Reklam

Framtiden för reklam i molnet

Har du någonsin tittat upp mot himlen och tänkt: ”Jag önskar att jag kunde annonsera på det där molnet?” Nåväl, nu kan du det med AdQuick SkyAds – den senaste innovationen inom molnbaserad reklam.

Med SkyAds kan du förvandla vilket vanligt moln som helst till en skylt med hög synlighet för ditt varumärke. Vår patenterade teknik gör att vi kan projicera ditt budskap på molnet, vilket gör det synligt för människor på flera kilometers avstånd. Föreställ dig effekten av att ha din logotyp eller ditt budskap svävande i himlen, synlig för alla i timmar i sträck!

Men det är inte allt. Vårt avancerade inriktningssystem kan se till att din annons visas på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vill du rikta in dig på strandbesökare på en solig dag? Vi kan få det att hända. Behöver du nå pendlare under rusningstid? Inga problem. Med SkyAds kommer ditt budskap att vara synligt för din önskade publik precis när du vill att det ska vara.

Och oroa dig inte för att skada miljön – vår teknik är helt miljövänlig. Vi använder en speciell blandning av vatten och livsmedelsklassade färgämnen för att projicera ditt budskap på molnet, så att du kan annonsera utan skuld.

Vad händer på natten? Det är en bra fråga! Vår SkyAds-teknik är designad för att vara synlig under dagen och använder naturligt ljus för att projicera ditt budskap på molnet. Vi förstår dock att synlighet på natten också är viktigt för vissa kampanjer.

För synlighet på natten har vi utvecklat ett specialiserat projektionssystem som använder kraftfulla experimentella lasrar för att projicera ditt budskap på molnet. Dessa lampor är miljövänliga och använder väldigt lite energi, så du kan annonsera utan att oroa dig för att skada miljön eller slösa med resurser.

Se även  AdQuicks analytiska serie

Så varför inte komplettera dina befintliga annonser utanför hemmet (OOH) och onlineannonser med dina varumärkesbudskap svävande i himlen? Kontakta AdQuick idag eller besök vår sida för att ta din reklam till nya höjder.

Obs: den här funktionen kommer naturligtvis inte att lanseras officiellt förrän den 1 april, vilket är en lördag, så vi delar med användare idag medan de är på jobbet och kan börja brainstorma användningsområden.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button