Influencer

Bästa länken i bio-apparna för att ladda upp din trafik från alla sociala medienätverk

Sociala medieplattformar, särskilt Instagram, låter influencers och varumärken leverera kreativt innehåll regelbundet. Det finns redan över 2 miljarder Instagram-användare 2021 som engagerar sig i inlägg, berättelser och rullar. Marknadsförare förstår potentialen i att fånga publik på plattformen, men det finns specifika lösningar som de måste göra för att maximera innehållsreklam.


Bästa länken i bioapparna för att ladda upp din trafik från alla sociala medier:


Varför använda Link i Bio Apps?

Den kanske bästa illustrationen för att länka i bioappar är fördelaktiga är på Instagram-företag profiler. Instagrams enda biolänk på profilsidan har varit en öm punkt för marknadsförare och kreativa som vill tillhandahålla färskt innehåll regelbundet. Vem vill ändra länkar när det kommer ett nytt blogginlägg, produkt eller annonskampanj? Funktionen begränsar delning av dessa nya utvecklingar och tvingar Instagram-marknadsförare att begränsas till manuella ändringar.

Faktum är att bara de med 10 000 följare eller fler kan använda länkfunktionen CTA ”Swipe up” i sina Instagram Stories. Det är väl och bra, men Stories har en utgångsperiod, och även med så många följare har dessa Insta-användare fortfarande bara en enda länk i sin bio.

Den tidigare lösningen för detta är rådet ”länk i bio”. Varje inlägg kommer att innehålla detta uttalande för att låta läsaren veta att en ny länk är tillgänglig för det Instagram-inlägget. Men det tillät inte marknadsförare att få tidigare innehåll för upprepad konsumtion. Den visade bara upp det nuvarande innehållet i profilen.

Men inte längre. Den enda biolänken som plattformen tillåter kan användas för en mängd olika innehåll nu, tack vare länk i bioappar. Många av dessa verktyg gör det möjligt för Instagram-användaren att skapa en anpassad målsida som innehåller alla relevanta länkar.


Dagens bästa länk i bio-appar för sociala medienätverk

Här är våra rekommendationer för länkar i bioappar för att hålla ihop alla dina länkar på en målsida:

Koji

Koji är en utmärkt plattform som gör det möjligt för kreatörer att anpassa länken för olika ändamål, såsom engagemang, annonskampanjer, intäktsgenerering och mer. Koji tillhandahåller färgbakgrunder, knappar och teman för att anpassa din Instagram-länk i bio till varumärkestillgångarna. Det finns till och med teckensnittsanpassning här.

Koji gör det enkelt att bestämma utvalt innehåll för premiummedlemmar, uppfylla betalda förfrågningar, sälja nedladdningsbara filer och utöka din publik via länken i bioinlägg. Det här verktyget höjer hela användarupplevelsen för den ofta försummade länken i biofunktionen. Men inte bara det, Koji har hundratals miniappar som tjänar till att optimera och tjäna pengar på din Instagram-målsidas bio. Plattformen stöder också TikTok, respektive Facebook-länk i bios.

Några av de anmärkningsvärda miniapparna inkluderar Tips Jar, Sälj nedladdningsbara filer, Billboard (visar traditionella annonser) och låst foto eller video (för att länka exklusivt innehåll). Dessa appar kan hålla dina följare engagerade och entusiastiska över vad som erbjuds på din sida.

Koji går samman med Stripe för betalningsinställning för att garantera säkra transaktioner varje gång. Appen är gratis och kräver inga premiumplaner, vilket ger marknadsförare tillgång till alla miniappar. Vissa appar för länken i bioförbättring måste dock köpas. Chefer för sociala medier kan utforska den nya plattformen för användbar länk i biouppgraderingar.

Se även  Skadar du din egen sociala mediekampanj?

LinkFolio

LinkFolio är en idé av FamePick, ett etablerat influencer-marknadsföringsföretag. LinkFolio är deras lösning för att utöka länken i bio för din Instagram, TikTok, Facebook och Twitter, vilket tillåter URL-delning och utjämna monetariseringsstrategier med hjälp av biolänken.

LinkFolio ger Instagram-annonser en målsida som kan innehålla obegränsade webbadresser, samt ett gränssnitt som kan lyfta fram din anpassade varumärkesdesign. Det finns Folio-lytics-funktionen som analyserar hur många besökare som klickar på LinkFolio-adresserna och vilka webbadresser som har högst engagemang. Analysen samlar in viktig demografisk information för vidare analys och generering av potentiella kunder.

