Ekom & Dropshipping

5 bästa om oss mallidéer (+ exempel för att inspirera dig)

När du är starta din onlineverksamhet, vill du skapa en Om oss-sida som inspirerar människor att handla med ditt företag. Men utan att veta vad du ska skriva på sidan kan du slösa tid på att skapa utkast efter utkast utan att gå någonstans. Så vi bestämde oss för att förenkla lite för dig. Vi kommer att titta på några inspirerande Om oss-mallexempel för att hjälpa dig att skriva din första.

Vad är en om oss-sida?

En Om oss-sida är en sida på din webbplats som berättar allt om dig för dina läsare. Den innehåller en detaljerad beskrivning som täcker alla aspekter av ditt företag och dig som företagare. Detta kan inkludera de produkter eller tjänster du erbjuder, hur du kom till som företag, ditt mission och vision, ditt mål och kanske något om dina framtida mål också. Din Om oss-sida är ditt perfekta tillfälle att berätta en fängslande historia om ditt företag.

Även om en Om oss-sida är en av de viktigaste delarna av en webbplats, är den ofta en av de mest förbisedda delarna. Jämfört med en målsida hjälper en Om oss-sida dig att kommunicera en rad saker:

  • Berättelsen om ditt varumärke och varför du startade det.
  • Orsaken eller kunderna som ditt företag betjänar.
  • Din affärsmodell eller hur dina produkter är inköpta/tillverkade.

Som en viktig del av din webbplats kan din Om oss-sida ställa in dig förutom dina konkurrenter på ett sätt som kan bygga ditt varumärke på ett positivt sätt.

Hur man skriver en om oss-sida


IDu måste se till att informationen du lägger till på sidan Om oss korrekt representerar vem du är som varumärke. Använd följande steg för att skapa en berättelse för företag:

  • Förbered scenen: Beskriv branschproblemet som fick dig att agera.
  • Ta itu med hindret: Förmedla hur du satte dig för att ta itu med problemet och de utmaningar du mötte på vägen.
  • Introducera lösningen: Nämn hur ditt företag strävar efter sina mål och vilka smärtpunkter du tänker ta itu med.
  • Dela den större bilden: Dela detaljer om dina framtida mål eller ange dina mål och uppdrag.

Du skulle också vilja inkludera följande element på din Om oss-sida för att kommunicera ditt varumärkes anledning till att existera till kunderna:

Din historia

Ta besökarna på din webbplats till en trip down memory lane och ge dem en inblick i historien bakom din butik. Här kan du visa dem var, hur och när du började, och allt ditt företag har åstadkommit på vägen. Det här är din chans att dela dina relevanta milstolpar och prestationer relaterade till ditt företag på ett engagerande sätt.

Du kan till och med välja att presentera din historik för dina tittare i form av en tidslinje, vilket gör att du kan visa en stor mängd information på ett visuellt engagerande sätt. Dina kunder eller potentiella kunder kan vara intresserade av att se hur du växte under åren.

Teammedlemsprofiler

Lägg till ett känslomässigt element på din Om oss-sida genom att lägga till detaljer om de personer som driver passionen för ditt företag. Människor tycker att det är lättare att få kontakt med människor, så låt personligheten hos din besättning lysa igenom sidan Om oss.

Se även  Den ultimata guiden till dropshipping på eBay

Multimedia & Infografik

En välbyggd infografik kan hjälpa besökarna att komma ihåg om dig eller ditt företag bättre än hur många ord som helst. Så om du tror att det fungerar bättre för ditt varumärke eller företag, hoppa över den långa beskrivningen eller lägg till en väldesignad grafik som kan hjälpa dina besökare att förstå ditt koncept. Eller så kanske du vill lägga till en cool video om hur ditt företag skapades, eller om din historia och låta den tala för sig själv.

8 bästa om oss-sidorna exempel för att inspirera dig

Här är en lista med exempel på Om oss som småföretagare kan ta inspiration när de skapar sina egna.

