Ekom & Dropshipping

e-handelsplattformar BrandsGateway integreras med

Dropshipping


Dropshipping-integration har blivit en avgörande del av att leda ditt företag smidigt och bygga en skalbar onlinebutik. En sådan tjänst kan utrusta dig med allt du behöver för att omvandla ditt företag till en automatiserad dropshipping-verksamhet, vilket gör att du kan lämna bakom dig en majoritet av manuella uppgifter och låta mjukvarubaserad teknologi slutföra en stor del av dina operativa processer.

Alla leverantörer kan dock inte erbjuda integrationer med flera plattformar och alla fördelar som följer med det. Med det sagt, när du väljer din leverantör, var särskilt uppmärksam på dropshipping-plattformarna för vilka de tillhandahåller plugin-lösningar och om deras tjänst uppfyller din butiks förväntningar.

Funderar du på att starta en dropshippingbutik?

Med BrandsGateways dropshipping-tjänst kan du börja tjäna vinster på ett ögonblick.

I den här artikeln kommer du att introduceras till BrandsGateways fyra dropshipping-integrationer, få en uppfattning om hur de fungerar och lära dig hur du installerar var och en av dem i din dropshippingbutik.

Vad är BrandsGateway?

BrandsGateway är en ledande leverantör av lyxiga modeprodukter som erbjuder båda B2B (grossist) och B2B2C (dropshipping) tjänster till onlinebutiksägare över hela världen.

Företaget säljer högkvalitativa kläder och accessoarer från över 100 olika designermärken och erbjuder massor av fördelar, bland annat:

BrandsGateways huvudmål är att förse dropshippers med praktiska lösningar som kommer att hålla deras butiker i drift effektivt, förse sina kunder med premium shoppingtjänster och hjälpa dem att generera betydande vinster.

Intresserad av att starta ett lyxklädesföretag?

Registrera dig gratis, börja sälja BrandsGateways katalog och skjut i höjden för din försäljning.

Hur integrerar du din butik med BrandsGateway?

Dropshipping med BrandsGateway kräver bara några enkla steg, med deras integrationslösning tillgänglig för fyra olika webbbyggnadsplattformar:

 • Shopify
 • WooCommerce
 • Shift4Shop
 • Wix

Den här leverantören erbjuder dig att dropshippa på dem alla bekymmerslöst och driva dina drömmars onlinebutik samtidigt som du skördar en enorm mängd fördelar för varje plattform som:

 • Bekväm import med ett klick av tusentals avancerade produkter;
 • Produktuppdateringar i realtid;
 • Automatiskt synkroniserade beställningar;
 • Praktisk valutaomvandlare.

Beroende på vilken av dessa plattformar din butik är baserad på kommer vi i de kommande avsnitten att förklara hur du börjar dropshipping med BrandsGateway och hur du enkelt kan installera deras plugin i din dropshippingbutik.

För var och en av dem innebär det första steget samma sak – registrera dig på BrandsGateway som kund, vilket du kan göra på följande sätt:

Se även  Navigera i komplexiteten med cannabisannonsering utanför hemmet i hela landet

För registrering:

När du har registrerat dig kommer du att kunna ansluta din butik genom att hålla dig till minihandledningarna i följande segment.

Integration med Shopify

Shopify är ett kanadensiskt webbbyggande företag vars tjänster används av många dropshippers eftersom det erbjuder dem en allt-i-ett-lösning som ger dem alla nödvändiga verktyg de behöver för att lansera sina onlinebutiker. Eftersom plattformen inte kräver några tidigare kunskaper eller färdigheter, är den idealisk för nybörjare som precis har börjat lära sig om e-handelsbranschen och fortfarande kommer på hur en dropshippingbutik fungerar och vad som krävs för att bygga en, men också för skickligare dropshippers också.