Plattformen har också Collab Me, en väg att sälja tjänster direkt till publiken. Det är enkelt att tjäna pengar på exklusivt innehåll eller nyckelprodukter, och du kan fakturera kunder inom plattformen. LinkFolio har också tillgång till över 3 000 varumärken, och deras FP-insiktsfunktion kan använda detaljerna från andra varumärken för att generera branschrapporter eller inspirera kreativa om vilket innehåll som fungerar, vilken influencer man ska samarbeta med och hur man marknadsför varumärket.

Du kan använda LinkFolio gratis eller välja betalplaner. Grundplanen börjar på $5 per månad, medan deras affärsplan börjar på $50 per månad.


Shorby

Shorby effektiviserar din länk i biodesign och intäktsgenerering. Verktyget har en SmartPages-funktion som möjliggör dynamiska innehållsflöden, länkar till sociala medier, innehållsblockeringar och mer. Du kan göra praktiskt taget allt på deras SmartPages. Varumärke kan anpassas här och du kan lägga till länkar till din blogg, webbsida, onlinebutik och videoinnehåll. Sidan stöder popanimationer, GIF:er och videor.

SmartPages är också där du kan integrera olika plattformar som genererar ett RSS-flöde – Apple Podcasts, Soundcloud, Shopify och YouTube, för att nämna några. Marknadsförare och influencers kan schemalägga dessa inlägg eller göra snabbförsäljning för att locka publiken. Viktigast av allt, du kan korsmarknadsföra genom att länka dina andra sociala medier.

Shorby utmärker sig genom att tillåta budbärarlänkar. Dessa kan användas på egen hand och utnyttjar ditt varumärkes leadsgenerering eller kundservicesvar. Shorby är också interoperabel med annonsspårningsverktyg om ditt varumärke behöver analyser. Verktyget har en gratis provperiod och deras betalda plan börjar på $15 per månad.


Woorise

Woorise är ett annat fantastiskt verktyg för att utöka din länk på biomålsidan. Det optimerar länken genom att tillåta obegränsade länkar att ordnas på din målsida. Verktyget har en enkel dra-och-släpp-byggare som även nybörjare kan leka med och länka till sociala webbplatser, blogginlägg, onlinebutiker och mer.

Woorise hjälper till att dela länkar på andra sociala sajter som Twitch, Facebook och YouTube, för att nämna några – hålla ditt innehåll framme och i centrum för din publik. Du kan automatiskt visa de senaste Woorise-kampanjerna i ett list- eller rutformat för enkel åtkomst. Verktyget har en mängd anpassade färger, storlekar, knappstilar, bakgrunder och designalternativ för att passa alla märken.

Se även  De 7 bästa e-handelsnischerna att rikta in sig på 2023

Bortsett från länken på biomålsidan har Woorise mallar för giveaways, undersökningar och frågesporter och andra engagemangstaktiker för dina följare. Du kan inrikta dig på engagemang genom att använda Woorises kostnadsfria plan.


Linktree

Linktree är bland de mest populära länkverktygen, eftersom det har förblivit ett pålitligt alternativ för att skapa förbättrade målsidor som innehåller dina länkar. Inte bara det, Linktree har en funktion som tillåter delning av länkar på andra sociala medier som Facebook och Twitch.

Linktree låter Instagram-användare optimera biolänken genom att lägga till obegränsade länkar, anpassa färger, knappstilar, typsnitt och övergripande design och enkelt länka till din butik och andra sociala profiler.

Dess vinnande funktioner tjänar pengar på och populariserar ditt innehåll. Till exempel tillåter det Facebook Pixel, som riktar om besökare på Facebook och Instagram för att generera avkastning konsekvent. Verktyget ger också en sammanfattning av din länktrafik. Du kan lagra registreringar direkt till Mailchimp eller Google Sheets och göra en del schemaläggning inom deras plattform.

Linktree är effektivt och prisvärt – från 6 USD per månad har du en mängd länkar i biofunktioner, och du kan använda varumärkeslogotypen istället för Linktrees när du använder deras verktyg. Deras premiumplan kommer att ge mer robusta ominriktnings- och anpassningsmöjligheter. Linktree PRO lägger till sociala medier i din profil, inklusive länkar till e-postkontakt. Det lägger också till ett e-postformulär och SMS-prenumerationsfunktion på målsidan.


Pallyy

Pallyy hyllas som ett mycket prisvärt verktyg för biolänkoptimering. Instagram, LinkedIn, Facebook och Twitter-användare kommer att uppskatta dess enkelhet och robusta analysfunktioner.

Med Pallyy kan du skapa två olika typer av länkar på biosidan: en är ett rutnät som replikerar vad du har på din profil, medan en annan är en länksida som du kan anpassa för att inkludera alla dina prioriterade länkar. Deras alternativ tillåter Instagram-marknadsförare att anpassa vilken typ av länk på biomålsidan som fungerar bäst för publiken.

