Generering av leads

44 semester-e-postmallar för småföretag och ideella organisationer

Semestern närmar sig och det är dags att dekorera din marknadsföring på nätet med semestermailmallar.

Det är rätt. Det är redan dags för ditt företag att fundera på att göra det bästa av stora shoppinghelger som Black Friday, Small Business Saturday, Cyber ​​Monday och Christmas. Samt att få kontakt med dina kunder genom att fira andra höst- och vinterhelger med dem, som Thanksgiving, Veteran’s Day och Kwanzaa.

Och om du är som de flesta småföretag och organisationer, kommer e-postmarknadsföring att spela en stor roll i hur du kommunicerar med dina kunder och får ut ordet om dina kommande semesterkampanjer.

Om du inte har börjat planera din semester-e-postmarknadsföring, oroa dig inte, vi har de professionellt designade semester-e-postmallarna du behöver för att spara tid och sticka ut i dina kunders inkorg.

Jag har sammanställt denna grupp av semester-e-postmallar bara för dig. Med anteckningar om mina favoriter, och en titt in i nästa år. Njut av!

Höstens e-postmallar

Okej, så hösten är egentligen inte en ”helgdag”, men alla vill inte fokusera på Halloween och Thanksgiving. Själv är jag trött på halloweendekorationerna långt innan oktober ens anländer. Så i år, stick ut från mängden med dessa fantastiska säsongsbetonade e-postmallar.

Min favorit höstmall:

Ursprungsfolkets dag

Jag älskar den här mallen för dess livfulla bilder och enkla layout. Jag älskar den också eftersom den firar urbefolkningens dag. Firas den andra måndagen i oktober, denna helgdag förbises ofta av människor utanför den amerikanska indianbefolkningen.

Höstens e-postmallar att falla för:

Tacksägelse e-postmallar

Även om det inte traditionellt sett betraktas som en stor detaljhandelsdag, kommer veckorna fram till Thanksgiving sannolikt att hitta dig och dina kunder, shoppa ny höstdekor, prova nya recept och köpa extra ingredienser ”för säkerhets skull.”

Detta gör ditt Thanksgiving-nyhetsbrev till ett bra tillfälle att dela roliga Thanksgiving-historier, favoritrecept och rabatter på allt som har med ”höst” att göra.

Se även  Eventdetaljer att inkludera på din eventwebbplats

Min favoritmall för Thanksgiving:

Ständig kontakt semester e-postmall - Thanksgiving food drive
Thanksgiving Food Drive

Jag älskar den här eftersom den påminner folk om att donera mat till dem som annars kanske inte får äta en Thanksgiving-måltid.

Tacksägelsemailmallar att vara tacksam för:

Black Friday e-postmallar

Black Friday är inte bara för stora butiker. Med fler människor som fokuserar på att stödja lokala företag kanske du upptäcker att det är enklare än någonsin att locka kunder till din butik med ett fantastiskt erbjudande eller en egen Black Friday-kampanj.

Min favorit mall för Black Friday:

E-postmallar för semester - Black Friday-mall
Black Friday Retail

Det här är min favorit eftersom det är rent och enkelt och uppmaningen till handling sticker ut.

Fler fantastiska Black Friday e-postmallar:

Small Business lördag e-postmallar

I år är det viktigt att komma ihåg att många människor fortfarande handlar online, snarare än att gå in i en lokal butik för Small Business Saturday. Så se till att din webbplats inte bara är uppdaterad utan att du också har ett sätt för dina kunder att göra inköp online. Sedan får du veta vad du har att erbjuda.

För att hjälpa dig komma igång har vi några bra e-postmallar för Small Business Saturday att välja mellan.

Min favorit e-postmall för Small Business Saturday:

E-postmallar för semester - Lördagsmall för småföretag
Small Business lördag

Den här är typ en gammal men en godis. Den har allt du behöver för att uppmuntra läsarna att ”handla lite”.

Ett par fler fantastiska Small Business Saturday-mallar:

Cyber ​​Monday e-postmallar

Tidigare har Cyber ​​Monday varit dagen då konsumenter har gjort majoriteten av sina shopping online. Och även om folk handlar mycket online nuförtiden, oavsett vilken dag på året det är, är Cyber ​​Monday fortfarande känt för fantastiska onlineerbjudanden.

