Ekom & Dropshipping

Hur skapar man en om oss-sida för din Dropshipping-butik för kläder?

Business Kick-Starter Guider


Har du problem med att få kontakt med kunder? Upplever du för många övergivna dropshipping-vagnar? Kan du inte omvandla besökare till lojala köpare? Vi kanske har ett sätt att ta dig ur dessa problem och göra din klädbutik online till en magnet för shoppare – vi föreslår att du skapar en ”Om oss”-sida!

I de flesta fall, för att kunderna ska känna sig bekväma med att handla från e-handelsbutiker, och för den delen också från fysiska butiker, brukar de söka någon typ av trygghet för produkternas kvalitet och butikens trovärdighet, oavsett om det är i form av recensioner eller rekommendationer. Forskning bekräftar våra misstankar genom att rapportera att av 1 000 tillfrågade kunder sätter 81 % förtroende som en avgörande faktor i sina köpbeslut.

Intresserad av att starta ett lyxklädesföretag?

Registrera dig gratis, börja sälja BrandsGateways katalog och skjut i höjden för din försäljning.

I dessa typer av situationer kan ”Om oss”-sidor utföra underverk. En välskriven ”Om oss”-sida med bra struktur och engagerande visuella element kan enkelt lämna ett stort intryck på dina kunder. På det sättet kommer de att uppfatta din dropshipping-butik som en pålitlig plats att handla på.

Idag hjälper vi dig att skapa en omfattande ”Om oss”-sida som kommer att höja din dropshipping-försäljning och bygga dig en starkare relation med dina kunder.

Vad är en ”Om oss”-sida?

Sidan ”Om oss” är ett avsnitt på din webbplats där du kan skapa ett utrymme för att dela allt dina kunder behöver veta om dig och din butik. Med den här sidan kan du vända dig till kunder direkt och komma närmare dem genom att dela information som kommer att sända personlig information om ditt företag och dig själv samt ditt långsiktiga uppdrag.

Med andra ord är din ”Om oss”-sida tänkt att betona funktioner som kommer att bidra till att skapa ett minnesvärt första intryck som kunderna i slutändan kommer att använda som en nyckelfaktor för att avgöra om ditt företag är värt sin uppmärksamhet.

Vad ska jag skriva på sidan ”Om oss”?

Med definitionen ovan i åtanke finns det ett antal saker du kan ta upp på din ”Om oss”-sida. Här är de du absolut behöver rymma:

  • Beskriv ditt företags berättelse och syftet med det;
  • Presentera dina medarbetare och/eller teammedlemmar;
  • Markera dina nyckelprinciper och mål;
  • Fokusera på att presentera multimediainnehåll;
  • Inkludera relevanta länkar och sociala nätverkskonton;
  • Erkänn dina kunders åsikter;
  • Använd ett vänskapligt språk.

I följande avsnitt tar vi en titt på var och en av dem separat och visar hur man bygger en övertygande och övertygande Om oss-sida.

Funderar du på att starta en dropshippingbutik?

Med BrandsGateways dropshipping-tjänst kan du börja tjäna vinster på ett ögonblick.

Börja från början

Det är viktigt att prata om ditt företags rötter så att kunderna kan bekanta sig med din dropshippingbutiks berättelse, framkalla deras empati och därmed öka sannolikheten för att de övergår till lojala kunder.

Se även  Hur du säkerställer att du får betalt i rätt tid som frilansare

Dela när, hur och varför du startade din dropshipping-klädverksamhet och vad som fungerade som din främsta motivation. Dessutom, förmedla din butiks tillväxt genom åren, och hoppa inte bara till de goda delarna – nämn dina stoltaste prestationer såväl som dina kämpande tider.

Presentera dina teammedlemmar

Ingenting kommer att få kunderna att känna sig mer kopplade till din butik än att presentera de personer som bidrog till att ge dem en förstklassig shoppingupplevelse. Detta kommer inte bara att få dina kunder att respektera det hårda arbete du lägger ner på ditt företag, utan också få dem att känna sig viktiga och uppskattade.

Att sätta ett ansikte åt namnet kommer att göra saker ännu bättre. För att omformulera det, förutom att sätta ihop några ord om dina anställda, infoga också ett foto av var och en av dina teammedlemmar. På det sättet kommer du att presentera din klädbutik som ett teamorienterat företag som använder förtroende och samarbete som huvudingredienserna för att skapa den perfekta dropshipping-kundtjänsten.