Pallyy har en omfattande designfunktion – färger, varumärkestillgångar, typsnitt, bilder, videor och mer är alla redigerbara. Du kan länka innehåll från andra sociala nätverk och dina onlinesajter. Pallyy har också en Canva-integreringsfunktion för att underlätta snabb design och bildtextåtergivning.

Förutom det kreativa stödet ger Pallyy dig möjligheten att hantera och svara på användarkommentarer. Du kan hålla kundservice och engagemang ganska hög med det här verktyget.

Pallyy erbjuder också rik analys. Verktyget tillhandahåller anpassningsbara, detaljerade rapporter. Instagram-analyser via en instrumentpanel kommer att informera marknadsförare om vilket innehåll som fungerar. Det finns tillgång till konkurrenter och du kan kurera innehåll från andra användare.

Prismässigt börjar Pallyy på $15 med alla tillgängliga funktioner i appen. Du måste betala mer om du vill att dina andra sociala profiler ska ingå i appen.


ShortStack

ShortStack är inte bara en länk i bioverktyget; det är en pålitlig målsidesbyggare som fångar e-postmarknadsföring, marknadsföring på sociala medier och webboptimering. När du använder ShortStack för Instagram-biolänken får du en uppsjö av alternativ för att tjäna pengar och öka engagemanget bland dina följare.

Se även  Hur du hittar rätt Influencer Marketing Program för ditt företag

Verktyget har en bekväm dra-och-släpp-redigerare för att hantera din länk på biomålsidan. Över 60 mallar i design och anpassade stilar ger sidan personlighet. Men ShortStack erbjuder mer än så. Det är ett verktyg som är specialiserat på marknadsföringskampanjer.

Personlighetsfrågesporter, produktnamnstävlingar för nya lanseringar och mer – ditt varumärke kan framgångsrikt lyfta fram dessa aktiviteter på din biolänk. Till exempel hjälper ShortStack att starta tävlingar. Du avviker från de vanliga enfaldiga kampanjerna och skapar istället foto- eller rulletävlingar som din publik kan delta i och rösta på.

ShortStack har också funktioner för e-postmarknadsföring där du kan skapa specifika målsidor för kontaktformulär. Verktyget tillhandahåller analyser om vilken länk som ger mest engagemang, vilken data användarna har och mer.

ShortStack har ett gratis alternativ för de som är intresserade av att prova det. Under tiden börjar deras Premium-planer på $99 per månad.


Elink

Elink är en annan fantastisk plattform som gör responsiva layouter för din målsidas biolänk. Med verktyget kan du få Instagram-profillänken att verkligen sticka ut för dina följare.

Elink gör att produktlänkar, bloggar, YouTube-videor, varumärkessidor och musik kan finnas på din anpassade målsida. De inkluderar även CTA-knappar för varje länk. Men det är inte den bästa delen: annonsmaterial har en mängd alternativ för att göra sidan tilltalande, med bilder, knappar, rubriker och typsnitt för att visa upp varumärket.

Verktyget låter dig bädda in elinken på din webbplats eller onlinebutik eller skicka den i ditt nyhetsbrev. En annan bra funktion är att Elink kommer med en Chrome-tillägg, som hjälper till med redigeringar och uppdateringar direkt i webbläsaren.

När det gäller priset har Elink ett gratis alternativ, och Pro-versionen är överkomlig för $12 per månad.


Slutsats

Dessa topplänkar i bioverktyg bryter bort de barriärer som den ökända Instagram-enprofillänken tillåter. Istället för att behöva ändra länken när du har en helt ny kampanj kan du hålla dem snygga och intuitivt visade på din anpassade målsida. Med dessa verktyg kan du lansera flera långvariga kampanjer och hålla dina följare på sociala medier intresserade av ditt olika innehåll.

Link in bio-verktyg är game changers för influencers och marknadsförare. Dessa breddar ditt innehålls livslängd och räckvidd, och samtidigt kan du integrera dina andra sociala medieprofiler på målsidan.

Oavsett om du riktar in dig på engagemang, ständigt marknadsför nya produkter genom tävlingar, du vill visa upp användargränssnittet eller behöver robusta analyser för engagemang, är dessa de bästa verktygen för tillfället. Var och en optimerar din länkmålsida samtidigt som den balanserar kostnad och användbarhet.

Överväg att använda en länk i bioverktyget och se hur det kan stärka din innehållsräckvidd och påverkan.

Över 30 000 marknadsförare litar på oss för sina nyheter. Borde inte du?

Prenumerera på världens #1 nyhetsbrev för influencer marketing, som levereras varannan vecka på en torsdag.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button