För att delta i händelserna kan du komma med ett bra onlineerbjudande och dela det med dina e-postkontakter. Om du inte har en e-handelsbutik kan du fortfarande dra nytta av Cyber ​​Monday genom att skapa ett lokalt erbjudande som kan köpas online och lösas in i din butik – som presentkort eller presentkorgar i begränsad upplaga. När du väl har skapat erbjudandet, berätta för dina kontakter med en av våra roliga e-postmallar.

Se även  Thanksgiving Giveaway-idéer för e-handel

Min favorit e-postmall för Cyber ​​Monday:

E-postmallar för semester - Cyber ​​Monday
Cyber ​​Monday-rea

Det här är min favorit helt enkelt för dess retro neonlook. Det är livfullt och roligt utan att vara överdrivet.

Fler roliga Cyber ​​Monday e-postmallar:

Ge tisdag e-postmallar

Om du driver en ideell verksamhet vet du hur viktig Giving Tuesday kan vara för insamlingen. Och förhoppningsvis arbetar du redan med årets Giving Tuesday-insamlingsplan. Medan du sätter igång den planen, se till att använda en av dessa fantastiska e-postmallar.

Min favorit e-postmall Giving Tuesday:

Semester e-postmallar - Ge tisdag
Ge ut nyhetsbrev på tisdag

För mig sticker den här mallen ut eftersom den påminner oss om att det som verkligen motiverar människor att donera är historien bakom välgörenhetsorganisationen och berättelserna om hur deras donationer hjälper saken.

Mer för den som frågar:

Jul e-postmallar

Med så många Happy Holidays e-postmallar som används nuförtiden kan ett e-postmeddelande med jultema verkligen sticka ut i dina kunders inkorg. Så om det passar ditt varumärke, var specifik och skicka ut julkort till dina e-postkontakter.

Min favorit e-postmall för jul:

Semester e-postmallar - jul
Julkort

Jag älskar den här för dess känsla av nostalgi, enkelhet och inslag av naturen.

Fler helt underbara julmailmallar:

Vintertid e-postmallar

Förutom julen finns det många anledningar att fira under vintermånaderna. Från religiösa och kulturella helgdagar till själva vintern! Ta en titt på dessa fantastiska vintermallar och dela glädje med dina kontakter i vinter.

Min favorit e-postmall för vintertid:

Semester e-postmallar - vintersäsong
Vinterrea

Jag valde den här för att den är både elegant och lekfull och även om mallen är ett försäljningsmejl, tror jag att det skulle vara lika bra om det ändrades till ett e-postmeddelande om evenemang.

Se även  Topp 7 kreativa arbetsytor för frilansare i Delhi och NCR-regionen

Ett underland av vintertid e-postmallar att välja mellan:

Nyårs e-postmallar

Det nya året är en tid att fira. För vissa beror det på att vi klarade oss igenom ytterligare ett år och för andra är det en chans att börja om, att förändra vårt sätt, att göra bättre.

Oavsett om du kommer att fatta beslut eller inte i år, se till att börja det nya året på rätt sätt med dina kontakter.

Min favorit e-postmall för nyår:

Constant Contacts semester e-postmallar - nyår
Nyårsrea

Den här är min favorit till det nya året för även om färgerna inte är vad man brukar tänka på till det nya året så fungerar de. Det är en påminnelse om att det är okej att prova nya saker och sprida våra kreativa vingar lite när du skapar våra e-postmeddelanden.

Mallar för att ta oss in i det nya året:

Om du inte är redo att skicka dina semester-e-postmeddelanden ännu, gå i förväg genom att skriva och schemalägga e-postmeddelanden i förväg.

Går in i det nya året

Jag kunde inte avsluta det här inlägget utan att dela en av mina favoritmallar för nyårshelgen:

Kinesiskt nyår – Ursprungligen skapad för 2020, denna vackert designade mall har uppdaterats för användning år efter år.
Och, om du undrade, det kinesiska nyåret 2023 är den 22 januari och det är kaninens år.

Bara början

Även om det här kan verka som många semestermailmallar, är det bara början. Constant Contact har också semester .gif e-postmallar som är lekfulla och roliga — om du är intresserad av något sådant. Och varje år skapar våra designers ytterligare semester-e-postmallar som du kan välja mellan.

Så fortsätt, dyk in och se vad du kan skapa för den här semesterperioden!

Letar du efter något som inte vem som helst har? Prata med vårt kundserviceteam på #855-273-0449 och fråga om att få ett semestermallpaket eller ännu bättre, fråga om att låta vårt professionella serviceteam designa en semestermall just för dig och ditt företag.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button