Reklam

Bemyndiga annonsörer med datadrivna insikter

Vi är glada över att tillkännage ett nytt tillägg till AdQuick-plattformen som kommer att förbättra hur du arbetar med reklam utanför hemmet (OOH): AdQuick AI Assistant. Med detta branschförsta verktyg strävar vi efter att ge annonsörer datadrivna insikter och intelligenta beslutsmöjligheter. I ett ständigt föränderligt landskap kommer detta verktyg att vara en följeslagare för att driva framgångsrika OOH-kampanjer och förstå marknaden.

Vi tror i framtiden att alla adtech-plattformar kommer att införliva AI, och AdQuick har redan delar av det som maskininlärning inbyggt i produkten. Våra användare drar nytta av automatiserade intelligenta lösningar dagligen, som är en del av kärnan i AdQuick. Men vi ville också lansera en verklig assistent som du kan prata med, precis som du skulle göra en expertanalytiker, på begäran. Detta finns i harmoni med ditt befintliga AdQuick-kontoteam och verktygsuppsättning.

AdQuick AI Assistant är utformad för att hjälpa annonsörer i varje skede av deras OOH-reklamresa. Oavsett om du är en erfaren proffs eller precis har börjat, kommer detta verktyg att ge dig värdefulla rekommendationer och svar på nyckelfrågor. Vi har utbildat vår AI på AdQuick-skyddad såväl som branschdata för att vara den mest robusta AI som är möjlig för vår kategori. Låt oss dyka in i några av de nyckelfunktioner och funktioner som gör AdQuick AI Assistant till ett kraftfullt verktyg för annonsörer.

Förutom allmän konsultation utanför hemmet baserad på våra träningsdata, kommer två viktiga fokusområden från vårt verktyg att fungera bra utanför porten:

Stöd för beslutsfattande

Att fatta välgrundade beslut är avgörande för framgångsrika reklamkampanjer: AdQuick AI Assistant fungerar som din betrodda rådgivare och stöder din beslutsprocess. Genom att analysera historisk data och branschriktmärken genererar verktyget databaserade rekommendationer om marknad, budgetfördelning, annonsformat, kreativa element och mer. Ta bort gissningarna från kampanjhanteringen och utnyttja kraften i AI för att göra välgrundade val som leder till resultat.

Se även  AdQuick tillkännager självbetjäningsåtkomst till världens största programmatiska DOOH-erbjudande, nu tillgängligt för alla användare

Insikter och rapportering

För våra användare kan AdQuick AI Assistant ge djupa insikter om prestandan och effekten av dina OOH-kampanjer. Genom att upptäcka mönster och trender kan du optimera framtida kampanjer, allokera resurser effektivt och visa avkastningen på dina annonseringsinsatser. I kombination med våra unika visualiseringsverktyg som redan analyserar dina kampanjer, kommer du att kunna få intryck hela vägen till konverteringsdata för OOH i rekommendationer som kan användas.

Denna lansering gör det möjligt för marknadsförare att bättre dra fördel av artificiell intelligens för OOH. Vi är glada över att få AdQuick AI Assistant till reklamgemenskapen och ge marknadsförare som dig möjlighet att nå framgång.
Du kan börja använda det här verktyget här. Håll ögonen öppna för ytterligare uppdateringar och följ med oss ​​när vi ger oss ut på resan med AI tillsammans. Logga in på AdQuick för att komma igång med vår moderna verktygsuppsättning, som innehåller AI, idag.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button