Frilansande

Hur skapar man ett konto på Fiverr?

Skapa ett konto på Fiverr: Under de senaste åren har teknikkunniga individer och frilansare befolkat intjäningsplattformar online. Med pålitliga sätt att tjäna pengar på World Wide Web gör många individer det dagligen. Omvänt använder många organisationer sådana portaler för att köpa tjänster.

Skapa ett Fiverr-konto

En plattform som har fått enorm kärlek från människor från båda hörnen är Fiverr. Det är en plattform som låter frilansare erbjuda sina tjänster till kunder globalt. En onlinemarknadsplats, Fiverr, låter individer köpa och sälja tjänster från 400 INR.

På den här plattformen kan du hitta olika tjänster – från logotypdesign, webbutveckling och copywriting till videoredigering – allt är tillgängligt.

Förbi går med i Fiverrkan du enkelt hitta kunder för dina tjänster och tjäna pengar på dina egna villkor.

Fiverr tillåter också organisationer att hitta den perfekta frilansaren för sitt projekt och göra ett köp snabbt och säkert. Dessutom låter det dem lämna feedback och betyg för de frilansare de arbetar med, vilket hjälper andra köpare att hitta kompetenta frilansare.

Som sagt, nybörjare kan ha svårt att navigera genom plattformen. Det är därför vi har skapat den här omfattande guiden – för att göra det enklare för dig. Intresserad av att gå med i Fiverr? Låt oss gå in på förutsättningarna för att gå med i plattformen.

Förutsättningar för att gå med i Fiverr

 • Du måste vara minst 18 år gammal. Däremot kan användare mellan 13 och 17 år använda den under överinseende av sina föräldrar.
 • Du måste ha ett giltigt PayPal- eller bankkonto.
 • Du måste ha en giltig myndighet utfärdad fotolegitimation.
 • Du måste kunna uppvisa giltig adressbevis.
 • Du måste ha en fungerande internetanslutning och en dator eller mobil enhet.
 • Du måste ha grundläggande datorvana och vara bekväm med att använda internet.

Nu när du känner till förutsättningarna för Fiverr, låt oss gå in på hur man går med i plattformen.

Hur går man med i Fiverr som arbetare?

Här är en steg-för-steg-guide för att gå med i Fiverr som arbetare:

1. Gå till Fiverrs webbplats och skapa ett konto

Att gå med i Fiverr är enkelt. Du kan registrera dig på plattformen via ditt Facebook-konto, Google-konto, Apple ID eller e-post. Efter att ha gjort det, välj ditt användarnamn och lösenord. Du kommer att få en länk på ditt registrerade e-post-ID som du måste acceptera.

2. Skapa din profil

När ditt konto har aktiverats, fortsätt att skapa din profil. Du måste betona detta steg, eftersom din profil kommer att påverka kunden enormt. Det låter dem veta om tjänster, erfarenhet och priser.

Försök att hålla din profil ytterst professionell genom att välja en anständig profilbild och inkludera en förstklassig beskrivning. Glöm inte att lägga till relevanta språk för att attrahera rätt personer. När du är klar med att konfigurera din profil, gå vidare till att skapa spelningar.

Se även  Fiverr Logga in | Vet du hur man loggar in på Fiverr?

3. Skapa dina spelningar för att erbjuda tjänster till kunder

Du hittar ett säljalternativ placerat ovanpå baren. Gå dit och välj alternativet ”Gigs” i rullgardinsmenyn. Efter det, klicka på knappen ”skapa en ny spelning” och börja arbeta med det enligt din förståelse. Du måste skriva en översikt över din spelning och hur mycket du kommer att ta ut för den.

4. Granska och skicka in dina spelningar för godkännande

När du har fyllt i informationen för din spelning, skicka in den för godkännande. När den har blivit godkänd är du redo att börja arbeta på Fiverr!

Hur går man med i Fiverr som säljare?

För att gå med i Fiverr som säljare måste du aktivera ditt säljarkonto. Så här kan du göra det:

 • Klicka på din profilbild och välj alternativet ”Bli säljare” från menyn.
 • Du kommer att omdirigeras till en ny sida. Klicka på ”Bli säljare” igen för att starta introduktionsprocessen. Det inkluderar att titta på tre videor som täcker ”hur man använder Fiverr som säljare.”
 • När du är klar med dessa videor kommer du att omdirigeras till Fiverrs tips.
 • På den sidan klickar du på ”fortsätt”.
 • Gå nu vidare för att fylla i det obligatoriska fältet. Kom ihåg att vara ärlig om din utbildning, erfarenhet och kompetens.
 • Du kan länka ditt Fiverr-konto till dina sociala mediekonton nu. Att göra det ger dig mer trovärdighet.
 • I slutet av introduktionsprocessen måste du verifiera ditt Fiverr-konto via telefon.
 • Du kan börja skapa dina spelningar som säljare på plattformen nu!