1. Shopify – sidan Berättelsen fokuserad om oss

shopify om oss

Shopify är ett exempel på ett företag som spikar sin Om oss-sidadesign samtidigt som de gör ett bra jobb med att berätta för världen sin historia som berättar världen deras historia. Deras sida visar hur viktigt det är för dem att prata om sitt uppdrag att hjälpa människor att starta, driva och växa ett företag. Företaget är stolt över att göra e-handel enklare för alla. Dessutom målar det upp en bild av framtiden för Shopify genom att nämna att de bygger ett 100-årigt företag genom att investera i sina människor och planeten.

2. New York Times Sidan Data fokuserad om oss

The New York Times Om oss exempel

New York Times delar mycket information på sin webbplats om sida, och detta inkluderar siffror som rör deras personal och läsekrets. Det är viktigt för dem att betona för läsare över hela världen att de har ett stort team av journalister som skriver berättelser om länder de är lokala i. Att tidningen hade 7,5 miljoner prenumeranter förra året ökar bara det förtroende de har, vilket leder till fler läsare i framtiden.

3. Toggl – sidan Teamet fokuserade på oss

Toggl Om oss Sidexempel

Toogl främjar deras kärnvärde av distansarbete på hela deras webbplats och deras Om oss-sida är ett bra exempel på hur du också kan marknadsföra dina kärnvärden. Som ett kärnvärde för deras verksamhet är deras Om oss-sida fokuserad kring detta globala team och den produktivitet de tillför företaget. De sätter inte bara sitt team i centrum, utan de delar med sig av hur teamet fungerar så att någon som är intresserad av att söka en tjänst hos företaget kan vara säker på att de kommer att trivas med att arbeta för företaget innan de börjar.

4. Överlager – Tidslinjen Om oss-sidan

Överlager Om oss Sidexempel

Overstock har haft en lång historia som de vill berätta för världen om. Det är därför de har skapat en smart interaktiv tidslinje som sammanfattar alla milstolpar som företaget har upplevt på sin Om oss-sida. Till exempel när företaget fick betyget #4 i American Customer Satisfaction Index for Customer Satisfaction 2004, eller när de blev det första stora företaget att acceptera bitcoin som betalningsform 2014, eller 2018 när de introducerade augmented reality till sina shoppingapp för Android-användare som använder Googles ARCore-teknik. Overstock känner att deras besökare vill konsumera denna information och använder deras Om oss-sida för det.

5. Apptopia – Allt i ett om oss-sidan

Apptopia Om oss Sidexempel

Apptopia har en mycket välstrukturerad sida om oss, som innehåller en mängd olika informationskategorier för sina besökare, inklusive deras uppdrag, ledarskap, deras team, investerare och även deras platser runt om i världen. All information på deras sida är kategoriserad på ett sätt som är mycket presentabelt och gör det lättare för besökarna att hoppa till någon av deras föredragna sektioner. Detta allt-i-ett exempel på sidan Om oss är bra att titta på om du vill gå den här vägen.

6. Huge Inc. – Sidan Staden fokuserar på oss

Huge Inc Om oss sidmall

Om du föredrar visuell grafik framför långa texter bör du ta en titt på Huge Inc. och hur de har lyckats designa sin Om oss-sida. Med sin unika design har de lyckats skapa en koppling till Brooklyn, där företaget grundades, samtidigt som de kondenserat sin information till visualiserade diagram. Huge Inc. lyckas få fram alla deras budskap genom några fiffiga konstverk.

7. Ghostly Ferns – The Playful About Us-sidan

Ghostly Ferns Om oss sidmall

Ghostly Ferns är ett perfekt exempel på en About Us-sida som har en lekfull atmosfär och livfulla färger. Det skapar omedelbart en glad känsla för besökarna genom en skur av färger i kombination med djärva, tydliga uttalanden. De håller sina formuleringar till ett minimum och låter sin grafik göra magin, med en touch av humor.

8. Alltid kreativ – sidan Minimalistisk Om oss

Alltid kreativ om oss sidmall

Om du letar efter ett mer minimalistiskt tillvägagångssätt för din Om oss-sida, ta en titt på vad Always Creative har att erbjuda. Med användning av svart, vitt och grått lyckas de förmedla sin sofistikering med en enkel, men ändå iögonfallande blick åtföljd av korta beskrivningar för sina besökare.