Förklara dina kärnvärden, mål och visioner

Närhelst besökare snubblar på nätbutiker finns det en sak som ständigt dröjer kvar i deras sinnen – ”Varför ska jag handla från den här butiken särskilt?” Det är här att dela med dig av dina kärnvärden och mål verkligen kan komma väl till pass.

För att engagera sig i en viss butik vill folk ofta veta vad som har motiverat ägaren att utnyttja e-handels- eller detaljhandelsmarknaden och vilka framtida ansträngningar de är villiga att göra för att ge kunderna de bästa shoppingtjänsterna. Genom att uttrycka dina visioner för din modebutik kommer du att påverka besökarna positivt och övertyga dem om att du har deras bästa för ögonen.

Inkludera flera bilder

En ”Om oss”-sida med bara text och inga bilder kommer att göra lite för att locka kunder och överföra ditt budskap. Även om väl sammanställt skrivet innehåll kan generera en del buzz, bör du inte glömma vikten av visuell kommunikation. Därför är det absolut nödvändigt att balansera dessa två element för att kunna skapa en polerad sida.

Från bilder bakom kulisserna (redigerade med appar för modebildredigering), informativa videor och illustrationer till grafik, infografik och gifografik – världen är ditt ostron.

Infoga knappar för uppmaning och sociala medier

Som ägare av en modebutik för e-handel vill du fokusera på strategier som förbättrar din konverteringsfrekvens för e-handel och sprider din onlinenärvaro så mycket som möjligt. Ett sätt att göra det är genom att införliva CTA:er och sociala medier-knappar på din ”Om oss”-sida.

Dessa hjälper dig att hålla kunderna engagerade och erbjuder dem bekväm omdirigering till flera sidor. Du kan till exempel skapa knappar som leder till Facebook-, Instagram- eller TikTok-konton och genererar CTA:er som leder kunder till någon av dina webbsidor som produktsidan, målsidan, kontaktsidan, e-handelsbloggen, etc.

Dela kundrecensioner

Du kan berika din ”Om oss”-sida ytterligare genom att dela kundrecensioner eller rekommendationer. Dessa kommer att hjälpa dig att bevisa för besökarna hur framgångsrikt du har uppnått dina mål och hur det har påverkat dina kunder.

Se även  Vilken plattform är bättre för ditt företag?

Du är fri att visa olika former av recensioner, oavsett om det är en CTA-knapp som leder till en recensionsplattform, listar dem på sidan av sidan eller skapar en karusellsamling.

Sikta på ett kundvänligt språk

När du arbetar på din ”Om oss”-sida måste du fokusera på en sak särskilt – språket du använder för att kommunicera med kunder. Visst, några välkomponerade meningar kommer säkert att ge din berättelse en fin klang. Däremot bör ditt innehåll låta äkta och skrivet med din egen röst.

På så sätt är det mycket mer sannolikt att kunderna relaterar till din resa och förstår var du kommer ifrån. Tillåt dem att sätta sig i dina egna skor och lära sig vad som krävdes för att du skulle kunna ge dem dina tjänster.

Hur skriver du en webbplatsmall ”Om oss”?

För att ge dig en välbehövlig inspirationskälla, här är några modeller av sidmallar ”Om oss”.

Exempel 1

  • Vi är (ÄGARNAS NAMN), grundare av (FÖRETAGETS NAMN). Vår resa går tillbaka till (ETABELLINGSÅR), då vi bestämde oss för att följa vår strävan att göra det tillgängligt för shoppare överallt att få tag på högkvalitativa klädprodukter. Av den anledningen, (BESKRIV HUR DET BÖRJADE). Vår butik har hjälpt tusentals kunder över hela världen, vilket gör det möjligt för oss att uppnå vårt mål att (FÖRKLAGA DITT MISSION). Med vårt team av engagerade medarbetare är vi fast beslutna att erbjuda våra kunder den perfekta shoppingupplevelsen (UTARBETA DINA FRAMTIDA MÅL).

Exempel 2

  • Välkommen till (FÖRETAGETS NAMN)! Vi är en lyxig modebutik som strävar efter att förse våra kunder med endast de bästa klädartiklarna på marknaden. (FORTSÄTT ATT BESKRIVE SYFTET MED DITT FÖRETAG). Följaktligen har dessa mål fått oss att etablera vår egen butik (BETALA DIN BUTIKS BERÄTTELSE). Idag har vi vuxit till ett företag som har åtagit sig att förverkliga alla våra kunders shoppingdrömmar genom att erbjuda dem trendiga och unika klädkollektioner, som garanterat får dem att känna sig moderiktiga och snygga.

