Ekom & Dropshipping

15 bästa nya produkter du inte känner till 2021

Med helt nya produkter som ständigt dyker upp kan det vara svårt att hålla reda på vad som ska säljas 2023.

Hemligheten med att sälja nya populära produkter är att hitta vinnande produkter innan de blir mainstream. När en ny produkt väl kommer ut och är en känd framgång blir konkurrensen hård.

Så om du letar efter de bästa nya produkterna att sälja innan dina konkurrenter upptäcker dem, läs vidare.
13 nya produkter att sälja online 2023

1. Vikbar solpanel

hopfällbar solpanel

Vikbara solpaneler vinner dragkraft i takt med att människor letar efter ett enkelt och hållbart sätt att pressa upp sina enheter när de är utanför nätet. Även om kompakta solpaneler har funnits ett tag, erbjuder den nya hopfällbara varianten mer bekvämlighet och flexibilitet.

Du kan marknadsföra hopfällbara solpaneler till olika målgrupper, från den digitala nomaden som hoppas få lite arbete gjort på stranden till backpackern på väg ut i vildmarken.

Och överväg att sälja dem som en del av ett kit som innehåller kablar, batterier och omvandlare – användarna kommer att behöva dessa för att lagra el för senare användning.

2. Smart temperatursensor

nya produkter 2023: smart temperatursensor

Med de flesta länder som har fyra säsonger på ett år, kommer smarta temperatursensorer säkert att locka kunder från hela världen.

Denna nya produkt låter användarna ha ett klimatkontrollerat rum. Människor kan använda sensorn för att kontrollera temperatur, fuktighetsnivå, etc.

Sedan kan de dela denna data med andra smarta enheter som reglerar temperaturen i deras rum (smarta värmare, gardiner, etc.). Den rika funktionaliteten hos denna produkt gör den till en av de bästa e-handelsprodukterna att sälja 2023.

Du kan marknadsföra smarta temperatursensorer via Tick ​​tack. Gör korta klipp av dem som genererar temperaturrelaterad data och lägg upp dem med hashtags som #newsmartproduct för att få dragkraft.

3. Regnbågsbestick

regnbågsbestick

Kommer du ihåg när de coola nya produkterna på marknaden var makeupborstar för sjöjungfru, sminkborstar i marmor eller till och med enhörningsborstar? Nåväl, nu genomgår bestick lite av en makeover. Rainbow bestick är ett trendigt nytt föremål som lockar människor som vill ge lite gnista till sina bestick.

Du kan lägga till den här produkten i din butik om du är i hem- eller köksnischerna. Men glöm inte att se upp för andra besticktrender under de kommande månaderna – för det kommer säkert att finnas några.

Även om bestick normalt sett inte är ett impulsköp, kan regnbågsstilens coola färgtoner mycket väl fungera på plattformar som Instagram och Facebook. Och om du har en sökbaserad strategi på plats kan du dra nytta av både impuls- och sökbaserade.

Se även  Marknadsföring med mikroinfluencer: Den nya mun-till-mun-marknadsföringen

4. Biomagnetiska öronklistermärken

biomagnetiska öronklistermärken

Vi hade aldrig föreställt oss en dag då örhängen skulle hjälpa dig att förbättra blodcirkulationen, men den dagen har kommit. Biomagnetiska öronklistermärken fungerar som akupunktur, sätter press på dina öron och stimulerar blodflödet.

Enligt några akupunktörerkan magneter också hjälpa till med viktminskning, så kunder kan potentiellt dra olika hälsofördelar genom att köpa denna nya produkt.

Se dock till att inte göra några påståenden om hur mycket vikt dina kunder kommer att gå ner när de marknadsför biomagnetiska öronklistermärken. Att inte göra definitiva anspråk är en vanlig praxis inom fitness och hälsovård för att undvika ansvar och rättsliga åtgärder.

Kom ihåg att hur du formulerar dina förmåner också kan vara skillnaden mellan att få dina annonser accepterade eller avvisade på annonsplattformar som Facebook.

5. Diamantformad isbitsbricka

Diamantformad isbitsbricka

De bästa nya produkterna erbjuder nästan alltid en ny twist till en befintlig produkt. Och det faktum verkar kristallklart när man tittar på den diamantformade isbitbrickan.

Medan en vanlig iskubsbricka är praktisk för dagligt bruk, är den diamantformade iskubsbrickan perfekt för speciella evenemang. Är du värd för en förlovningsfest eller en tjejkväll? Denna nya produkt är lämplig för tillfället. Det är också en bra present för diamantälskare/återförsäljare.

När du marknadsför denna trendiga produkt, överväg att utnyttja visuella plattformar. Du kan marknadsföra dessa brickor på Pinterest och Instagram med hjälp av bilder på isbitarna i olika inställningar.

6. Återanvändbara sugrör

återanvändbara sugrör

Med halmförbud av plast blir allt vanligare kommer det sannolikt att finnas en efterfrågan på återanvändbara sugrör.

Återanvändbara sugrör är en fantastisk produkt, speciellt om du har en miljövänlig produktbutik eller säljer köksutrustning. Och att locka kunder till detta nya föremål kommer inte att vara alltför komplicerat.

Du kan positionera produkten som bra för miljön samtidigt som du skyddar det marina livet från plastavfall, vilket potentiellt bygger ett episkt varumärke för sociala ändamål. Kom ihåg: ett företag som gör världen till en bättre plats är den bästa typen av företag.

