Ekom & Dropshipping

10 White Label-produktidéer för 2023

Sugen på att sälja ditt eget varumärke? Vill du att kunder ska komma ihåg ditt företag? Om du svarade ja på någon av dessa frågor passar du utmärkt för vit märkning. Det vill säga att sälja produkter tillverkade av andra, skräddarsydda med dina egna varumärke eller design.

Att sälja white label-produkter tar bort behovet av att tillverka produkter på egen hand. Dessutom är det ett idealiskt alternativ för dem som vill hoppa på en trend – leverantörer av vita etiketter rekommenderar ofta produkter som för närvarande efterfrågas, som du kan skapa till dina egna.

I det här inlägget kommer vi att dela med oss ​​av 10 idéer för white label-produkter som du kan börja sälja idag. Dessutom kommer vi att inkludera tips om hur du får ut det mesta av vit märkning, särskilt när du säljer i en konkurrensutsatt bransch.
Vad är vit märkning?

White labeling är processen att anpassa generiska, masstillverkade produkter för flera varumärken. Anpassningen är subtil, med endast varumärket eller logotypen tillagd i de flesta fall. Du kan massbeställa white label-produkter, dropshippa demeller skriva ut dem på begäran.

Vit märkning används ofta omväxlande med ”privat märkning.” Men de två är inte samma sak. Båda handlar om att tillverka produkter och sedan ändra varumärket eller märka om dem för ett annat märke eller butik. Privat märkninghänvisar dock oftast till tillverkning och varumärkesprodukter innan de säljs uteslutande av ett företag eller varumärke.

Till exempel säljs en kategori av elverktygsartiklar under Walmarts generiska varumärke endast på dess butiker. På grund av anpassningens karaktär och höga installationskostnader är privat märkning vanligtvis dyrare för företag. White label-produkter är mer tillgängliga på grund av låga minimikrav.

Fördelarna med white label branding

White label branding låter dig snabbt starta ett företag kring en befintlig produkt. Du behöver inte ha någon tillverkningserfarenhet eller kreativ kompetens för att få igång den här verksamheten. Välj en produkt och lägg till din egen personliga prägel via varumärke, unika förpackningar, en fantastisk hemsida och skräddarsydda shoppingupplevelser.

Se även  Vad är B2B (Business-to-Business) modehandel?

Vit märkning kan vara det perfekta alternativet om du:

  • Funderar på att tjäna pengar på en influencer eller ett personligt varumärke med merch
  • Vill du starta ett företag utan stora förskottskostnader
  • Är inte intresserad av att tillverka eller tillverka produkter själv
  • Har ingen unik produktidé
  • Vill hoppa på en trendprodukt

White label kontra anpassade produkter

Det kan vara mycket givande att göra sina egna unika produkter från grunden. Men det är inte något alla kan göra. Du måste vara kreativ samt ha tålamod och tid för produktutveckling. De som inte har dessa egenskaper kan välja att hoppa över tillverkningen helt.

Nackdelen med en white label-strategi är att samma vara kan säljas under olika varumärken. De flesta Amazon-sökningar ger till exempel sidor och sidor med identiska produkter med olika varumärken. Du kan sticka ut från konkurrenterna genom att skapa en unik varumärkeshistoria och kundupplevelse.

10 white label-produkter att sälja online

Nu när du förstår hur vit märkning fungerar, läs vidare för produkter som du kan börja ändra varumärket direkt.

1. Telefontillbehör

white label produktidé 2023

White label-telefontillbehör är lätta att anpassa och billiga att tillverka. Detta inkluderar andra föremål som bilfästen och selfie-ringar, som du alla kan sälja under ditt företags varumärke. Plus, tillbehör som telefonfodral är ett utmärkt val för designers eller konstnärer att visa upp sitt arbete på ett prisvärt tillbehör.

2. Återanvändbara tygpåsar

vit etikettpåse

Med konsumenter över hela världen som släpper plast, kan återförsäljare tjäna bra pengar genom att lägga till återanvändbara tygpåsar till sina erbjudanden. Dessa väskor kan hjälpa dig att bli socialt ansvarsfull och samtidigt öka varumärkesmedvetenheten. Grafiska formgivare och konstnärer kan också använda dem – den stora platta ytan på en väska är en fantastisk tom duk för att visa upp ditt arbete. Du bör kunna köpa white label-väskor från dropshipping leverantörervilket gör att du kan börja sälja med en låg initial investering.

3. Massagepistoler

vit märkning massagepistol

Massagepistoler blev populära som en white label-produkt efter att människor bytte ut sina friskvårdssessioner med enheter hemma. Du kan hitta flera leverantörer för massagepistoler på sajter som Alibaba, redo att anpassa produkten med din logotyp.