Exempel 3

  • (FÖRETAGETS NAMN) är en modebutik som specialiserar sig på designerkläder och accessoarer. Vår främsta prioritet har alltid varit att bygga en plats där kunder kan handla förstklassiga klädesplagg tillverkade av världsberömda modehus (FLYTTA DINA MÅL). Med den angelägna frågan i åtanke kom vi fram till att den enda lösningen var att lansera en sådan plats själva (PRESENTERA DITT FÖRETAGS HISTORIA). Vårt försök har varit en enorm framgång, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda kunderna de mest anmärkningsvärda klädesplaggen och ge dem ständig shoppingtillfredsställelse.

Exempel på välgjorda ”Om oss”-sidor

Tjugosex mode

Modebutiken Twenty Six Fashion på nätet är ett bra exempel på en webbplats med en välkomponerad ”Om oss”-sida. De erbjuder kunderna en kort men informativ berättelse om hur företaget grundades och ger en detaljerad beskrivning av deras tjänster. Ägarna fortsätter med att förklara uppdraget för sin verksamhet och ger besökarna snabb tillgång till sina Facebook-, Instagram-, Pinterest- och YouTube-konton. Utöver detta har de också införlivat en knapp som leder tittarna till deras Trustpilot-recensioner.

Se även  Är Dropshipping verkligen värt det? 3 fakta som bevisar dess lönsamhet

Pura Vida

Pura Vida startar sin ”Om oss”-sida med några korta personliga stycken om butiksägarna och hur de kom på idén att starta sin verksamhet. I sina beskrivningar fokuserar de starkt på orsakerna bakom att öppna butiken, målen de strävar efter, och viktigast av allt, de värderingar som deras verksamhet bygger på. För att göra deras sida ännu mer fängslande har de tagit med bilder som fångar deras dropshipping-vinnande produkter samt en illustrativ video som presenterar deras historia.

Sendégaro

Sendégaro har skapat en välstrukturerad ”Om oss”-sida som börjar med att lyfta fram den sak som deras verksamhet tjänar och går vidare till att berätta om företagets resa. I sitt skrivna innehåll använder de ett gäng lekfullt språk, inklusive ordspråk och metaforer, vilket är ett bra sätt att få kunderna att läsa. För att göra saker ännu bättre har de införlivat kundrekommendationer tillsammans med massor av knappar på sociala medier.

Azura Runway

Azura Runway är ett annat exempel på en modebutik för dropshipping online med en enkel men informativ sida ”Om oss”. Deras sida är skapad med en ren design, dekorerad med ett visuellt element, och berikad med kort men förklarande skriftligt innehåll. För att erbjuda kunderna mer tydlighet är deras text uppdelad i några avsnitt, som var och en fokuserar på olika punkter, vilket gör deras sida välorganiserad.

Avslutningsvis vikten av ”Om oss”-sidor

Din ”Om oss”-sida är en av din klädbutiks största sidor. Det är den idealiska platsen att dela din historia, presentera dina milstolpar, definiera dina kärnvärden och vara personlig med dina kunder. Ge kunderna en chans att lära känna dig och på så sätt bygga upp deras pålitlighet. Så hoppa inte över att skapa en ”Om oss”-sida. Se det som en kraftfull strategi som håller kunderna lojala mot din e-handelsverksamhet och stärker din relation med dem på daglig basis.

FAQ


Sidan ”Om oss” är en sektion på din webbplats som innehåller personlig information om dig själv och ditt företag, såsom ditt företags historia, ditt affärssyfte och långsiktiga mål.


Din webbplats ’Om oss’-sida bör innehålla några viktiga element: ditt företags historia, dina teammedlemmar, ditt företags mål, visuella element, information om sociala medier och kundrecensioner och rekommendationer, för att nämna några.


Du kan skriva en ”Om oss”-sida genom att göra en lista över de detaljer du vill inkludera, t.ex. de som gäller ditt varumärkes etablering eller något annat relaterat till ditt företag. Fokusera sedan på att skapa det skriftliga innehållet som innehåller den informationen. Till sist, generera några visuella element för att ge din sida ett professionellt utseende.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button