Ekom & Dropshipping

15+ bästa Wix-mallar för din klädbutik

Dropshipping


Wix har haft ett rykte om sig att vara en superanvändarvänlig programvara för webbbyggande, som tillåter dropshippers att starta sina företag utan att svettas. Som ett resultat är e-handelsplattformen för närvarande värd för över 200 miljoner användare och har nått en omsättning på över 1,3 miljarder USD 2022.

Eftersom vi vet att Wix kan passa perfekt för många entreprenörer som är intresserade av att driva dropshipping-företag för kläder, har vi tidigare förberett några material för att guida dig genom processen med att lansera din Wix-butik:

Nu är det dags att fokusera vår uppmärksamhet på den mer kreativa delen av att skapa en Wix-modebutik – webbdesignen.

Intresserad av att starta ett lyxklädesföretag?

Registrera dig gratis, börja sälja BrandsGateways katalog och skjut i höjden för din försäljning.

Designalternativen är en av plattformens bästa funktioner. Det erbjuder inte bara praktiska designverktyg och helt anpassningsbara layouter till ditt förfogande utan låter dig också välja mellan en mängd olika gratis, engagerande och SEO-vänliga mallar.

Så låt oss gå igenom några noggrant utvalda bästa Wix-mallar som säkerligen kommer att ge dig både en fängslande webbdesign och ett användarvänligt gränssnitt.

Vilka är fördelarna med att använda Wix-mallar?

Medan vissa e-handelsplattformar kan kräva lite mer ansträngning för att ställa in din webbdesign, försöker Wix göra det så enklare som möjligt genom att förse dig med:

  • + 800 mallar att välja mellan
  • Mobiloptimerade mallar
  • Nybörjarvänliga redigeringsfunktioner
  • Bekvämt dra-och-släpp-verktyg
  • Fullt anpassningsbara mönster
  • Inget behov av teknisk kunskap

Vilka är de bästa Wix-mallarna?

Med hundratals mallar till användarnas förfogande kan det bli lite överväldigande att välja det tema som perfekt skulle fånga din klädbutiks syfte och framgångsrikt förmedla ditt varumärkes budskap. Bortsett från bekymmer har vi täckt ett brett utbud av modemallar för att hjälpa dig i urvalsprocessen.

Funderar du på att starta en dropshippingbutik?

Med BrandsGateways dropshipping-tjänst kan du börja tjäna vinster på ett ögonblick.

Enproduktfokuserade Wix-mallar

T-shirt butik

Om du funderar på att bara specialisera dig på ett klädesplagg, som t-shirts, så är denna Wix-mall den absolut bästa för din butik. T-Shirt Shop-temat hjälper dig att lyfta fram dina produkter och visa upp alla deras fördelar. Dessutom behöver du inte oroa dig för att kunder ska hitta din katalog. Med produktkategorierna tillgängliga högst upp på sidan gör den här mallen det bekvämt för kunder att komma åt dem med bara ett klick.

Tillbehörsbutik

När du planerar att fokusera på dropshipping av modeaccessoarer, sikta på en mall som är utformad för att rymma sådana produkter så att besökarna tycker att din webbplats är tilltalande och lätt att ta sig runt. Lyckligtvis vet Wix hur viktigt det är att lämna ett gott första intryck på kunderna. Plattformens Accessories Store-mall erbjuder dig ett kreativt utrymme för att visa dina designerväskor, märkessmycken, fina hattar och andra klädtillbehör.

Se även  Hur man gör en podcast: en steg-för-steg-guide (2022)

Skoaffär

Den här mallen är skapad för dem som vill hoppa in på skomarknaden och innehåller allt du behöver för att presentera din butik i ett sensationellt ljus – en bästsäljaravdelning, sidan ”Kontakta oss” och ”Om oss”, registrering för nyhetsbrev, och knappar för sociala medier, för att nämna några. Med en design att dö för och en noggrant organiserad meny kommer din dropshipping-skobutik att vara på rätt väg mot berömmelse och framgång.

Badkläder butik

En av de många faktorer som tar dig ett steg närmare att bli en hård konkurrent på badklädersmarknaden är din webbsidas design. Hur du presenterar din dropshipping-butik för potentiella köpare kommer att säga mycket om både dina produkter och vilken typ av shoppingupplevelse du är villig att erbjuda besökarna. Badklädersbutiksmallen är minimalistisk i design, men kan ändå förmedla ditt varumärkes budskap och skapa en attraktiv onlineköpplats.

Underkläder butik

När du försöker få ut din dropshipping-underkläderbutik där ute är det viktigt att komma ihåg att din webbdesign i stort sett är ditt företags ansikte utåt. Med en fängslande asymmetrisk layout och lättnavigerad meny är Lingerie Store-temat din favoritmall för att presentera dina produkter och uppmuntra kunder att slutföra sina inköp samt minska varukorgen.

Sportkläder butik

Perfekt för dropshippers som har gått in i sportklädersnischen, Wix Sportswear Store-temat erbjuder en mångsidig mall som kommer att framhäva dina produkters bästa egenskaper och ge dig en professionell shoppingsajt. Mallen låter dig spela med mediefiler, kombinera både bilder och videor, och skapa en snyggt arrangerad meny som inte ger kunderna huvudvärk när de surfar igenom din webbplats.

Yogakläderbutik

Som dropshipper av trendiga yogakläder vill du sätta ihop en exceptionell produktutställning som hjälper dig att enkelt omvandla besökare till lojala kunder. Med en smygtittsektion för din samling av yogakläder, en chans att dela inlägg på sociala medier med ditt samhälle och ett urval av färger som speglar sportens lugna och fridfulla anda, hjälper Yoga Wear Store-mallen från Wix dig att skapa ett namn för dig själv och ditt varumärke.

