Influencer

7 bästa videoinbäddningsverktyg för att bädda in videor och återanvända innehåll

Video är ett av de mest effektiva marknadsföringsverktygen som varumärken kan använda. Enligt videomarknadsföringsstatistik som delas av HubSpot anser nästan två tredjedelar av marknadsförare att marknadsföring av videor på sociala nätverk är den mest effektiva strategin. Faktiskt, 77 % av marknadsförare anger att deras företag använder YouTube för att vara värd för marknadsföringsvideor.

Även om sociala medier har visat sig vara mycket effektiva, är det ingen ersättning för en stabil, användarvänlig företagswebbplats. Och ett sätt att ge webbplatsbesökare en anledning att stanna på din webbplats längre är att inkludera videor. Samma HubSpot-statistik visar också att nästan hälften av marknadsförare tycker att den bästa strategin är att lägga till videor på företagets webbplats eller blogg.

Videoinnehåll kan inte bara bidra till att förbättra webbplatsbesökarnas engagemang, utan det kan också användas för att hjälpa din publik att förstå din tjänst eller dina produkter bättre. Videor behöver inte alltid vara enbart reklamfilmer.

Från bakom-kulisserna-videor till tävlingsannonser till produktdemos, det finns olika typer av videor på sociala medier som du kan använda för din webbplats. Dessutom behöver du inte nödvändigtvis skapa alla dina egna videor från grunden. Användargenererade videor hjälper dig att etablera ditt varumärke som autentiskt, samtidigt som du sparar ditt marknadsföringsteam massor av tid som de snarare kan ägna åt andra intäktsgenererande uppgifter.

Det är uppenbart att det finns mycket mer med videomarknadsföring än vad du kanske trodde från början. För att hjälpa dig att utnyttja detta populära medium behöver du dock några verktyg. Ett av dessa är ett verktyg som hjälper dig att bädda in videor på din webbplats.

Du kan antingen gå vägen att använda ett gratis onlineverktyg bara för den här funktionen eller investera i ett betalverktyg som erbjuder ett antal andra fantastiska funktioner som du kanske eller kanske inte behöver. Här är sju av de bästa verktygen som du kan kolla in nästa gång du behöver bädda in en video på din webbplats.


7 bästa verktyg för att bädda in videor och återanvända innehåll:


7 bästa verktyg för att bädda in videor

1. IMH Embed Tool

Video inbäddning

Ange YouTube, Vimeo eller Dailymotion Link

Ibland behöver du inte alla dessa extra klockor och visselpipor som en memgenerator, svordomsfilter eller musikbibliotek. Om du redan har en helt fin video och du helt enkelt vill bädda in den på din webbplats kan du använda Influencer Marketing Hubs inbäddningsverktyg.

Det är inte bara gratis, utan det är väldigt enkelt att använda. Allt du behöver göra är att välja mediekälla, till exempel Vimeo, Twitter eller YouTube, lägga till sidans URL och klicka på ”Bädda in”. Den kommer då automatiskt att generera koden som du behöver kopiera och klistra in.

Medan du är upptagen med det kan du också kolla in vår gratis YouTube Title Generator-verktyg som drivs av AI. På så sätt, om du skulle besluta dig för att dela videor på andra kanaler än din egen företagswebbplats, kan du se till att dina videotitlar är optimerade.


Juicer.io

Juicer är en av de bästa modereringsverktyg för sociala medier och är det bästa verktyget för tusentals företag som inkluderar välkända varumärken som Ralph Lauren och Lyft. Inkluderat i deras långa lista med funktioner är en YouTube-videowidget som du kan använda för att bädda in ditt YouTube-innehåll på din webbplats.

Med detta kostnadsfria verktyg kan du hantera och visa upp videor på din företagswebbplats. Eftersom videorna kommer att uppdateras automatiskt kan du lägga en stor del av din videomarknadsföring på autopilot.

Dessutom behöver du inte bara hålla dig till ditt eget videoinnehåll. Du kan också använda Juicer för att bädda in videor från andra kanaler. På så sätt kan du skapa ett enda, fantastiskt videoflöde.

Tack vare dess plugin för socialt WordPress-flöde är det särskilt användbart om du kör en WordPress-webbplats. Den innehåller permalänkar till alla dina inlägg på sociala medier som är optimerade för SEO.

