Influencer

8 hetaste Instagram-rulletrenderna för varumärken att prova

Populariteten av Instagram-rullar har växt exponentiellt. På grund av deras audiovisuella karaktär tenderar Reels att få ännu fler visningar och engagemang än vanliga inlägg. Det hjälper också att Instagram driver funktionen för att få fler användare att se dem och skapa sina egna rullar. När de används rätt kan Instagram Reels vara din biljett till tillväxt på plattformen.

Ett av de bästa sätten att utnyttja Instagram Reels är att följa trender. Då och då kommer användare på plattformen på en trend som innebär att man skapar en rulle med ett specifikt ljud och kopierar andra användare. Dessa trender blir sedan virala på plattformen när fler och fler användare deltar och gör den synlig. Som sådan kan du avsevärt öka dina chanser att locka tittare genom att delta i en av dessa Instagram Reels-trender.

I det här inlägget lyfter vi fram några av de bästa och senaste Instagram Reels-trenderna som du kan prova. Vi hjälper dig även med tips om hur du hittar trendiga Reels på Instagram och hur du skapar din egen Reel utifrån dessa trender. Låt oss dyka in.


8 hetaste Instagram-rulletrenderna för varumärken att prova:


Topp Instagram-rulletrender

Trender kommer och går, så det är viktigt att testa dem medan de är heta. Som sagt, vissa Instagram Reels-trender förblir populära ett tag, så du kanske kan utnyttja dem månader efter att de först kommit ut. Här är en blandning av några av de hetaste trenderna just nu och de trender som har funnits ett tag.

1. Här är din Reel-trend

Detta blev en populär trend bland användare som har fått slut på idéer men som ändå vill dra nytta av Reels eftersom Instagram marknadsför funktionen. Det härstammar från Instagram-användare @mahdiwoodard som spelade in ett enkelt ljud som sedan har använts i 151k Reels.

Här är ditt Reel / Instagram-ljud

Källa: instagram.com

Det bästa med den här trenden är att du kan använda detta ljud över praktiskt taget vad som helst, till exempel ett foto av din produkt eller en titt bakom kulisserna på hur du förpackar dina produkter. Bristen på dem ger dig mer kreativ frihet. Här är ett exempel från ZERO& där de använder ljudet över en video där de gör en av sina drinkar.


2. Jag gjorde det här!

”Jag gjorde det här!” ljudet kommer från Instagram-användare @roxyrosecreations som ville visa upp en av fantasitillbehören som hon gjorde. Ljudet blev snabbt populärt bland småföretagare som ville visa sin stolthet över något de gjort. Men populariteten för denna trend är inte bara begränsad till småföretagare – även artister och kändisar som Taylor Swift har använt ljudet i sitt innehåll.

Det här är den perfekta Instagram Reels-trenden att prova för varumärken och företag. Det är särskilt idealiskt om du gör dina egna produkter. Du kan använda detta ljud över en video av en färdig produkt för att visa hur stolt du är över den.


3. Det är majs!

Denna trend tog den sociala medievärlden med storm. Ljudet kom från en Recess Therapy-intervju med en pojke som heter Tariq som entusiastiskt uttryckte sin kärlek till majs. Den förvandlades sedan till en catchy låt av The Gregory Brothers, som blev internets ledmotiv ett tag.

På Instagram fortsätter folk att skapa rullar använda låten för att uttrycka sin entusiasm eller kärlek till något som deras husdjur eller deras arbete. Från och med idag har 24,7k rullar skapats med hjälp av ljudet.

Se även  Hur du använder e-postmarknadsföring för att marknadsföra ditt rese- och turismföretag

Du kan följa denna trend genom att lägga till ljudet över en video där du gör dina produkter eller packar beställningar för att visa upp din entusiasm. Det här är vad Rosebud’s Tees gjorde, genom att använda ljudet över en video där de förberedde 1000 crop top-t-shirts för frakt.


4. Vad jag beställde kontra vad jag fick

Denna trend har använts av människor för att dela roliga memes och historier om hur de fick produkter som skilde sig mycket från vad de beställde. Det har fångat sig, med 39,6 000 inlägg skapade med hashtaggen #whatiorderedvswhatigot.

Även om trenden ursprungligen har använts i ett komiskt sammanhang, kan du dra nytta av den för att bygga förtroende för ditt varumärke. Du kan använda den för att visa upp produkter som ser bra ut både online och i verkligheten. Detta kan innebära att du delar foton och videor på dina kunder som bär eller använder dina produkter.

