Ekom & Dropshipping

5 bästa dropshipping-kurser du måste ta 2023

Entreprenörskap är en nyckel som kan låsa upp positiva förändringar i många människors liv. Som sagt, det kan vara ganska skrämmande att starta ett eget helt nytt företag om du aldrig har gjort det förut.

Men det behöver det inte vara.

Många framgångsrika entreprenörer och varumärken har arbetat för att skapa pedagogiskt innehåll – som dropshipping-kurser – för att lära sina publiker hur det går att driva ett onlineföretag.

Så om du letar efter de bästa dropshipping-kurserna att ta 2023, har vi dig täckt.

Vi kommer att berätta om våra favoritsaker om varje kurs, vem den är mest lämplig för och hur mycket den kostar. I slutet av det här inlägget vet du exakt vad som krävs för att bygga ett framgångsrikt dropshipping-företag.

Vad är en dropshipping-kurs?


En dropshipping-kurs är i huvudsak en serie pedagogiska lektioner som syftar till att hjälpa entreprenörer med alla bakgrunder som är intresserade av att starta egna dropshipping-företag.

Dessa kurser varierar i längd – vissa varar bara några timmar, medan andra är 10 timmar eller mer. De täcker dock alla ganska likartade strukturer.

I huvudsak förbereder de dig alla för dropship-livsstilen och berättar om stegen du behöver ta för att starta ditt eget dropshipping-företag.

Så, om du har frågat dig själv, ”Hur lär jag mig att dropship?” en dropshipping-kurs kan vara ett fantastiskt alternativ för dig.

5 bästa dropshipping-kurser för blivande entreprenörer

1. Dropshipping 101


Dropshipping 101 är den bästa dropshipping-kursen för personer som är intresserade av att starta ett Shopify dropshipping-företag.

Instruktören Jessica Guzik inkluderar alla de bästa tipsen, tricken och taktikerna för att se till att din butik står över dina konkurrenter.

Se även  14 trendiga Dropshipping-produkter att sälja i din modebutik 2023

Du får tillgång till råd från en av de bästa hjärnorna inom dropshipping när du köper Dropshipping 101.

Du lär dig hur du hittar de mest lönsamma dropshipping-produkterna, identifierar din målgrupp, bygger ett varumärke, lanserar din första Facebook-marknadsföringskampanj och mycket mer.

Om du funderar på att anmäla dig till en dropshipping-kurs är Dropshipping 101 utan tvekan ett bra alternativ, oavsett din erfarenhetsnivå.

2. Dropshipping på Shopify AZ

Bästa dropshipping-kursen: Dropshipping på Shopify AZ

Nästa på vår lista över de bästa dropshipping-kurserna 2023 är Dropshipping på Shopify AZ.

Den här kursen, skapad av Dropship.io, fokuserar på att hitta vinnande produkter för din dropshippingbutik.

Det är mycket av värdefullt innehåll om att hitta produkter, och lika mycket material om att hitta sätt att marknadsföra dessa produkter för en publik av engagerade köpare.

Mantrat för den här kursen är att hitta produkter med hög potential och skala snabbt.

3. Ecomm klubbhus


Ecomm Clubhouse är den perfekta banan för blivande entreprenörer.

Med den lär du dig allt du behöver för att starta ett framgångsrikt e-handelsföretag.

En sak att notera: Den här kursen är prissatt lite annorlunda än de andra. Istället för att ta ut ett schablonbelopp för hela kursen, debiteras den på rullande månadsbasis.

Det betyder att du måste betala 67 USD för att få tillgång till hela kursen initialt, men om du vill fortsätta använda den efter din första månad kommer du att debiteras 67 USD per månad tills du avbryter.

På uppsidan finns det månatliga frågor och svar med studenter, så om du inte kan närvara kan du skicka in en fråga i förväg och se svaren i inspelningen när du har ledig tid.

Se även  11 bästa julklappar att sälja 2022

4. Ecom Inner-Circle


Ecom Inner-Circle designades av Arie Scherson, en känd e-handelsentreprenör som specialiserat sig på tillväxt av Facebook-annonser.

Denna dropshipping-kurs innehåller videolektioner och mallar som hjälper dig att starta ett framgångsrikt företag.

Du kommer att lära dig digital marknadsföring och andra taktiker för att komma före dina konkurrenter.

Dessutom berättar Ecom Inner-Circle dig hur du skapar back-end-system för att organisera dina tillgångar och öka försäljningen.

När det gäller prissättning kan du få livstidsåtkomst till den här kursen med bara en enda betalning på $397.

5. Den kompletta Shopify Dropshipping Masterclass 2023

Den kompletta Shopify Dropshipping Masterclass 2023

Sist men inte minst är The Complete Shopify Dropshipping Masterclass 2023, en dropshipping-kurs skapad av digitala marknadsförare Robin och Jesper.

Det här är en av de bästa onlinekurser för entreprenörereftersom det verkligen undersöker detaljerna i att driva ett onlineföretag.

Du kan förvänta dig lektioner om ämnen som fokuserar på att välja ett domännamn, skriva produktbeskrivningar, visa Google-annonser och mer.

Den här kursen är en av de mer prisvärda på vår lista. Och det är ingen brådska att slutföra kursen – när du väl har köpt den kan du arbeta i din egen takt

Dropshipping-mästarklassen innehåller dessutom djupgående fallstudier av framgångsrika dropshipping-butiker och erbjuder nästan två timmars fokuserat copywriting-innehåll.

Varför gå en dropshipping-kurs?

Att ta en dropshipping-kurs kan visa sig vara en mycket givande strävan för entreprenörer av alla bakgrunder.

Det spelar verkligen ingen roll om du är en nybörjare som bara är ute efter att doppa tårna i e-handelns värld, eller en erfaren veteran – det finns en dropshipping-kurs för dig.

Se även  9 bästa alternativen 2023

Dropshipping-kurser kommer att beväpna nybörjare med den kunskap de behöver för att vara säkra på att välja produkter att sälja online, bygga och designa sin egen onlinebutik och lansera sina första marknadsföringskampanjer.

Om du redan har erfarenhet av att driva onlineföretag kan en dropshipping-kurs fortfarande vara värdefull, speciellt om du vill testa nya taktiker. Shopify dropshipping kan verkligen ta ditt företag till nästa nivå.

Det beror på att dropshipping med Shopify låter dig testa nya produkter snabbt, utan att någonsin oroa dig för att hålla lager. Och från dessa tester kommer du utan tvekan att få värdefulla insikter om din publik.

Ska jag gå en kurs i dropshipping?

Du har redan sett vår lista över de bästa dropshipping-kurserna att ta 2023.

Det betyder att du har all information du behöver för att välja den bästa kursen för dig.

När du fattar ditt beslut, kom ihåg att ta hänsyn till priset, mängden innehåll, de extra resurserna och det stöd som erbjuds efter kursen.

Om du inte är redo att köpa en dropshipping-kurs ännu, oroa dig inte – det finns många andra sätt att lära dig.

Bläddra i vår blogg medan du fattar ditt beslut – det finns alltid tid att lära sig mer och förbättra dina färdigheter som entreprenör.

Om du har några frågor om dropshipping-kurser eller e-handel i allmänhet, skriv dem gärna i kommentarsfältet nedan – vi läser dem alla.
Vill du lära dig mer?

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button