Reklam

AdQuick och Shopify: Better Together

Vi är glada över att kunna presentera en AdQuick- och Shopify-integrering, utformad för att förenkla och förbättra dina reklamkampanjer utanför hemmet (OOH). I det här inlägget kommer vi att dela hur vår sömlösa installation av AdQuick-pixeln för OOH-attribution och kommande funktioner kommer att förbättra din annonseringsstrategi.

Sömlös installation av AdQuick Pixel för OOH Attribution

Vi förstår att tid är dyrbar, särskilt för upptagna e-handelsentreprenörer. Det är därför vi har gjort det otroligt enkelt att ställa in OOH-mätning med bara några klick. Med vår sömlösa installation av AdQuick-pixeln kan du enkelt spåra effekten av dina OOH-kampanjer på din onlineförsäljning. Säg adjö till manuell spårning och hej till strömlinjeformad attribution.

Catering till D2C e-handelskunder med upptagna scheman

Vi vet att driva en framgångsrik D2C e-handelsverksamhet kräver din odelade uppmärksamhet. Vår integration är speciellt anpassad för att möta behoven hos upptagna entreprenörer. Genom att förenkla OOH-mätningsprocessen eliminerar vi besväret med komplexa integrationer, vilket sparar värdefull tid. Fokusera på det som är viktigast – att växa ditt företag – medan vi tar hand om resten.

Mer ny funktionalitet kommer snart

Vi är glada över att kunna meddela att vi har ytterligare nya funktioner på väg till dig i sommar. Dessa funktioner är designade för att lyfta ditt OOH-reklamspel ytterligare:

a. Dela försäljningsdata för analys av orsakseffekter och försäljningslyft

I vårt åtagande att ge dig praktiska insikter introducerar vi möjligheten att dela dina försäljningsdata. Den här funktionen ger dig möjlighet att utföra analys av orsakseffekter och försäljningsökning för dina OOH-kampanjer. Förstå den direkta inverkan dina annonser har på din försäljning och fatta datadrivna beslut för att maximera din ROI.

Se även  TikTok tips och bästa praxis för varumärken 2022

b. Dela kundens postnummer för OOH-planering med hjälp av 1:a parts data

För att förbättra din OOH-planering, introducerar vi möjligheten att dela dina kunders postnummer. Med hjälp av dina förstapartsdata kan du strategiskt rikta in dig på specifika geografiska områden, vilket säkerställer att dina OOH-annonser når rätt målgrupp. Anpassa dina kampanjer och maximera deras effektivitet genom att förstå dina kunders platser.

Vi är glada över att ge oss ut på denna resa tillsammans och driva din D2C e-handelsförsäljning till nya höjder. Kom igång här.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button