Reklam

AdQuick lanserar budgetverktyg för det första i branschen

Out of home-annonsering (OOH) är en alltmer populär form av varumärkesmedvetenhet och efterfrågegenerering, eftersom det gör det möjligt för företag att nå en stor, mångfaldig publik på ett direkt sätt som är agnostiskt för de föränderliga digitala tidvattnen. Denna typ av reklam inkluderar skyltar, affischer, flygplatsdisplayer och andra former av media utanför hemmet. Med framväxten av digitala medier har OOH-annonsering blivit ännu mer populär, eftersom den gör det möjligt för företag att rikta sig mot specifika målgrupper på ett mer effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Vi har upprepade gånger hört att reklam- och marknadsföringsteam vill ha mer vägledning om hur man bäst beräknar utgifter för annonser utanför hemmet, eftersom det för närvarande kan vara en svår fråga att svara på. Beroende på typ av företag och strategi, önskade marknader och mängd exponering som önskas kan dessa siffror variera en hel del och inte alltid vara tydliga.

För att hjälpa till har vårt team på AdQuick lanserat en unik och branschförst budgetuppskattare för att hjälpa varumärken av alla storlekar – från start till S&P-företag – att fatta rätt beslut med budgetfördelning och gå från ”bästa gissning” till ”bästa” öva.’ Vårt mål med att lansera det här verktyget är att ge så exakta resultat som möjligt för team med definitiva uppskattningar, alltför kritiska sammanhang för andra marknadsföringsutgifter, och att bredare förstå planering på årsnivå (mycket mer strategisk än kampanj).

Vår egenutvecklade budgetuppskattningsalgoritm som drar fördel av vår unika datauppsättning beräknar marknadsspecifika budgetrekommendationer baserade på befolkningsantal och tre rekommenderade nivåer av målpenetration (ingångsnivå, mättnad och dominans). Dessa är informerade av proprietära data som beskriver genomsnittliga marknadsspecifika CPM och volymen OOH-annonsvisningar som finns tillgängliga på marknaden.

Se även  11 färdigheter du behöver behärska för att bli en UI-utvecklare

Du kan se några exempelrapporter som genereras nedan, naturligtvis kommer dessa att variera beroende på din bransch, budget och specifika mål som du letar efter med dina annonseringsprogram.

Vi inbjuder dig att utforska detta verktyg själv på vår sida här. Glad uppskattning!

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button