Brudbutik

Om du råkar vara i bröllopsbranschen, särskilt inom brudmode, slutar Wix inte att överraska oss eftersom plattformen också erbjuder en elegant och förenklad Bridal Shop-mall. Mallen är designad i en minimalistisk stil och ger användarna ett stort utrymme för produktbilder, utrymme för recensioner och vittnesmål, en funktion för bokning av möten och till och med ett bildspel med bilder.

Se även  Hur man skaffar sponsorer för ett evenemang

Butik för barnkläder

Om du är orolig för att du inte har tillräckligt med inspiration för att bygga en ljus och färgstark webbdesign som återspeglar barnens kläder du säljer, låt sedan Kid Clothing Store-temat göra allt det åt dig. Tillsammans med en rolig layout och en livlig bakgrund låter denna malldesign dig enkelt lista dina trendiga dropshippingprodukter, dekorera webben med fängslande bilder och dela ett eller två ord om ditt företags historia.

Allmän klädbutik Wix mallar

Minimal färgmall

Om du har i åtanke en enkel mall med en subtil färgklick här och där för din klädbutik, kolla in denna minimala Wix-mall som kommer att få din webbplats att se fantastisk ut med bara en nyans av färg. Dessutom, eftersom mallen är begränsad i färg, kommer den inte att ta någon uppmärksamhet från dina produktbilder, vilket gör att du kan visa högkvalitativa fotografier på din webbplats.

Produktlayoutmall

Många dropshippers föredrar att visa upp en stor förhandstitt av sin produktsamling direkt på sina hemsidor så att kunderna omedelbart kan ta en tjuvtitt på deras erbjudanden. Om du är intresserad av att prova detta tillvägagångssätt, kanske du vill ta en titt på denna Wix-mall fokuserad på produktlayout. Med det här temat gör du det möjligt för besökare att utforska din samling så fort de landar på din webbplats.

Bildfokuserad mall

Bilder säger mer än ord! Och om du håller med om detta påstående kan du prova det här konceptet på din egen klädbutikswebbsida genom att använda en bildfokuserad mall som den som visas nedan. Med en fantastisk medielayout, klickbara bilder och utrymme för liten men ändå informativ text kommer denna mall att visa all nödvändig information som kunderna letar efter.

Block designmall

Beroende på vilken vision du har för din onlinebutik finns det många webbdesignstrukturer du kan följa som hjälper dig att bygga din webbplats som du tänkt dig. Den här blockdesignmallen är ett sätt att göra det, med fokus på att presentera olika delar av din webbplats i, som namnet redan säger, block. Den här typen av mallar säkerställer att din webbsida har en ren layout och att den är organiserad på ett sätt som gör det enkelt för besökare att bläddra igenom den.

Mall för flera detaljer

Designad för att visa all slags information som besökare tänker efter att söka efter på hemsidan, Wix-mallen du ser i skärmdumpen nedan är ett perfekt exempel på en layout fokuserad på att införliva flera detaljer på en enda sida. Med den här mallen som ditt designtema, i det ögonblick som kunderna klickar på din webbplats, kommer de att stöta på dina kategorier och när de rullar nedåt kan de kolla in nyanlända, lära sig om ditt företags historia och titta på recensioner och vittnesmål.

Se även  Varför använda det för ditt e-handelsföretag

Kort layoutmall

Om du hellre vill hålla din startsida eller målsida kort och rakt på sak kan du alltid välja att skapa en kort layout som bara fokuserar på att markera de avsnitt som du tycker är viktigast, som mallen som visas nedan, där besökare har möjlighet att besöka avsnittet ”Handla nu” eller klicka på dina produkter som du måste ha visat. Ändå låter Wix dig fritt redigera mallen och lägga till eller ta bort sektioner som du vill.

Textbegränsad mall

I likhet med den bildfokuserade mallen som diskuteras ovan, erbjuder Wix dig en annan layout som använder bilder som huvudvapen för att omvandla besökare till kunder. Utformad för att öka dina konverteringsfrekvenser för e-handel genom illustrationer, med den här mallen kan du sätta upp foton med en klickbar knapp på din hemsida, vilket uppmuntrar besökare att klicka sig igenom dem.

Asymmetrisk mall

Asymmetriska mallar skapades för de dropshippers som är ivriga att experimentera med sin klädwebblayout genom att skapa en sida som är unik i design men ändå praktisk att använda. Dra fördel av denna asymmetriska Wix-mall för att slå dina konkurrenter i gränssnittsdesign och samtidigt erbjuda besökarna en plats som lämpar sig för onlineshopping.

FAQ


Wix-mallar är fantastiska för att skapa en webbplats eftersom de är förbyggda mallar som du enkelt kan anpassa eller använda som de är och bara infoga dina webbelement.


  1. Logga in på ditt Wix-konto;
  2. Öppna din Wix-instrumentpanel;
  3. Klicka på ’Designwebbplats’;
  4. Välj ”Välj en mall”.

Ja, du kan använda Wix-mallarna gratis utan att debiteras några avgifter.

Designa din Wix-butik idag

Planerar du att specialisera dig på en viss modeundernisch? Eller kanske förbereda en dropshipping-affärsplan för en klädbutik online som kommer att innehålla en rad kategorier? Wix erbjuder dig en enorm visning av modemallar som fokuserar på att vara värd för dropshipping-företag för kläder på jakt efter en förtrollande webbdesign. De bästa Wix-mallarna som vi har presenterat i artikeln kommer säkerligen att få din kreativa känsla att flöda och hjälpa dig att bygga din drömbutik i Wix.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button