Ekom & Dropshipping

14 trendiga Dropshipping-produkter att sälja i din modebutik 2023

Dropshipping


För många mode-dropshippers, till exempel dig själv, är det nyckeln till att hålla sina företag igång att hitta produkter som säljer som smörgåsar. Men eftersom modebranschen rör sig ständigt och oförutsägbart, är det absolut nödvändigt att hålla jämna steg med de senaste klädstilarna dag och natt.

Med 2023 precis runt hörnet är det dags att ta del av de senaste dropshipping-trenderna och välkomna kunder med dina virtuella hyllor fyllda med de senaste modeplaggen.

Funderar du på att starta en dropshippingbutik?

Med BrandsGateways dropshipping-tjänst kan du börja tjäna vinster på ett ögonblick.

I den här artikeln kommer vi att fokusera på att förtydliga flera ämnen som hjälper dig att bättre organisera dina säljstrategier och hålla dig förberedd för det kommande affärsåret:

 • Var står modenisschens lönsamhet?
 • Var hittar man trendiga dropshippingprodukter?
 • Vilka är de mest sålda produkterna för 2023?

Utan vidare, låt oss gå in i det.

Är modenischen fortfarande lönsam?

Ja, mode är fortfarande en av de mest lukrativa dropshipping-nischerna. Med hänsyn till det faktum att klädesplagg är en av de mest efterfrågade produkterna bland kunderna, har denna nisch blivit en evigt växande bransch som sannolikt inte kommer att gå i konkurs.

För att stödja våra påståenden visar en rapport genererad av Statista oss utvecklingen av modenischen. Med undantag för det Covid19-drabbade 2020, från och med 2014 fram till nu, har klädmarknaden genererat en stadigt växande inkomst som beräknas till nå över 1,7 biljoner USD 2023.

Var kan jag hitta trendiga produkter för dropshipping?

Även om det kan se lite överväldigande ut från början, med rätt verktyg i dina händer, behöver det inte vara en så komplicerad uppgift att hitta trendiga dropshippingprodukter för din modebutik. Här är några platser där du kan leta efter högt efterfrågade klädartiklar:

Amazon och eBay

Genom att navigera till Amazons bästsäljarsida och eBays bästsäljarsida kommer du över de bästsäljande produkterna för alla produktkategorier som finns tillgängliga på plattformarna. På det sättet kan du enkelt upptäcka de senaste trendartiklarna med bara ett klick.

Google Trender

Med Google Trender kan du kolla in sökfrågors och sökords popularitet och analysera deras prestanda under en viss tidsperiod såväl som på en specifik plats. Dessutom kan du jämföra olika frågor och se vilken som används mest av kunder när de söker efter önskade modeprodukter. Se exemplet nedan.

Läs mer: Hur man använder Google Trender för dropshipping

Online-gemenskaper

Onlinegemenskaper, som dropshipping-forum, dropshipping-grupper och e-handelsbloggar, kan vara en bra resurs för att upptäcka trendiga klädesplagg. Genom att läsa igenom innehållet som publiceras på dessa platser kommer du sannolikt att snubbla på diskussioner relaterade till populära modetrender och massor av förslag på vad du ska sälja under 2023. Vi rekommenderar följande:

Se även  Hur man maximerar fördelarna med att använda verktyg för hantering av sociala medier

Sociala media

Sociala medier är en annan guldgruva för att hitta topprankade mode dropshipping-produkter. För att illustrera är det mycket troligt att trendiga hashtags pekar dig i riktning mot populära plagg. Dessutom är influencers ständigt de som promotar de senaste modehändelserna och till och med slår ut ibland.

Här är några modehashtags som kan hjälpa dig:

 • #FashionDiaries
 • #Klädsel för dagen
 • #OOTD
 • #trendingkläder
 • #modebloggare
 • #modegram
 • #InstaFashion

Läs mer: Hur man hittar Instagram influencers för dropshipping

Vilka är de hetaste mode dropshipping-produkterna just nu?

