Generering av leads

5 idéer för ett evenemang i slutet av året

Slutet av året är hektiskt för alla, oavsett om du säljer, samlar in pengar eller köper. Och trots allas bästa ansträngningar kommer januari mycket snabbare än vi någonsin vill. Det är därför, om du har några avsikter att vara värd för ett årsslutsevenemang som kommer att samla dina kunder och supportrar, är det nu dags att börja planera.

Oavsett om det hålls personligen eller virtuellt, ger ett evenemang ditt företag eller organisation en möjlighet att skapa intimitet och skapa en mer personlig kontakt med dem du kommer i kontakt med. När du bjuder in kunder och medlemmar till ett speciellt evenemang bygger du relationer – med personlig kontakt ansikte mot ansikte.

Här är några evenemang i slutet av året som företag och organisationer kan sätta ihop för att få in kunder, kunder, medlemmar, givare, potentiella kunder och andra:

1. Kund-/klientuppskattningsnatt

Sätt en ny snurr på reor eller kampanjer vid årets slut genom att arrangera en ”Special VIP Night”. Ditt evenemang kan vara en privat förhandsvisning av julklappar eller en ny produktlinje, en inbjudan att rådgöra med en personlig shoppare eller en present till ”de första 100 deltagarna”.

2. Särskild gäst, underhållning eller demonstrationn

Mellan jobbfester, semesterresor och familjeträffar är semesterkalendrarna lika tighta som tomtens röda kostym. Locka människor att lägga upp ditt evenemang i deras kalendrar genom att ta in en speciell gäst, underhållare eller expert. Det kan vara en författare, en politisk kandidat, en musikalisk underhållare, en professionell shoppare, en expert på presentinpackning eller någon som har dragit nytta av din organisations arbete. Vad som än kompletterar ditt företag och engagerar människor kommer att vara en rolig paus från semestern.

Se även  Vad är det bästa sättet att hitta rätt influencers för ditt varumärke?

3. Gemensamt evenemang med andra lokala företag

Bjud in alla handlare på din gata att vara värd för ett evenemang med dig. Om du är en entreprenör som arbetar utanför ett hemmakontor eller ett litet kontor, bjud in andra relaterade företag att vara värd för en sammankomst för alla dina kunder. Handelskammare är särskilt bra på den här typen av evenemang, som för samman företag och deras samhälle.

4. Insamlingsevenemang

Semestertiden sätter människor i en givande anda, så samla samhället en sista gång i år för att samla in lite mer pengar till en god sak. Oavsett om du är en ideell organisation eller ett företag som stödjer en, kan ditt evenemang föra hem en välgörenhetsorganisation. Bjud in givare, medlemmar, volontärer och andra intresserade supportrar att träffa människor som är engagerade i välgörenhetsorganisationens arbete och att höra dess framgångsberättelser från första hand.

5. Husfest

Om ditt företag är baserat på hem- och internetförsäljning är en semesterhusfest en bra idé. Ge shoppare ett alternativ till besväret med köpcentret och bjud in dem att komma över, koppla av och shoppa bekvämt i ditt hem.

Om ditt hem helt enkelt inte är rätt för en stor sammankomst, gör det till en virtuell hemmafest där alla deltar från sina egna vardagsrum.

DRICKS: Gör ditt virtuella event ännu bättre genom att skicka ut partypaket i förväg. Oavsett om det är buller och konfetti eller lite företagspyssel, fyll dessa paket med allt dina deltagare behöver för att fira med dig från bekvämligheten av sina egna hem.

En speciell händelse ger en personlig touch till dina marknadsföringsinsatser för semestern

Ditt evenemang behöver inte vara en stor fancy soaré, det behöver bara anpassas till ditt varumärke, dina resurser och dina kunder.

Se även  Varför sociala medieföljare inte spelar någon roll för varumärken längre

Du kan ha ett fantastiskt evenemang i slutet av året. Och det behöver inte kosta mycket. Med lite eftertanke, planering och marknadsföring kan du avsluta året på en hög nivå.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button