Förutom att skapa Reels själv, kan du till och med locka in influencers för att dela deras erfarenhet av att beställa från ditt varumärke. Asos deltar regelbundet i denna trend och delar med sig av rullar med influencers som delar med sig av vad de beställt från webbplatsen kontra hur det ser ut på dem.


5. Se Acabo

Kommer från låten med samma namn av The Beatnuts feat. Method Man, denna trend visar en grupp människor som bär solglasögon och gör en huvudglidning tillsammans med en handgest när takten sjunker. Trenden har tagit över Instagram, med hela 1,4 miljoner rullar skapade med den catchy låten.

Men trenden har också utvecklats sedan dess, med många av videorna med en blandning av foton som visas i takt med takten. Vissa rullar involverar också att göra en produktdemo som lyfter fram specifika egenskaper hos produkten. På samma sätt kan du använda ljudet för att visa upp de olika varianterna av produkter du erbjuder eller lyfta fram coola produktfunktioner i din rulle.


6. Apple Pay-trenden

Den här trenden har den välbekanta ”dingen” från Apple Pay som spelas upprepade gånger. Ursprungligen skapad av användaren @patriizzle för att visa hur mycket hon spenderar varje vecka; trenden har slagit fast enormt med 489 000 rullar skapade totalt. Det har också utvecklats som ett sätt för företag att visa de olika varianterna av produkter de säljer eller de olika stegen som är involverade för att få det önskade resultatet.

På samma sätt kan du använda detta ljud över en blandning av foton som visar de olika produkterna du har tillgängliga. För att hålla dig till ett tema kan du visa upp de olika färgerna som finns i en viss produkt eller de olika produkterna som finns i en viss färg. Eller så kan du visa några produkter som är idealiska för ett specifikt tillfälle.


7. Den ”beräknande” trenden

Denna trend kom från användaren @__jasminenguyen som delade en rolig rulle där hon snabbt skickade ett sms till folk innan hon publicerade sina berättelser med en ljudöverlagring av en frenetiskt fungerande miniräknare. Trenden har återskapats i 43k Reels med användare som gör mindre justeringar och förvandlar den till en trend där du låtsas beräkna något baserat på ett relaterbart scenario.

Se även  För- och nackdelar med att använda Influencer Database Software

Varumärken kan hoppa in i trenden för att dela ett scenario som deras publik kommer att tycka är relaterbart och roligt. Många proffs på plattformen har använt denna trend för att visa upp vanliga klienters smärtpunkter och skickligt marknadsföra sina tjänster. Följande mäklare använde till exempel denna trend för att skapa ett informativt stycke för att hjälpa husköpare att utbilda om stigande räntor.


8. Kan vi hoppa till den goda delen?

Baserad på låten ”The Good Part” av AJR, innebär denna trend en uppbyggnad till en stor avslöjande så snart takten sjunker. Låten har använts i 2,7 miljoner hjul, vilket säger mycket om trendens popularitet. Det är väldigt populärt bland reseinfluenser som bygger upp till en stor avslöjande genom att först visa sin tuffa resresa.

Det finns gott om möjligheter att använda denna trend. Till att börja med kan du använda den för att dela en före- och efterskillnad. Du kan också visa en titt bakom kulisserna för att avslöja din färdiga produkt. Möjligheterna är praktiskt taget oändliga om du vet hur du använder det rätt.


5 sätt att hitta trendiga rullar på Instagram

Som tidigare nämnts, trender kommer och går. Detsamma gäller för Instagram Reels-trender också. Så även om ovanstående trender är populära just nu, är det viktigt att ständigt hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna för att nå plattformen. Här är några sätt du kan upptäcka trendiga rullar på Instagram så att du kan vara en tidig deltagare.

Via sidan Utforska

De Instagram Utforska sida är de plats att gå om du vill upptäcka trendigt innehåll som är relevant för dig. Faktum är att sidan Utforska är det där 50 % av användarna upptäcker nytt innehåll. På samma sätt är det det perfekta stället att gå till om du vill hitta rullar som för närvarande vinner popularitet.

Även om Instagram kommer att anpassa den här sidan efter dina intressen och aktivitet, tittar den också på popularitetssignaler för att avgöra vilket innehåll som ska visas för dig. Det betyder att du är mycket sannolikt att se rullar som vinner dragkraft i din nisch.