För att ge dig en heads-up i din sökning har vi gjort vår egen forskning och samlat de populäraste dropshipping-produkterna för följande modesäsong.

Maxikjolar

Medan kjolar alltid har varit ett populärt plagg för kvinnor i många århundraden, har deras stilar ständigt varierat. Dagens kjoldesign som överensstämmer med modets senaste trender är maxikjolen.

Fanny packar

Tidigare bars exklusivt för sportiga tillfällen, idag har syftet med fannypacket omformats helt. Det som började med att mestadels Instagram-influencers införlivade dem i olika outfits har förvandlat fanny pack-väskorna till en av de mest populära modeaccessoarerna som bärs av män och kvinnor vid vardagliga tillfällen.

Här är en idé på ett fannypack att inkludera i din butik:

Mini axelväska

Precis som många andra modeplagg har mini-axelväskan återuppstått från den sedan länge svunnen modeeran på 90-talet och har blomstrat fantastiskt, den bärs mest av Gen Zers men också Millenials.

Här är en idé om mini-axelväskor att inkludera i din butik:

Smal-raka byxor

De smala raka byxorna har blivit särskilt populära bland den manliga publiken och förvandlats till mest sålda herrkläder. De tillåter män att klä sig snyggt men ändå bekvämt, vilket är anledningen till att dessa typer av byxor blir alltmer efterfrågade i klädbutiker.

Byxor med raka ben i hög midja

De raka byxorna med hög midja har för alltid varit en symbol för smak och elegans, särskilt inom dammode. Det som gör dem till en så efterfrågad produkt bland köpare är deras sofistikerade stil, vilket gör det lätt för kunderna att kombinera dem med både formella och vardagskläder.

Överdimensionerade blazers

En av de mest populära plaggen som numera paras ihop med de ovan diskuterade raka byxorna med hög midja är den enkla oversized kavajen. Den här artikeln låter dig leka med lager och kombinera det med nästan alla typer av kläder och ändå resultera i en moderiktig outfit.

Se även  7 snabba och framgångsrika sätt att tjäna pengar på Fiverr

Trenchcoats

En annan klädartikel som mode har siktet inställt på är trenchcoaten. Trenchcoats, som shoppats av både män och kvinnor, har varit en modevara sedan 1960-talet fram till idag, med varje årtionde som drar nytta av olika och förbättrade stilar.

Läderkläder

Läderkläder erbjuder kunderna en klassisk modestil som har funnits i århundraden. Allt började med den Greasier ungdomssubkulturen på 1950-talet när den berömda skinnjackan skakade klädmarknaden. Under årtiondena började stilen expandera, med modeindustrin som producerade läderkjolar, byxor och klänningar.

Kängor med snörning

Snörstövlarna är vad du skulle kalla ett klädesplagg med en kant som aldrig kan höjas. De kan vara tjocka eller med mindre plattformar, båda modellerna låter kunderna sätta ihop klassiska och trendiga outfitkombinationer, vilket gör dropshipping-skor till en lönsam idé.

Här är en idé om vilka snörstövlar som ska inkluderas i din butik:

Bucket hatt

Bucket-hatsarna är en välkänd klädtrend som återföds med 90-talets streetwear-mode, som till en början introducerades någonstans på 1900-talet. Nuförtiden köps de ofta av unga vuxna såväl som en stor del av den äldre publiken, vilket gör dem till ett ”måste” för din dropshipping klädbutik.

Här är en idé om vilka bucket hattar som ska inkluderas i din butik:

Relaterad artikel: Bästa leverantörer av dropshipping hattar

Vintage solglasögon

Från cat-eye, rund båge och rektanglar till överdimensionerade, flygare och sportiga stilar, vintage solglasögon har varit tillbaka ett tag och är inte i närheten av att glömmas bort igen. Genom att dropshippa solglasögon och inkludera alla dessa retrodesigner ökar du dina chanser att attrahera en bredare publik av modeälskare.

