehåll kommer att dra engagemang och åsikter från potentiella kunder. Fråga följare om deras favorit Halloween-godis, kostym eller säsongsfilm. Ta det till den mörkare sidan och fråga om de skulle köpa ett spökhus eller inte.

Tävlingar i sociala medier kan dra in ännu fler gilla-markeringar, delningar och intresse för ditt företag. Se till att tävlande lägger till en tävlingsspecifik tagg till sina bidrag. Välj din favorit eller uppmuntra tävlande att samla röster från sina vänner på sociala medier – fler gilla-markeringar och följningar för dig. Ge ett presentkort eller heminredningsobjekt för de bästa dekorationerna, kostymen eller pumpaskärningen.

Se även  Tillväxtevenemang du kan genomföra just nu

Slutligen, håll utkik efter tidigare kunder som lägger upp bilder på sina husdekorationer, husfester eller till och med Halloween-relaterade bilder som använder deras egendom som bakgrund. Be om tillåtelse att publicera eller dela sitt material. Om de säger ja kan du visa potentiella kunder exempel på familjer som njuter av huset du hjälpte dem att hitta.

Låt innehållet komma hela oktober. Oavsett om du kurerar innehåll eller skapar ditt eget, skapar du en mängd inlägg och använder verktyg för sociala medier för att schemalägga en månad av galet roligt.

2. Kusliga e-postkampanjer

Ta din e-postmarknadsföring till nästa nivå med semester-e-postmallar som låter dig skrämma upp professionella e-postmeddelanden med lätthet. De kommer också att spara tid, så att du kan mata in information istället för att skriva hela meddelandet.

Skicka ut Halloween-specifikt innehåll med titlar som dessa:

  • Topptips för säker trick-or-treating
  • Undvika knep: Hur du tar dig igenom den 31 oktober utan ruttna ägg eller krossade pumpor
  • De bästa Halloween-evenemangen som äger rum i ditt grannskap
  • När är det för mycket? Hur man undviker att överdriva dekorationerna
  • Pumpasnideri: Att göra, inte göra och katastrofer

Även om e-postmarknadsföring för fastigheter är din bästa insats för att skapa potentiella kunder året runt, skulle dessa ämnen också fungera som blogginlägg.

3. Halloween innehållsmarknadsföring

På tal om blogginlägg, låt oss prata om Halloween innehållsmarknadsföring för din webbplats. En blogg är ett bra exempel på innehållsmarknadsföring – märkesvarumärkt delbart material – som kan dra till sig uppmärksamhet och öka din webbplats prestanda i sökmotorresultat.

Content marketing annonserar inte direkt för ditt företag. Istället knyter den ditt varumärke till högvärdiga artiklar och andra medier som folk söker efter och sannolikt kommer att dela med sig av. Informationsfokuserade artiklar som de som rekommenderas ovan skulle vara bra nyhetsbrevsinlägg.

Kolla till exempel in det här fantastiska stycket med Halloween-marknadsföring för fastigheter: en infografik om Haunted Houses som dök upp först 2013 men som fortfarande går runt på sociala medier.

Denna spökhusinfografik från Realtor.com hittar fortfarande sin väg runt sociala medieplattformar som Pinterest, år efter att den skapades.

Folk delar det för att det är roligt och nyckfullt. Den tar tag i den säsongsbetonade basen – spökhuset – och sätter en fastighetsfokuserad snurr på det.

Prova själv. Här är tre andra hemsökta innehållsidéer utformade för att dela:

  • Lokala spökhus recensioner
  • Spökhusidéer för förstagångsdesignern
  • Utvärderingar av hemsökta hus: En mäklares åsikt om kända filmspöken

Omfamna innehåll som kommer naturligt för dig. Om du gillar att skapa humoristiskt, lekfullt material, gör det. Om du hellre vill presentera mer seriösa, forskningsstödda artiklar, gör det istället.

Se även  Hur man skapar en semesterplan för e-postmarknadsföring

Och ha alltid din publik i åtanke. Generera inte något som faktiskt är skrämmande eller grovt. Även om dina kunder vanligtvis tycker om den typen av material, är det inte de associationerna du vill framkalla.

4. Öppna (inte-så-hemsökta) hus

Du kan bli frestad att gräva fram alla dina mest genomarbetade dekorationer, men Halloween-fastighetsvisningar och öppna hus följer samma grundläggande princip som gäller under andra månader.

Mindre är mer.

Håll dina dekorationer smakfulla. Använd en lätt beröring. Och se till att utrymmet är tillräckligt neutralt för att kunderna ska kunna föreställa sig att de bor där.