Om oss Sidmallar

Om du har letat efter en Om oss-sidamall för din webbplats, här är några som du kan fylla i och använda för att snabbt skapa en Om-sida.

Om oss Sidmall #1

Hej och välkommen till [SHOP NAME]platsen att hitta det bästa [PRODUCTS CATEGORY NAME] för varje smak och tillfälle. Vi kontrollerar noggrant kvaliteten på våra varor och arbetar endast med pålitliga leverantörer så att du bara får den bästa kvalitetsprodukten.

Vi kl [SHOP NAME] tror på hög kvalitet och exceptionell kundservice. Men viktigast av allt, vi tror att shopping är en rättighet, inte en lyx, så vi strävar efter att leverera de bästa produkterna till de mest överkomliga priserna och skicka dem till dig oavsett var du befinner dig.

Om oss Sidmall #2

Välkommen till [SHOP NAME]!

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en variation av det senaste [PRODUCTS CATEGORY NAME]. Vi har kommit långt, så vi vet exakt vilken riktning vi ska ta när vi förser dig med högkvalitativa men budgetvänliga produkter. Vi erbjuder allt detta samtidigt som vi erbjuder utmärkt kundservice och vänlig support.

Vi håller alltid ett öga på de senaste trenderna inom [PRODUCTS CATEGORY NAME] och sätta våra kunders önskemål först. Det är därför vi har nöjda kunder över hela världen och är glada över att vara en del av [PRODUCTS CATEGORY NAME] industri.

Våra kunders intressen är alltid högsta prioritet för oss, så vi hoppas att du kommer att njuta av våra produkter lika mycket som vi tycker om att göra dem tillgängliga för dig.

Om oss Sidmall #3

Vi är [SHOP NAME]ett litet men motiverat företag specialiserat på [PRODUCTS CATEGORY NAME]. Vi tror passionerat på bra fynd och utmärkt service, vilket är anledningen till att vi förbinder oss att ge dig det bästa av båda.

Om du letar efter något nytt har du kommit rätt. Vi strävar efter att vara flitiga och innovativa, erbjuda våra kunder något de vill ha, sätta deras önskemål högst upp på vår prioriteringslista.

Om oss Sidmall #4

På [SHOP NAME]vårt mål är att erbjuda dig [PRODUCTS CATEGORY NAME] som visar dig att vi verkligen bryr oss! Vi har inte bara de trendigaste [PRODUCTS CATEGORY NAME]men vi kan också garantera att de är av högsta kvalitet.

Vi började som ett litet företag i [NAME OF CITY/COUNTRY/YEAR OF ORIGIN]och vårt mål är att fortsätta förse våra kunder med produkter som gör dem nöjda, till priser som gör dem nöjda.

Våra kunder är vår högsta prioritet och genom våra produkter arbetar vi hårt för att bygga långvariga och meningsfulla relationer med dem.

Om oss Sidmall #5

Välkommen till [SHOP NAME]!

Började som ett litet företag i [NAME OF CITY/COUNTRY/YEAR OF ORIGIN], vi har stora drömmar. Vår passion för [PRODUCTS CATEGORY NAME]innebär att vi förser våra kunder med bara den högsta kvaliteten på produkter, som garanterat uppfyller deras behov och håller dem nöjda!

Med ett motiverat team strävar vi efter att vara de kreativa hjärnorna som ger dig ett leende. Det är därför vi alltid letar efter innovativa nya sätt att få ut det bästa för dig.

Slutsats

Som du kan se finns det en mängd Om Oss-mallar och generatorer som du kan använda för att snabbt ställa in din Om-sida. Dessa kan vara ett bra stopp för ett nytt företag men det finns inget bättre än att skapa din egen unika Om Oss sida som är skild från ditt företag. Alla exempel på sidan Om oss som vi har nämnt i den här artikeln skapades inte från en sidgenerator för Om oss, utan designades av team av människor som ville visa upp något speciellt med sin verksamhet. Du bör ta dig tid att göra detta också. Vänta inte. Gör det nu.
Vill du lära dig mer?

Finns det något mer du skulle vilja veta mer om och önskar fanns med i den här artikeln? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button