Shopify prisplaner med BrandsGateway

BrandsGateway erbjuder två allt-i-ett dropshipping-paket för Shopify, vilket ger dropshippers exakt samma funktioner. Den enda skillnaden är i faktureringsmetoden:

 • Dropshipping-plan för månadsfakturering – 295 €/månad
 • Årlig dropshipping-plan för fakturering – 141 €/månad

Hur kopplar jag ihop min Shopify-butik med BrandsGateway?

Låt oss nu se steg-för-steg hur du kan koppla din Shopify-butik med BrandsGateway.

STEG 1: Gå till BrandsGateway-appen

STEG 2: Välj ”Lägg till app” och installera BrandsGateway-appen i din Shopify-butik

STEG 3: Välj din föredragna dropshipping-plan

STEG 4: Importera BrandsGateway-katalog

STEG 5: Börja sälja och koppla av medan vi tar hand om dina kunders beställningar

Du hittar hela guiden på vår helpdesk under hur du installerar BrandsGateways plugin för Shopify.

Notera: Titta på denna dropshipping Shopify-handledning om hur du konfigurerar din Shopify-butik.

Integration med WooCommerce

WooCommerce är en e-handelsplattform med öppen källkod som fungerar som ett WordPress-plugin, och erbjuder dropshippers liknande webbbyggande funktioner som Shopify (kolla in Shopify vs. WooCommerce). WooCommerce är dock något mer lämpad för erfarna entreprenörer eftersom plattformen kräver att användare ställer in några saker på egen hand, inklusive deras domänvärd. Trots det välkomnar plattformen också nybörjare, som lätt kan stöta på många webbhotelltjänster online som kan hjälpa dem att konfigurera de tekniska delarna av deras webbplatser.

WooCommerce prisplaner med BrandsGateway

BrandsGateway förser WooCommerce dropshippers med tre dropshipping-paket, som alla återigen har samma fördelar, men skiljer sig beroende på när du vill att faktureringen ska ske:

 • Dropshipping-plan för månadsfakturering – 295 €/månad
 • Dropshipping-plan för kvartalsfakturering – 197 €/månad
 • Årlig dropshipping-plan för fakturering – 141 €/månad

Hur kopplar jag ihop min WooCommerce-butik med BrandsGateway?

Så här kan du koppla din WooCommerce-butik med BrandsGateway:

Se även  Vad är ett POS-system och varför behöver du ett

STEG 1: Välj din föredragna dropshipping-plan via vår prissida

STEG 2: Se till att du har ett SSL-certifikat (HTTPS)

STEG 3: Installera WooCommerce Brands-plugin

STEG 4: Skapa API-nycklar för din WooCommerce-butik

STEG 5: Anslut till BrandsGateway med dina API-nycklar

För den kompletta handledningen, navigera till vår helpdesk där du kan komma åt hela processen med att installera BrandsGateways plugin för din WooCommerce-baserade dropshipping-butik.

Notera: Kolla in den här guiden om dropshipping med WordPress och installation av WooCommerce-plugin från början till slut.

Integration med Shift4Shop

Shift4Shop är en annan allt-i-ett e-handelsplattform som förser dropshippers med hundratals inbyggda verktyg, tillsammans med värdtjänster. Den är idealisk för både experter och nykomlingar, och ger dem alla möjliga funktioner för att bygga en onlinebutik. I denna aspekt är Shift4Shop ett bra alternativ till Shopify och WooCommerce, och erbjuder dropshippers ungefär samma fördelar när det gäller webbdesign, dropshipping betalningsresor, marknadsföring och andra.

Shift4Shop prissättningsplaner med BrandsGateway

Shift4Shop dropshippers har till sitt förfogande tre prenumerationsplaner som erbjuds av BrandsGateway med identiska dropshipping-funktioner, men olika faktureringsperioder:

 • Dropshipping-plan för månadsfakturering – 295 €/månad
 • Dropshipping-plan för kvartalsfakturering – 197 €/månad
 • Årlig dropshipping-plan för fakturering – 141 €/månad

Hur kopplar jag ihop min Shift4Shop med BrandsGateway?