Rikta dina säsongsbetonade detaljer för barnen. Om du underhåller dem med Halloween-aktiviteter ser du till att deras föräldrar inte distraheras eller dras iväg tidigt. Sätt upp en sittsäckskastning på bakgården, eller ha några kritor och temabilder att färglägga tillgängliga. (Men håll utkik efter potentiella graffitikonstnärer.)

Försumma inte maten. Både barn och föräldrar kan ledas av magen. Om man trycker på tiden, duger godis. Men kom ihåg att det kommer godis mot dem från alla håll. Var huset med de fantastiska sockerkakorna eller trick-or-treat-pumpor fulla av små påsar med mini-apelsin popcornbollar.

5. Trick-or-treating omvänt

Inom fastighetsmarknadsföring på Halloween är det dags för godiset när du är på väg till deras hus. Lämna dem en liten godbit tillsammans med ditt visitkort eller en inbjudan till ditt nästa öppet hus.

Eller undvik hålrummen helt och hållet med roliga och festliga dörrhängare som har din information på baksidan. Se till att du inte har något mer än ett litet varumärke på framsidan av din design. Om din logotyp och kontaktinformation är för framträdande, kommer de helt enkelt att slänga den.

Om de är hemma, säg hej. Var inte påträngande utan presentera dig och fråga om de har några frågor om grannskapet.

Ännu bättre när du går från dörr till dörr? Berätta för dem om en välgörenhetskampanj eller samhällsfestival där du tar en aktiv roll. Du kan sponsra en monter på en närliggande mässa eller donera till lokala skolor. Stöd en god sak samtidigt som du visar din investering i samhället.

En annan bra idé är att anteckna tidigare kunder som är aktiva inom den ideella sfären. Om du tror på deras organisation, engagera dig och vårda den relationen.

Eller titta längre bort. Lägg dina pengar eller tid på saker som specifikt gynnar de hemlösa, såsom härbärgen eller Habitat for Humanity. Visa ditt engagemang för att förbättra andras hem även när du inte direkt tjänar på att göra det.

Se även  Thanksgiving marknadsföringsidéer | Ständig kontakt

7. (Spindel)webbdesign

Lägg till lite Halloween-anda på din webbplats. Använd ett nytt tema med massor av spöken och troll. Täck ett hörn av din hemsida med spindelnät. Eller lägg bara till lite säsongsbetonad stil till din vanliga popup.

Du kan till och med bädda in ett kodavsnitt som genererar skräckfilmsbokstäver, glitcheffekter eller flygande spöken. Håll webbläsare på din webbplats med roliga bilder som får dem att le.

8. Bra gammaldags direktreklamkampanjer

E-post kan vara kung, men snigelpost har fortfarande sin plats i dina marknadsföringsinsatser för fastigheter på Halloween. Halloween-vykort är en bra påminnelse för gamla eller potentiella kunder.

Önska dem en trevlig Halloween, eller bjud in dem till en fest/öppet kontorshus. Sätt fram lite mat och spel, och låt folk komma in med några frågor eller bara för att ta en kaka och säga hej.

9. Längre pamfletter

En annan form av innehållsmarknadsföring är skapandet av längre, nedladdningsbart material. Använd semestern för att utöka din e-postlista. Erbjud besökare på din webbplats något de vill ha i utbyte mot sin e-postadress. Du kan skapa häften med Halloween-pyssel, dina favoritpumparecept, Halloween-heminredningsguider eller samlingar av lokala legender som tenderar mot det spöklika eller fula.

Se till att följa upp med ett automatiskt välkomstmeddelande och med eventuellt utlovat innehåll.

10. Kunduppskattning gåvor

Håll dig i fokus med en stark strategi för klientuppskattning som kommer att skicka hänvisningar till dig. Inkludera små Halloween-inslag i dina vanliga avslutande presenter. Lägg till Halloween-inpackning eller meddelanden till lokala presentkort eller tackkorgar.

Om du tror att du har koll på deras personlighet och stil kan du till och med presentera dem med en snygg säsongsbetonad dekoration. Generiska dekorativa föremål kan vara svåra att sälja – särskilt när du arbetar med en budget. De slutar ofta som första-omgången utkast till nästa garage försäljning.

Ge dem istället det där söta pumpakastet de kan ta fram när luften blir krispig. Eller ge den där inbitne bagaren en kokbok med Halloween-tema eller kakformar/stämplar. De kommer att tänka på dig minst en gång om året.

Använd Halloween fastighetsmarknadsföring

Omsätt dessa spöklika strategier i praktiken och skörda frukterna i höst. Constant Contact har du täckt med säsongsbetonade mallar och massor av idéer för att göra denna långsammare säsong skrämmande bra.

Spöken av fastigheter Halloween marknadsföring besegrade? Kolla upp. Strax? Slå ut fyllningen av din Thanksgiving fastighetsmarknadsföring.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button