Andra nyckelfunktioner/tjänster inkluderar:

 • Mallar
 • Modererings- och filtreringsverktyg
 • Analys- och analysverktyg
 • Duplikatpostförebyggande
 • En svordomsblockerare

Planer och priser: Den erbjuder en grundläggande gratis för evigt plan som inkluderar ett inbäddningsbart socialt mediaflöde och två källkonton. För mer avancerade behov kan du kolla in en av dess tre betalplaner med priser som börjar på $19 per månad.


EmbedSocial

EmbedSocial är en av de bästa sociala medier-aggregatorer och har använts av över 100 000 användare, som inkluderar namn som Unicef ​​och Motorola, för att samla in sociala medier och användargenererat innehåll. Under den tid som de har varit i verksamheten har de byggt ett antal verktyg för att hjälpa marknadsföringsteam med innehåll.

Inkluderat i deras lista över widgets är en TikTok Feed Widget och YouTube Channel Widget som du kan använda för att bädda in TikTok och YouTube-videor på din webbplats. Detta kommer inte bara att hjälpa dig att öka användarupplevelsen av din egen webbplats, utan det kommer också i gengäld att marknadsföra ditt TikTok-konto och YouTube-kanal, vilket hjälper dig att omvandla webbplatsbesökare till följare och prenumeranter. Genom att sedan lägga till en anpassad CTA till varje inbäddad video kan du omdirigera tittarna till kassasidan, vilket också hjälper till att öka försäljningen.

I själva verket, medan du håller på, kan du länka dina Facebook- och Instagram-konton också. På så sätt kan du skapa en hel videokanal för din webbplats som allt ditt videoinnehåll på sociala medier kan kalla hem.

Sammantaget är det ett bra sätt att se till att du har en kontinuerlig ström av nytt innehåll för din webbplats. Genom att i huvudsak återanvända innehåll kan du spara massor av timmar som annars skulle ha gått till innehållsskapande.

Andra nyckelfunktioner/tjänster inkluderar:

 • Mobilanpassade widgets
 • Anpassning
 • Mallar
 • Filter och taggar som hjälper dig att organisera videoklipp efter datum eller betyg
 • Analyser och rapporter
 • Officiell API-integration med alla de viktigaste sociala medieplattformarna

Planer och priser: Det erbjuder en begränsad gratis plan. Men för att komma åt YouTube- och TikTok-widgetarna måste du registrera dig för en av dess två prenumerationsplaner. Efter en gratis 7-dagars provperiod börjar priset på 29 USD per månad när det faktureras månadsvis. Om du väljer att bli fakturerad årligen kan du få så mycket som 20 % rabatt.


Taggbox

Precis som Juicer och EmbedSocial är Taggbox ett populärt verktyg för moderering och aggregering av innehåll i sociala medier. Pålitlig av tusentals globala företag, dess kundlista innehåller namn som möbeljätten IKEA.

Du kan använda Taggbox för att kurera och anpassa innehåll från olika plattformar som du sedan kan dela på din egen företagswebbplats. Den stöder över 15 sociala medier och recensionsplattformar som inkluderar YouTube, Instagram, TikTok och Vimeo. Om du specifikt vill dela UGCdet kan också hjälpa dig att få innehållsrättigheterna från skaparen innan du delar det på din webbplats.

För att säkerställa att det passar in i resten av din webbdesign och varumärke kan du anpassa widgets för sociala medier genom att leka med typsnitt, bakgrunder och layouter. Den är också mycket lyhörd för alla skärmstorlekar och hjälper till att säkerställa en sömlös användarupplevelse för alla.

Till skillnad från några av verktygen som huvudsakligen fokuserar på WordPress, har den också integrationer med Wix, Shopify, Weebly och Squarespace. Alternativt, om du inte använder någon av dessa populära webbplatsbyggare, innehåller den också en HTML-widget för sociala medier.

Andra nyckelfunktioner/tjänster inkluderar:

 • Detaljerad analys för att spåra prestandan för inbäddade videor
 • En UGC-uppladdningsfunktion på plats som låter användare dela innehåll direkt
 • Ett temagalleri
 • Kraftfull moderering som inkluderar ett svordomsfilter
 • Uppmaningsknappar

Planer och priser: Den erbjuder en gratis för evigt plan och ett antal prenumerationsplaner. Efter en gratis 14-dagars provperiod börjar priset på $29 per månad när det faktureras månadsvis. Om du föredrar att bli fakturerad årligen kvalificerar du dig för 20 % rabatt.


