Generering av leads

3 saker att inkludera i ditt tackmeddelande för Giving Tisdag

Föreställ dig att det är torsdagen den 1 december 2022.

Giving Tuesday har kommit och gått. Du har deltagit i en global givande dag, samlat in några imponerande pengar och fått värdefulla lärdomar att tillämpa till nästa år.

Snyggt gjort!

Nu är det dags att skapa en Giving Tuesday tack-kampanj som förvandlar semestern till en startplatta för rekordstora donationer vid årets slut.

För att bygga vidare på din Giving Tuesday-momentum måste du planera dina genomtänkta uppföljningar i förväg. Se till att du säger dessa tre saker till dina supportrar när den stora dagen är i boken:

1. Tack

Du kan absolut inte förbise vikten av att uttrycka tacksamhet till dina givare. Att tacka dem för deras Giving Tuesday-gåva förstärker att deras donation är viktig och ökar deras investering i din organisation.

De mest effektiva tackmejlen är enkla, okomplicerade och framför allt autentiska.

Strong Women Strong Girls uttrycker sin tacksamhet i ett par snabba stycken med kraftfulla meningar som: ”Vi tar inte för givet att vårt arbete inte skulle vara möjligt utan supportrar som du.”

Ta tillfället i akt att påminna supportrar om vad deras donation gör möjligt. Du kan också använda ditt tackmejl som en chans att ge något tillbaka. Strong Women Strong Girls gör ett bra jobb med detta genom att bjuda in donatorer att fira ett framgångsrikt år under deras öppet hus på helgen.

Var inte kameraskygg! Att dela en tackvideo är ett riktigt engagerande sätt att visa din uppskattning.

2. Vi räknar med dig bortom Giving Tuesday

Se till att både dina nya givare och återkommande givare vet att Giving Tuesday inte är den enda dagen de kan engagera sig. Skicka ett omtänksamt e-postmeddelande med ”Vi räknar med dig” för att låta dina prenumeranter veta hur viktiga donationer vid årets slut är för att uppnå din organisations mål.

Se även  Hur man skapar en Amazon-kampanjkod för längre än 30 dagar

En viktig varning när du skickar detta meddelande: Var inte för påträngande här. Även om de inte kan donera den här gången, visa dem andra sätt de kan hjälpa till.

Uppmuntra supportrar att dela en länk till din donationssida från deras sociala mediekanaler eller påminn dem om att hänvisa din organisation direkt till en vän eller familjemedlem som kanske kan hjälpa till.

3. Här är vad vi åstadkom tillsammans

Har du någonsin ägnat tid, energi och resurser åt något utan att veta om dina ansträngningar lönat sig?

Ingen trevlig känsla, eller hur? Definitivt inget du vill att dina donatorer ska känna!

Behandla istället dina givare som viktiga intressenter i din organisation. Håll dem informerade om de specifika mål du försöker uppnå och hur du klarar dig. Ju mer insyn du erbjuder desto mer investerade kommer de att känna sig.

Inkludera anekdotiska prestationer samt diagram som visar resultat från år till år, så att dina supportrar vet exakt var saker och ting står och hur de passar in.

Ge uppföljningsmeddelande på tisdag

Förläng din Giving Tuesday-framgång med en genomtänkt ”tack”-kampanj

Planera dina uppföljningsmeddelanden i förväg så att du kan leverera effektfulla meddelanden som driver handling under slutet av året och framåt!

Visste du? Om du har ett Constant Contact-konto kan du acceptera donationer online med hjälp av ett interaktivt donationsblock och ditt WePay-konto.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button