Se även  12 bästa Instagram Analytics-verktyg för 2023

4. LED-lampor

LED-ljus vit etikett

Ser du många LED-ljusprodukter på ditt Instagramflöde nu för tiden? Många märken erbjuder subtila varianter av samma LED-artiklar. Du kan särskilja ditt varumärke från resten genom att investera i olika produkter, till exempel nya lampor, solcellsdrivna lägerlampor och fairy lights. Investera dessutom i att skapa en webbplats och marknadsföringsstrategi för att locka fler människor till dina erbjudanden.

5. Muggar

anpassad märkesmugg

Emaljmuggar graverade med anpassade konstverk, resemuggar med din logotyp, eller keramiska muggar dekorerade med memes. Det finns flera sätt att vitmärka denna hushållsprodukt. Och med semesterperioden i full gång är det en bra tid att gå in i dryckesutrymmet. Fler människor kommer att göra kaffe och te hemma – din mugg kan vara centrum för det.

6. Kosmetika

kosmetisk vit etikett

Visste du att många kosmetiska märken du ser idag tillverkas av en handfull tillverkare? Det som skiljer dem åt är formuleringen, förpackningsdesignen och kanske varumärkets identitet. Till exempel producerar private label-företaget Seed Beauty både ColourPops och Kylie Jenners varumärken.

7. Solglasögon

sälja white label solglasögon

Har du någonsin funderat på att starta din egen serie med solglasögon? Vit märkning är ett sätt att göra det utan en stor förhandsinvestering. Du kan komma i kontakt med en leverantör av white label-tjänster som erbjuder solglasögon i den stil du vill erbjuda. Solglasögon är en tidlös accessoar och finns i många varianter, inklusive urbana solglasögon, lyxiga solglasögon och mer.

8. Heminredning

white label heminredning

Om idén att sälja heminredningsprodukter tilltalar dig bör du definitivt överväga att samarbeta med white label-leverantörer. Du kan sälja serviser, klockor, lampor och andra inredningsprodukter under ditt eget varumärke. Titta på vilka föremål som är trendiga just nu och lägg till dem i din katalog för att locka potentiella köpare.

9. Eteriska oljor


Märkeseteriska oljor är ett utmärkt sätt för entreprenörer att ta sig in i wellness-nischen eller tjäna pengar på ett personligt varumärke. Du kan utnyttja en mängd olika nischer för denna produkt, inklusive ljus, diffusorer och badprodukter gjorda med eteriska oljor. Använd kanaler som Pinterest och Instagram för att marknadsföra dina föremål via lockande bilder.

Se även  Det verkliga ansvaret för att vara en påverkan på sociala medier

10. Fitnessprodukter


Fitnessnischen är mogen med möjligheter för white label-märken. Du kan varumärket t-shirts, leggings, sportstrumpor, yogamattor, vattenflaskor och träningsutrustning genom flera tillverkare och print-on-demand-företag. Att samarbeta med mikroinfluencers kan hjälpa dig att bygga upp medvetenhet och driva produktförsäljning.

Sälj en white label-produkt idag

Hindren för att sälja produkter under ditt eget varumärke fortsätter att minska. Med varje nytt white label-företag och produktidé blir det lättare att erbjuda märkesvaror på marknaden. Kom igång med white labeling genom en dropshipping-leverantör eller print-on-demand-företag – det är ett utmärkt sätt att förbereda dig för långsiktig framgång.

Vanliga frågor om vit märkning

Är vit märkning lönsamt?

White labelling kan vara lönsamt om du har rätt prisstrategi, förmågan att driva trafik och effektiv hantering av företagsekonomi. Ett sätt att komma igång med låg risk är att använda dropshipping- eller print-on-demand-affärsmodellen – båda tar bort behovet av att köpa lager i förväg.

Var kan jag hitta white label-produkter?

Du kan hitta en leverantör av white label-produkter på plattformar som Alibaba och DHgate. Kontrollera även andra tillverkare och företag som erbjuder white label-artiklar. Vissa, inklusive dropshipping och print-on-demand-företag, integreras direkt med Shopify.

Var ska jag sälja mina white label-produkter?

Du kan sälja white label-varor till konsumenter via din e-handelswebbplats, en fysisk butik och via marknadsplatser och sociala shoppingkanaler som integreras med Shopify. Det är också möjligt att sälja dina produkter till andra återförsäljare, men du måste göra det skapa en grossistkanal först. Undersök din målgrupp och bestäm sedan hur du ska positionera ditt företag.

Hur börjar jag vitmärkning?

Några enkla steg kan hjälpa dig att komma igång:

  1. Välj en produkt.
  2. Hitta en leverantör – bestäm om du vill skicka ut, skriva ut på begäran eller köpa lager.
  3. Utveckla ett varumärke och varumärkestillgångar för ditt företag.
  4. Bygg en Shopify-butik och ställ in försäljningskanaler.
  5. Börja sälja!Vill du lära dig mer?

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button