Animoto

Om du vill bädda in videor på din företagswebbplats som en del av din digitala marknadsföringsstrategi men inte har några videor att bädda in ännu, kan du kolla in Animoto. Det är en av de bästa videomakarna för små och medelstora företag och ger dig även möjlighet att bädda in dina nyskapade videor på din egen webbplats.

Det gör det enkelt att bädda in din video. Dessutom ger det dig också möjlighet att välja upplösning och storlek på videon. Sedan, för att förbättra användarupplevelsen, kan du välja volym, om videon ska börja spelas automatiskt och om den ska loopa. Allt som återstår att göra är att kopiera kodavsnittet som det genererade och klistra in det i din webbplatsredigerare.

Andra nyckelfunktioner/tjänster inkluderar:

 • Ett inbyggt bibliotek där du kan hämta videor och bilder från Getty Images
 • En molnbaserad videoredigerare
 • Ett musikbibliotek med tusentals licensierade låtar
 • Mallar
 • Professionella teckensnitt och texteffekter
 • Voice-over-inspelning och redigering

Planer och priser: Det erbjuder en gratis för alltid-plan och tre prenumerationsplaner. Prissättningen börjar på $16 per månad, men om du byter till årlig fakturering kan du spara upp till 50%.


Bädda in

Embedly lanserades i början av 2010 och är betrodd av tusentals bloggare, webbutvecklare och välkända webbplatser som Reddit, Kickstarter och Trello. Med hjälp av ett enkelt API kan du lägga till rikt videoinnehåll från mer än 700 leverantörer som inkluderar YouTube, TED och Vimeo till din webbplats (eller app).

Videoinnehållet kommer att spelas upp korrekt på vilken enhet som helst. Så du kan också vara säker på att din webbplatsbesökare kommer att få den bästa användarupplevelsen även om de använder en mindre skärm. Den erbjuder också analyser som hjälper dig att utvärdera om ditt nya videoinnehåll har bidragit till att förbättra användarnas engagemang.


Kapwing

Kapwing är ett onlineverktyg för att skapa och redigera innehåll som hjälper dig att utnyttja kraften i digitalt berättande. En av funktionerna som gör det här verktyget värt att inkludera i din tekniska stack är att det gör det enkelt att återanvända innehåll för olika onlinekanaler.

Om du specifikt planerar att återanvända TikTik-videor för din webbplats kan Kapwing vara extra användbar. Du kan inte bara använda den för att bädda in video på webbplatser, utan den har också en funktion för tar bort TikTok vattenstämplar genom att beskära vattenstämpeln eller täcka den med din egen vattenstämpel.

Tillbaka till anledningen till att du har hamnat på den här sidan – bädda in videor. Med Kapwing kan du enkelt skapa ett inbäddningsbart iFrame-kodavsnitt som du sedan kan kopiera till din webbplats. Allt du behöver göra är att ladda upp videon, exportera och du är redo att bädda in den. Du kan använda den här funktionen med vilken plattform som helst som stöder anpassad inbäddningskod.

Andra nyckelfunktioner/tjänster inkluderar:

 • En undertext för att lägga till bildtexter och undertexter
 • Borttagning av bakgrundsbild
 • Ett varumärkeskit för att säkerställa konsekvens
 • En meme-generator
 • En animerad textvideotillverkare

Planer och priser: Den erbjuder en gratis plan och två prenumerationsplaner. Prissättningen börjar på 24 USD per månad när du faktureras månadsvis, men om du väljer att betala årligen kan du spara 33 %.


Slår ihop saker

En av de viktigaste fördelarna med att använda video är att du inte behöver timmar med innehåll. Även om du bara har några minuters videoinnehåll kan du skapa en mer engagerad publik. Faktum är att en onlinestatistik avslöjar det 64 % av marknadsförare anser att den optimala längden är mellan 20 och 60 sekunder.

För att få ut det mesta av dina videotillgångar måste du dock se till att du delar den på flera marknadsföringskanaler, varav en bör vara din webbplats. Lyckligtvis, med dessa verktyg, är hur man delar-det-delen den minst tidskrävande delen.

Över 30 000 marknadsförare litar på oss för sina nyheter. Borde inte du?

Prenumerera på världens #1 nyhetsbrev för influencer marketing, som levereras varannan vecka på en torsdag.

Se även  3 Instagram-sponsrade inläggslagar du behöver känna till

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button