7. Baby fjäder vingar

Baby fjäder vingar

Ditt nyfödda barn är din stolthet och glädje. Så det är ingen överraskning att nyblivna föräldrar tar många bilder på sina små änglar. För det ändamålet kan fotorekvisita som dessa babyfjädervingar lägga till ett nytt element till en fotografering. Dessa kan fungera bra på visuella plattformar som Instagram eller Facebook.

Se även  Influencer Marketing Metrics: Varför följare inte spelar någon roll

Bonuspoäng för att skapa foton av bedårande bebisar som bär produkten som du kan använda i annonser. Och med Halloween som en bra ursäkt för att klä ut sig, kan detta till och med vara en kostymidé för nyfödda.

8. Dimbara vintage Edison glödlampor

Baby fjäder vingar

Dimbara glödlampor lyser starkare och håller längre än sina vanliga motsvarigheter.

Även om du bara kan sälja dessa produkter i länder som USA, Japan och vissa sydamerikanska länder på grund av deras höga spänning, har de tillgängliga marknaderna en sammanlagd befolkning på nästan en miljard människor.

Det bästa med att sälja glödlampor är att du kommer att kunna öka det genomsnittliga ordervärdet enkelt genom att bunta. De flesta köper inte bara en glödlampa åt gången, så du kommer förmodligen att kunna sälja flera glödlampor till varje kund.

9. Epilator för hårborttagning

Epilator för hårborttagning

De bästa nya produkterna löser brinnande problem, och den här produkten är ett bra exempel. Med en hårborttagningsepilator kommer du att kunna ta bort en stor massa hår samtidigt som du förstör hårrötterna.

Varför är det bra? Det tar mycket längre tid för håret att växa ut igen än när du använder en elektrisk rakapparat. Dessutom växer håret tillbaka tunnare. Du kan skapa videor som visar hur produkten fungerar för dina Facebook-annonser. Eller så kan du skapa optimerat innehåll på din produktsida för att rankas på Google.

Vissa onlineåterförsäljare skapar målsidor för sina produkter snarare än traditionella produktsidor. Du kan ändra ditt tema eller skapa målsidor med en app som Shogun.

10. Massagepistol

massagepistol

Det här är en produkttrend du inte vill missa. Massagepistoler minskar trötthetstecken, som våra muskler lider av då och då. Som sådana är massagepistoler perfekta att sälja till dem som jagar en hälsosam livsstil.

Försök att skapa före och efter videor för att visa din publik det verkliga värdet av denna produkt samtidigt som du skapar en hype kring ditt erbjudande.

Och kom ihåg att kunder vanligtvis inte köper bara en hälsovårdsprodukt åt gången, så överväg att matcha den här enheten med en skumrulle eller värmedyna för att ge dina kunder vad de behöver för att förbättra deras välbefinnande.

11. Bärbar mixer

bärbar mixer

Fitnessvurmen är fortfarande över oss och nya produkter kommer ut dagligen för att hjälpa människor att bli friskare. En av dessa produkter är den bärbara mixern.

Se även  Dropshipping vs Affiliate Marketing: Vilket är mer lönsamt?

Med denna coola nya produkt kan du göra en smoothie med en USB-anslutning på kontoret, i bilen eller var som helst.

Om du säljer träningsprodukter och din publik är på marknaden efter en ny mixer, få dem att prova en bärbar sådan – det är gränsen för den här nya produkten.

12. Kattsjälvvårdare

kattsjälvfrisör

Ibland är det svårt för kattägare att hitta tid att sköta sitt långhåriga kattdjur. Och det är här kattsjälvfrisören kommer in i bilden. Den här nya produkten är ett exempel på hur vi kan spara tid genom att låta våra husdjur njuta av en god gnidning samtidigt som de blir av med löst hår och knutar.

Du kan placera självvårdaren på valfri hörnvägg i ett hus. Det är säkert för alla katter att använda, oavsett längden på deras hår. Produkten masserar också din kattunge och fungerar som ett substitut för uppmärksamhet när du inte är hemma.

Hjälp din publik att hålla sitt hem hårfritt och katten nöjd med kattsjälvvårdaren.

13. Hundgodisuppskjutare

hund godis launcher

Oavsett om du försöker fånga en fantastisk bild av din hund eller lära honom att sitta, kommer en godisuppskjutare att ge er båda timmar av nöje. Djurägare vida omkring kommer att beställa denna underbara nya produkt från din dropshippingbutik och kommer att älska den!

AliExpress har ett brett utbud av coola godisuppskjutare för hundar att välja mellan. Du kan testa olika produktexempel för att se vilken din publik gillar mest.

Denna lätta produkt är bekväm för kunderna att bära med sig och på grund av sin kompakta storlek kvalificerar den sig för AliExpress standardfrakt också.

Nya produkter, nya du

Det här är bara några coola nya produkter du kan sälja nu, och fler kommer ut hela tiden. Du kan göra några enkla efterforskningar för att hitta nya trendiga produkter före någon annan.

Du kan till exempel skanna AliExpress och Amazon för att hitta nya produkter som lanserats i deras kollektioner. Du kan också hålla ett öga på frågor som kryper upp i nyheterna som du kan använda till din fördel.

Google Trender, Ecohuntoch Trendjägare är andra ställen att hitta coola nya produkter och trender. Håll ögonen öppna och öronen mot marken för att hitta toppprodukter att sälja innan dina konkurrenter gör det.

Vilka av dessa nya produkter funderar du på att köpa eller sälja? Kommentera nedan!

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button