Använder fliken Reels

Fliken Reels är ett annat ställe du kan leta efter för att hitta Reels som är populära på plattformen. Instagram visar dig automatiskt videor som andra användare tittar på och interagerar med. Det här är ett bra sätt att bedöma vilka trender som kan dominera snart så att du kan planera ditt innehåll därefter.


Från dina konkurrenter

Vilka rullar skapar dina konkurrenter? Det här är ett annat utmärkt sätt att ta reda på vilka Reels-trender du bör hålla utkik efter. Det bästa är att du kan se vad som fungerade för dem, vilket kan informera dina egna beslut att skapa Reels efter en aktuell trend.


Genom Creators-sidan

De Skapare sida på Instagram är där plattformen delar de bästa råden och idéerna för kreatörer. Som sådan är det det bästa stället att upptäcka innehållsidéer och användbara tips som du kan använda för att förbättra din egen innehållsstrategi.

Se även  Använd SMS och e-postmarknadsföring för att öka engagemanget

Dessutom uppdaterar sidan ständigt följare med de senaste Reels-trenderna varje vecka. Detta borde kunna ge dig lite inspiration till vad du ska hålla utkik efter och vilka rullar du ska skapa härnäst.


Använda sociala lyssningsverktyg

Lyssningsverktyg för sociala medier hjälpa dig att övervaka sökord och hashtags i ledande sociala nätverk. Som ett resultat kan de hjälpa dig att upptäcka nya trender som är populära i dessa nätverk och inom specifika branscher. På samma sätt kan du också använda dem för att upptäcka vilka hashtags som används populärt och sedan identifiera om dessa hashtags är associerade med en Reels-trend.


Hur man skapar trendiga rullar på Instagram

Är du redo att börja ta del av den senaste Reels-trenden? Här är några alternativ för att skapa trendiga rullar på Instagram.

Använda en mall för att skapa trendiga rullar

Funktionen Reel-mall gör det superenkelt att följa en Reels-trend (förutsatt att trenden kommer med en mall). Instagram låter dig duplicera en mall från en befintlig rulle så att du kan skapa din egen.

Dessa mallar kommer med ett förutbestämt antal klipp arrangerade i en specifik takt för att matcha ljudet. På så sätt kan du helt enkelt lägga till dina egna klipp utan att behöva justera tempot och varaktigheten från början.

För att skapa en trendrulle med en mall, tryck på knappen ”Använd mall” precis ovanför användarnamnet. Lägg sedan till dina videoklipp eller foton i utrymmet och i den ordning du vill. Så enkelt är det.

instagram rullar / mall

Källa: instagram.com


Använder ljud för att skapa trendiga rullar

De flesta Reels-trender kommer med ett tillhörande ljud. Så om du ska skapa en rulle med ett trendljud finns det två sätt att göra detta.

Först, tryck på ljudlänken från botten av en rulle för att komma till huvudljudsidan. Härifrån kan du antingen trycka på knappen ”Använd ljud” för att börja skapa direkt. Eller välj ”Spara ljud” och spara det för senare användning.

Instagram: ljud för Reels

Instagram: ljud för rullar

Gör dig redo att växa med trendiga rullar

Trendiga rullar är ett bra sätt att öka synligheten för ditt varumärke. De ger också utmärkta idéer för att inspirera din innehållsstrategi. Få ut det mesta av tipsen och idéerna vi har delat ovan för att börja utnyttja trendiga rullar för din Instagram.

Vanliga frågor

Vilka rullar är trendiga på Instagram?

Några av de populäraste rullarna på Instagram inkluderar ”här är din rulle”, ”Det är majs” och ”Jag gjorde den här!”

Hur hittar du trendiga rullar på Instagram?

Du kan hitta trendiga rullar på Instagram via fliken Reels och sidan Utforska.

Hur får man en rulle att bli viral?

Du kan få en rulle att bli viral genom att använda populära hashtags och ljud och testa de senaste trenderna.

Vilka låtar är trendiga på Instagram Reels 2022?

”Se acabo”, ”Slipping through my fingers”, ”The winner takes it all” och ”The good part” är några av de trendiga låtarna på Instagram Reels 2022.

Hur vet du om en rulle är trendig?

Du kan veta om en rulle är trendig genom att trycka på ljudet eller hashtaggen för att se hur många hjul som har skapats.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button