Frilansande

Fiverr jobb hemifrån | Vet hur man får jobb på Fiverr

Sök jobb i Fiverr: Fiverr är en webbplats som kopplar samman frilansare med kunder och företag som letar efter specifika tjänster. Du kan hitta jobb inom grafisk design, skrivande, marknadsföring, voiceover-arbete och många fler på Fiverr.

Om du har en färdighet som du tror att andra skulle vara villiga att betala för, kan Fiverr vara rätt plats för dig. Fiverr har funnits sedan 2010, så de har haft gott om tid att förfina sin plattform och förbättra sin användarupplevelse. Webbplatsen är lätt att navigera och enkel att använda – du kan till och med ladda upp din portfölj eller arbetsprover om du vill att potentiella kunder ska se dem.

Att hitta ett lämpligt jobb på Fiverr och slutföra det i tid hjälper dig att tjäna pengar på Fiverr. Den här sidan går över de specifika stegen för att hitta jobb på Fiverr. Rulla ned för att lära dig mer.

Hur skapar man ett Fiverr-konto för att hitta Fiverr-jobb?

Fiverr är en lättanvänd plattform som tar bara några minuter att skapa ett konto. Att hitta Fiverr jobb, måste man skapa ett konto. Nedan listas steg-för-steg-proceduren för att skapa ett konto på Fiverr:

 • Steg 1: Registrera dig för Fiverr genom att besöka den officiella webbplatsen och klicka på knappen ”Gå med” längst upp till höger på sidan.
 • Steg 2: Ange din e-postadress och välj ett lösenord för att registrera dig.
 • Steg 3: Klicka på knappen ”Registrera dig” för att fortsätta.
 • Steg 4: Nästa steg är att verifiera e-postadressen som du har angett. För att verifiera ditt konto, öppna din inkorg och leta efter ett e-postmeddelande från Fiverr.
 • Steg 5: Klicka på länken i e-postmeddelandet för att verifiera ditt konto.

Du har framgångsrikt skapat ditt konto på Fiverr.

Hur hittar jag jobb på Fiverr?

Fynd Fiverr jobb är ganska enkelt. Här är några enkla och enkla steg som du måste följa om du vill hitta jobb på Fiverr:

 • Steg 1: Logga in på ditt Fiverr-konto med Fiverr Login Link.
 • Steg 2: Skriv jobbtiteln i sökfältet högst upp på sidan.
 • Steg 3: Om du till exempel är en grafisk designer som är intresserad av design av logotyper eller banners, skriv in dessa termer i sökfältet och få en lista över relevanta spelningar.
 • Steg 4: Nästa steg är att bläddra igenom de olika spelningarna och helt enkelt klicka på de som intresserar dig.
 • Steg 5: När du hittar något relevant jobb klickar du bara på det så kommer du till en sida där du kan lära dig mer om det.
 • Steg 6: Du kan lägga ett bud om allt verkar bra efter att du har kontrollerat jobbdetaljerna och är säker på att du kan göra jobbet bra.
Se även  Transferwise för frilansare: En steg-för-steg-guide

Om ditt bud accepteras är allt som återstår att göra slutföra jobbet och leverera det till köparen inom den angivna tidsramen.

Om dina kunder är nöjda med ditt arbete kommer betalningen att släppas till dig tillsammans med en positiv recension.

Tips för att hitta jobb på Fiverr

Nedan listas några av de bästa tipsen för att hitta jobb på Fiverr:

Gör klart din profil

En komplett profil är det första steget för att få dig att ses av rätt person. När du skapar ditt Fiverr-konto kommer du att bli ombedd att fylla i grundläggande information om dig själv, inklusive ditt namn och din e-postadress. Du kommer också att kunna välja ett användarnamn, avatar (profilbild) och bio som kommer att visas på alla dina listor.

Varför är dessa saker viktiga? De hjälper Fiverr att förstå vem du är som artist eller frilansare så att de kan matcha potentiella köpare med säljare vars tjänster kanske passar dem bäst – och vice versa.