Här är en idé om vilka vintage solglasögon som ska inkluderas i din butik:

Kronografklockor

Med sin fascinerande design och ett gäng ytterligare funktioner är kronografklockorna en av de mest fashionabla typerna av klockor till dropshipping. Så vänta inte med att göra dem till en del av din butiks lager.

Här är en idé om vilka kronografklockor som ska inkluderas i din butik:

Kattungeklackar

Populärt på 1950-talet bland unga flickor tar kattklackar återigen världen med storm, den här gången köpta av fashionistas i alla åldrar. Det som återigen gör dem till en så efterfrågad produkt är ändå det faktum att de är mycket bekvämare än högklackade stiletter men samtidigt ger alla kläder en polerad och sofistikerad look.

Här är en idé om vilka klackar för kattungar som ska inkluderas i din butik:

Se även  Definition, formel och skapa en strategi (2023)

Flare jeans

Eftersom de är en stor del av 60- och 70-talets klädstil, dominerar flare-jeansen, även kända som jeansen med klocka, återigen modebanorna. Deras halvpassade siluett och lösa rumpor ger kvinnor den eftertraktade timglasfiguren, samtidigt som de låter dem röra sig fritt och bekvämare jämfört med vanliga skinny jeans.

Dropship trendiga produkter med BrandsGateway

Tänk om vi berättade för dig att det finns en dropshipping-leverantör som håller sig uppdaterad med alla modetrender genom att ge dig en veckovis lageruppdatering så att din butik aldrig kommer att lämnas utanför modealternativ du kan erbjuda dina kunder?

Om du vill utforska den här idén är den ledande B2B-marknaden för lyxmode BrandsGateway leverantören du behöver komma i kontakt med.

Intresserad av att starta ett lyxklädesföretag?

Registrera dig gratis, börja sälja BrandsGateways katalog och skjut i höjden för din försäljning.

Hur kommer man i affärer med BrandsGateway?

Att samarbeta med BrandsGateway kräver några enkla steg, så att du kan börja dropshipping direkt:

 1. Registrera dig på registreringssidan;
 2. Installera lämplig plugin för din butik med stöd av BrandsGateway;
 3. Välj ditt dropshipping-paket;
 4. Importera BrandsGateway-katalogen;
 5. Börja sälja.

Vilka förmåner erbjuder BrandsGateway dig?

 • Bläddra igenom 100 designermärken och sälj de senaste lyxtrenderna för kläder;
 • Dra nytta av nyanlända varje vecka;
 • Tjäna upp till 250 % per beställning;
 • Plugin för WooCommerce-butiker tillsammans med appar för Shopify-, Wix- och Shift4Shop-webbplatser;
 • Rest API-integrationer för specialbyggda webbplatser;
 • Automatiska lageruppdateringar och funktioner för orderplacering;
 • 14 dagars returpolicy;
 • Global leverans till över 170 länder.

På väg att instämma på modemarknaden

Vi har förklarat anledningarna till varför mode alltid är en trendnisch, gett dig förslag på hur du kan upptäcka trendiga produkter och gett dig en lista över klädesplagg som kommer att väcka intresse hos kunderna. Nu är det din tur att ta hänsyn till våra dropshipping-tips och börja testa vattnet.

FAQ


Mode är utan tvekan en av de bästa nischerna för dropshipping 2023. Med klädmarknaden som växer oavbrutet kommer du inte att ångra att du tog dig in i den här branschen.


Klädartiklar tenderar att vara bland de mest framgångsrika produkterna för dropshipping med tanke på den ständiga efterfrågan som modemarknaden står inför.


Kläder och accessoarer som maxikjolar, överdimensionerade kavajer, långbyxor med hög midja, snörstövlar och fannypack verkar vara mest trendiga.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button