Ekom & Dropshipping

BrandsGateway-appen är nu tillgänglig på Wix App Market

Nyheter och meddelanden


BrandsGateway är stolta över att lansera BrandsGateway + Wix integrationsappen nu tillgänglig för nedladdning för alla dropshippers med Wix-baserade dropshipping-butiker. Konfigurerad med premiumfunktioner och fantastisk funktionalitet, vi inbjuder dig att installera den färdiga appen i din butik och automatisera ditt företag inom bara några få steg!

Som ledare på onlinemarknaden för lyxiga kläder och accessoarer förser BrandsGateway kunder med en uppsjö av högkvalitativa autentiska designerprodukter, för att vara mer exakt, med mer än 10 000 modeartiklar från över 100 världsberömda varumärken. Artiklar är grupperade i närmare 80 modekategorier och underkategorier, vilket ger dropshippers tillgång till ett stort urval av förstklassiga lyxvaror.

Försändelser skickas globalt, över 170 länder, med snabba leveranstider på endast 1 till 7 arbetsdagar. Med en MOQ-fri beställningsmetod och ett helt synkroniserat beställningssystem kan du ha full kontroll över din butiks beställningar, men ändå bli av med stressen med att vidarebefordra dem till din leverantör och skicka ut dem till dina kunder på egen hand.

BrandsGateway har dessutom mästerliga färdigheter i att hjälpa sina kunder med att bygga en SEO-optimerad dropshipping-webbplats och marknadsföra sina produkter på marknaden genom att erbjuda dem premiummaterial sammansatt av deras team av experter.

BrandsGateways integration med Wix kommer att ge dig alla dessa fördelar och många fler. Du installerar helt enkelt BrandsGateway-appen via Wix App Store, väljer ditt prenumerationspaket och väljer dina produkter och uppmärkning. När du har gjort det kommer din dropshipping-butik att vara utrustad med:

  • Snabb och oklanderlig produktimport
  • Automatiska lageruppdateringar
  • Automatisk orderhantering
  • Flexibel valutaomvandlare
  • Bekväma prissättningsplaner
  • Dedikerad kundsupport

BrandsGateways trovärdighet kan bevisas av över 200 nöjda dropshippers och hundratals recensioner på Trustpilot, vilket gör plattformen till det perfekta valet för Wix dropshippers som väntar på möjligheten att fylla upp sina visuella skyltfönster med bara det bästa av de bästa modeprodukterna på marknaden.

Se även  7 misstag som du måste undvika om du är ny på frilansande.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button