Välj rätt kategorier för din spelning

När du söker efter spelningar kommer du att se en lista med kategorier. Varje kategori har sin egen sökvolym, eller antalet gånger människor söker efter nyckelord som är relaterade till den kategorin. Det är viktigt att välja kategorier som matchar din spelning, men det är också viktigt att välja kategorier med höga sökvolymer så att du kan hittas av fler som söker arbete.

Skriv en bra titel

Din titel är det första som potentiella kunder kommer att se. Se till att den är beskrivande och catchy och använder nyckelord som beskriver din tjänst. Du kanske också vill använda siffror för att betona det unika med din tjänst. Ju fler klick du har, desto större chans har du att sälja.

Se även  Vad är Toptal och hur kan jag tjäna pengar på det?

Använd rätt taggar för att maximera din spelnings synlighet

När du lägger upp en spelning på Fiverr är det viktigaste att komma ihåg att det inte bara handlar om att ha en bra beskrivning och produkt. Du måste också se till att din spelning är synlig på plattformen. För att göra detta måste du använda taggar. Rätt taggar kommer att maximera din spelnings synlighet och hjälpa kunderna att hitta dig snabbare.

Inkludera exempel på ditt arbete eller portföljer av ditt arbete

När du visar potentiella kunder kvaliteten på dina tidigare projekt, kommer de att ha mer förtroende för att anställa dig. Du kan inkludera länkar till webbplatser, skärmdumpar eller till och med PDF-filer av tidigare projekt relaterade till jobbet. Det ger dem också mer än ett exempel att titta på och avgöra om de vill anställa dig eller inte baserat på deras kriterier.

Presentera dig själv ordentligt

Du kan få jobb på Fiverr om du vet hur du ska presentera dig själv ordentligt. Du behöver vara professionell, ha en bra profil, vara aktiv och kommunicera med potentiella kunder samt ha en bra titel och beskrivning.

coworking utrymme

Vanliga frågor på Fiverr Jobs

De vanligaste frågorna om att hitta jobb på Fiverr ges nedan:

Vad är Fiverr?

Fiverr är en onlinemarknadsplats som kopplar samman frilansare med människor eller företag som vill anlita dem för specifika tjänster. Det finns tusentals möjligheter, från grafisk design och innehållsskrivning till programmering, översättningar, voiceovers och mer.

Hur mycket tar säljare på Fiverr?

Det beror på vilken typ av tjänst de erbjuder. De flesta säljare tar mellan $5 och $15 per timme, men vissa kan ta mer betalt beroende på deras expertisnivå.

Se även  Hur man använder fjärranställda med dessa 9 verktyg

Hur söker jag jobb på Fiverr?

För att ansöka om ett jobb, klicka på ”Ansök” bredvid jobbannonsen som intresserar dig. Det tar dig till ett ansökningsformulär där du kan fylla i dina uppgifter och bifoga ditt CV om det behövs. När du har skickat in kommer du att få ett e-postmeddelande när någon svarar.

Vad är en Fiverr-spelning?

Fiverr är en plattform där människor kan lista sina tjänster och andra kan anlita dem för att göra dessa tjänster. Dessa tjänster kallas ”spelningar”. Om du till exempel vill anlita någon för att skriva en artikel åt dig kan du hitta någon som erbjuder skrivtjänster och anlita dem.

Kan en nybörjare få arbete på Fiverr?

Fiverr är en fantastisk plattform för nybörjare som vill börja frilansa och tjäna en bra summa, men kom ihåg att det kommer att ta tid och ansträngning att etablera dig på plattformen.

Slutsats

Fiverr är en utmärkt plattform för att hitta jobb. Det är ett bra ställe att börja din karriär som frilansare, och det är ett bra sätt att komma igång snabbt. Det är ett bra ställe att börja om du letar efter projekt inom en specifik bransch eller om du precis har börjat frilansa i allmänhet.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button