Frilansande

Fiverr Affiliate Program – Hur man tjänar $1 000 per månad

Fiverr är en marknadsplats för frilansare. Det erbjuder olika tjänster, från grafisk design, skrivande och översättning till videoproduktion, musik och ljudteknik. Nu erbjuder Fiverr också ett sätt för dig att tjäna pengar – som ett Fiverr affiliate!

Fiverr har introducerat ett affiliateprogram som låter dig tjäna provision genom att hänvisa nya användare till deras webbplats och tjänster. Som affiliate kommer du att kunna hänvisa kunder till Fiverr, som kommer att betala dig för varje kund som registrerar sig för en spelning med din länk. Du kommer också att få betalt när dessa kunder beställer mer än en spelning från Fiverr. Du kan tjäna upp till 20 % av intäkterna från varje kund du hänvisar.

Det bästa är att det inte finns några gränser för hur mycket pengar du kan tjäna. Du tjänar mer om många registrerar sig via din hänvisningslänk.

Hur man kommer igång med Fiverr affiliateprogram?

De Fiverr affiliate Programmet är ett bra sätt att bygga upp din onlineverksamhet. Det är också ett utmärkt tillfälle för personer som redan är etablerade säljare eller frilansare att tjäna mer pengar på sina befintliga tjänster.

Programmets mål är att hjälpa oss alla att växa som individer och som en gemenskap genom att förse oss med nya verktyg och resurser som kan hjälpa oss att nå nya kunder, öka intäkterna och förbättra vår övergripande upplevelse på Fiverr.

För att komma igång med Fiverr affiliate Program, du behöver bara:

 • Steg 1: Logga in på ditt Fiverr-konto.
 • Steg 2: Gå till ”Mitt konto” och välj ”Affiliate Program”.
 • Steg 3: Fyll i formuläret för att gå med i programmet. Du måste inkludera ditt namn och adress, samt en länk till din webbplats eller profil i sociala medier. Du kommer också att behöva tillhandahålla information om dina produkter eller tjänster och hur mycket de kostar per enhet, per månad eller per år.
 • Steg 4: Vänta på godkännande. När du har skickat in din ansökan kommer Fiverrs team att granska den och återkomma till dig med alla frågor de har om den innan de godkänner den så att du kan börja tjäna provision direkt.
Se även  Hur man gör en TikTok viral

Fiverr Affiliate Program: Vilka produkter kan du marknadsföra?

Fiverr är inte en marknadsplats som säljer ”produkter”; istället erbjuder den ett brett utbud av digitala tjänster. Det faktum att de flesta affiliate-marknadsförare inom affiliatemarknadsföringsområdet marknadsför produkter och inte tjänster gör dem något unika i affiliatemarknadsföringsområdet. Med detta sagt finns det fortfarande ett antal ”produkter” du kan sälja på Fiverr som du kan marknadsföra. Följande är några av dem:

 • Fiverr: En plattform som denna tillhandahåller det grundläggande ramverket på vilket alla som har en digital tjänst att tillhandahålla kan gå med och tjäna pengar genom att tillhandahålla tjänsten.
 • Lär dig av Fiverr: Ungefär som en lärplattform erbjuder denna produkt kurser för människor som vill lära sig nya färdigheter och är intresserade av att lära sig nya saker.
 • Fiverr Business: I den här produkten hittar du experter som har granskats av Fiverr och har erfarenhet av olika verksamheter.
 • Fiverr Pro: Det liknar Fiverr Business, och det erbjuder granskade experter som specialiserar sig på digitala tjänster samt ett brett utbud av andra tjänster.
 • Fiverr Workspace: Med denna Fiverr-produkt kan företagsägare få kontakt med leverantörer som kan tillhandahålla affärsbehov, såsom kontrakt, uppgiftshantering, etc., till sina kunder.

Hur man tjänar $1 000 per månad med Fiverrs affiliateprogram

Som en Fiverr affiliate, är ett av de bästa sätten att tjäna $1000 per månad att ha en webbsida eller social mediasida av högsta kvalitet som lockar ett stort antal människor som söker råd om att bli frilansare eller de som vill anlita tjänster som tillhandahålls av Fiverr-plattformen. Det finns dock ett behov av högkvalitativt skrivet innehåll samt kvalitetsvideor och inlägg på sociala medier.