Att ansluta din Shift4Shop-butik med BrandsGateway kräver dessa steg:

STEG 1: Öppna BrandsGateway-appen

STEG 2: Klicka på ”Lägg till app” och installera BrandsGateway-appen i din Shift4Shop-butik

STEG 3: Välj dropshipping-planen du föredrar

STEG 4: Importera BrandsGateway-katalog

STEG 5: Börja sälja och koppla av medan vi tar hand om dina kunders beställningar

Du kan få mer djupgående information om installationen genom att ta dig till vår andra handledning om att ställa in BrandsGateways plugin för Shift4Shop.

Notera: Dra nytta av den här detaljerade guiden om Shift4Shop dropshipping för att hjälpa dig att konfigurera din Shift4Shop onlinebutik.

Integration med Wix

Wix är en fantastisk användarvänlig plattform som levererar praktiska webbbyggnadslösningar precis som de som erbjuds av Shopify, Shift4Shop och WooCommerce. Med en mängd olika mallar och andra relevanta redigeringsverktyg samt Wix-plugins är du fri att helt anpassa din dropshipping-butik och bygga en professionell webbplats.

Wix prisplaner med BrandsGateway

Wix dropshippers kan göra ett val mellan två dropshipping-paket utrustade med matchande verktyg och funktioner med en enda skillnad – betalningsmetoden:

 • Dropshipping-plan för månadsfakturering – 295 €/månad
 • Årlig dropshipping-plan för fakturering – 141 €/månad

Hur ansluter jag min Wix-butik med BrandsGateway?

Koppla din Wix-modebutik med BrandsGateway på följande sätt:

Se även  7 indiska företag med arbete hemifrån för anställda

STEG 1: Gå till BrandsGateway-appen

STEG 2: Klicka på ”Lägg till på webbplats” och installera BrandsGateway-appen i din Wix-butik

STEG 3: Välj din föredragna dropshipping-plan

STEG 4: Importera BrandsGateway-katalog

STEG 5: Börja sälja och koppla av medan vi tar hand om dina kunders beställningar

Få ett mer noggrant schema med instruktioner genom att kolla in vår guide för att etablera BrandsGateways plugin för Wix.

Notera: Konsultera gärna den här handledningen om dropshipping med Wix som ger dig alla steg om hur du skapar och startar din Wix dropshippingbutik.

Kortfattat

För att kunna driva din dropshipping-verksamhet utan att behöva ta itu med ständiga besvär måste du samarbeta med en leverantör som erbjuder dig en dropshipping-integration som möter din butiks behov. Med det sagt kan BrandsGateway vara den perfekta lösningen. Genom att samarbeta med fyra olika plattformar ger företaget dig tillgång till alla nödvändiga funktioner för att hjälpa dig bygga en blomstrande verksamhet. Vilken integration du än väljer kommer du inte att göra ett misstag. Alla erbjuder dig en hel del fördelar som kommer att göra det så mycket enklare att hantera och skala din onlinebutik.

FAQ


Dropshipping med BrandsGateway kräver att du skapar ett gratis konto på deras webbplats och olika sätt att installera deras plugin beroende på vilken plattform du väljer. Efter det kommer du att få ett e-postmeddelande med information om hur du kopplar din e-handelsbutik till BrandsGateway, importerar produktkategorier, betalar för beställningar och annan relevant information.


Nej. BrandsGateway kräver ingen minsta beställningskvantitet.


Produktleveransen tar allt från 1-2 dagar inom EU och 3-5 dagar utanför EU beroende på leveransdestination.


Fraktkostnaderna varierar beroende på leveransplats, från 15 EUR.


BrandsGateway integreras med Shopify, Wix, WooCommerce och Shift4Shop-baserade butiker samt specialbyggda webbplatser. För den förra erbjuder den här leverantören plugin-lösningar och appar, medan den för den senare genererade referenser för Rest API-integration.


Ja. BrandsGateway erbjuder support till alla dropshippers som vill utöka sina verksamheter på Amazon och eBay.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button