Se även  Hur man använder Google Analytics för att förbättra din webbplats

I följande exempel kommer vi att ta en titt på hur en Fiverr Learn-produkt som betalar en schablonmässig provision på 30 % kommer att kunna tjäna dig $1000 per månad.

Produktkostnad (100 USD) multiplicerad med 30 % provision motsvarar 30 USD i provisionsvinst per försäljning.

dvs 34 produktförsäljningar multiplicerat med 30 % provision motsvarar 1 020 USD (intäkter runt 1 000 USD/månad).

När du marknadsför Fiverr är det en sak du måste tänka på för att bli framgångsrik. Det är en väldigt nischad produkt. Denna plattform vänder sig främst till personer som redan är frilansare och letar efter en plattform för att sälja sina digitala tjänster.

Även om plattformen också används av företagsägare och personer som vill lära sig en ny färdighet, kommer du att upptäcka att de flesta som klickar på din länk och går med i Fiverr är frilansare. Som ett resultat är din pool av potentiella ”kunder” relativt liten jämfört med poolen av ”kunder” du kan förvänta dig från andra affiliateprogram på andra webbplatser.

Fiverr Affiliate Program: För- och nackdelar

Det är viktigt att komma ihåg att Fiverr Affiliates har sina egna fördelar och nackdelar, ungefär som alla andra affiliateprogram. Nedan följer några för- och nackdelar med programmet som hjälper dig att få en bättre förståelse av det:

Fördelar

 • Att bli antagen till deras program är en enkel process – allt du behöver göra är att fylla i ett kort ansökningsformulär.
 • Fiverr är en enorm marknad, så du kommer att kunna välja från en mängd olika tjänster och lägga till en djuplänk till dem.
 • Fiverr Affiliates-programmet erbjuder ett brett utbud av kommissionsstrukturer samt en stor samling spelningar som du kan marknadsföra för att öka din Fiverr affiliate-inkomst.
 • Cookiens varaktighet är generös och den varar i ett år.
Se även  7 fantastiska hack du kan använda för att hantera ditt frilansarbete

Nackdelar

 • Om någon redan har ett Fiverr-konto får du inga provisioner om du hänvisar dem till Fiverr-tjänster. Som ett resultat, om du skriver en artikel som listar de bästa spelningarna du har använt tidigare, kan Fiverr få en rea, men du kommer inte att få någon provision om köparen redan är en befintlig kund.
 • Tröskeln för att göra en betalning är 100 USD. Dessutom kan du endast begära en banköverföring om beloppet överstiger 1 000 USD.

Vanliga frågor om Fiverr Affiliate Program

Här är en lista med vanliga frågor om Fiverr Affiliate-programmet.

Kostar Fiverrs affiliateprogram något?

Det kostar inget att gå med i Fiverr Affiliate Program. Man kan registrera sig för Fiverrs affiliateprogram utan kostnad.

Finns det en gräns för att tjäna pengar genom Fiverr-affiliates?

Det finns absolut inga gränser för hur mycket pengar du kan tjäna genom affiliateprogrammet. Ju fler som registrerar sig via din hänvisningslänk, desto mer provision får du.

Hur kommer du att gå med i Fiverr Affiliate Program?

För att gå med i affiliateprogrammet måste frilansare tillhandahålla sin personliga information och utbetalningsinformation. Genom trafik, konverteringar och provisioner kan de börja marknadsföra Fiverr till sin nischade publik.

Är Fiverr affiliate-program legitimt?

Affiliate-program på Fiverr erbjuder en utmärkt möjlighet att tjäna passiv inkomst. Konverteringsprovisioner är anständiga. En nackdel är dock att provisioner betalas ut när du får ny publik på Fiverr.

Vad är inkomstpotentialen för Fiverr affiliates?

Du kan tjäna provision på Fiverr-spelningar som dina hänvisningar slutför som affiliate. Beroende på gigvärdet tjänar du 20 % i provision, som går till affiliate.

Är Fiverrs affiliateprogram rätt för dig?

Fiverr Affiliate-länkar och webbsidan online kan vara ett utmärkt sätt för frilansare och småföretagare att tjäna extra pengar på att marknadsföra sina egna företag. När det kommer till flexibilitet och mångsidighet är Fiverr ett utmärkt alternativ för alla med olika inkomstnivåer.

coworking utrymme

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button