Hur går man med i ett Fiverr Pro?

Innan vi går in på hur du kan gå med i Fiverr Pro, låt oss förstå den primära skillnaden mellan Fiverr och Fiverr Pro.

Medan den förra är en gratistjänst som vem som helst kan använda för att anställa frilansare för olika projekt, är den senare en dyrare tjänst. I Fiverr Pro är frilansare att hyra gräddan av skörden. De tenderar att ta ut avgifter som motsvarar byråernas.

Här är stegen för att gå med i Fiverr Pro:

 1. Besök Fiverr Pro-sidan och klicka på ”Ansök nu.”
 2. Skapa nu en applikation med information om dina tjänster och upplevelser.
 3. Skicka in din ansökan och invänta svar.
 4. När du har godkänts skapar du en profil med ytterligare information om dig själv och dina tjänster.
 5. Börja erbjuda tjänster på Fiverr Pro och börja tjäna mer pengar.
Se även  Trots att du har ett kontor, här är varför du behöver kaféer för jobbet

Hur startar man ett Fiverr-företag?

Du kan hantera alla dina affärsaktiviteter i ett Fiverr Business-konto. Det låter dig samarbeta med ditt team, spåra beställningar, dela en betalningsmetod och mer. Så här kan du skapa ett företagskonto för att gå med i Fiverr Business.

 1. Klicka på din Fiverr-profilbild och välj Fiber Business. Därefter väljer du ”Gå med i Fiverr Business.”
 2. Ange nu nödvändiga uppgifter och tryck på ”Nästa”.
 3. Ange dina nödvändiga företagsuppgifter och klicka på ”Nästa”.
 4. Lägg till ett betalkort, som ett kreditkort.
 5. Efter det klickar du på ”Skapa din egen företagsarbetsyta.”
 6. För att bjuda in kollegor att gå med, lägg till deras e-postadresser och skicka inbjudningar till dem.
 7. När du gör det kommer du att omdirigeras till din företagsarbetsplats.

Förebyggande av värdepapper på Fiverr-konton

Du kan vidta några försiktighetsåtgärder för att hålla ditt Fiverr-konto säkert. Läs vidare för att lära dig mer om dem.

 • Använd ett kraftfullt och unikt lösenord för ditt Fiverr-konto. Undvik att använda samma lösenord för flera konton för att säkerställa att ditt lösenord är svårt för andra att gissa.
 • Aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA) på ditt Fiverr-konto. Det kommer att kräva att du anger en kod från din telefon eller annan enhet utöver ditt lösenord när du loggar in.
 • Håll din personliga information privat. Var försiktig med att dela din personliga information, såsom ditt fullständiga namn, e-postadress eller betalningsinformation, med andra på Fiverr.
 • Använd ett säkert nätverk när du kommer åt ditt Fiverr-konto. Undvik att använda offentliga Wi-Fi-nätverk, eftersom dessa kan vara sårbara för hackning.
 • Övervaka ditt konto för misstänkt aktivitet. Kontrollera regelbundet ditt konto för obehöriga köp eller ändringar av din personliga information. Om du märker något ovanligt, kontakta Fiverr omedelbart.
coworking utrymme

Vanliga frågor på Fiverr-kontot

De vanligaste frågorna om Fiverr Account ges nedan:

Hur går jag med i Fiverr?

Att gå med i Fiverr är gratis och enkelt. Gå först till Fiverr-webbplatsen och klicka på knappen ”Gå med” i det övre högra hörnet på sidan. Följ sedan instruktionerna på skärmen för att skapa ett konto. När du har skapat ditt konto kan du börja bläddra bland de tillgängliga tjänsterna och spelningserbjudandena på Fiverr-marknadsplatsen.

Är Fiverr gratis att gå med?

Ja, Fiverr är gratis att gå med. Du kan skapa ett konto på plattformen och börja erbjuda dina tjänster eller köpa från andra utan extra kostnad. Det kan dock finnas vissa avgifter förknippade med särskilda åtgärder på Fiverr. Dessa inkluderar att ta ut pengar från ditt konto eller köpa vissa funktioner eller tjänster. Därför är det alltid en bra idé att bekanta dig med avgifterna och policyerna på Fiverr innan du börjar.

Se även  8 bästa bloggar för frilansare som du bör följa 2022

Är Fiverr bra att tjäna pengar?

Det är möjligt att tjäna bra pengar på Fiverr. Men som med vilken plattform eller affärsmöjlighet som helst, kommer det att kräva ansträngning och engagemang för att bli framgångsrik. Det finns ingen garanti för att tjäna pengar på Fiverr. Så det är viktigt att noggrant undersöka och överväga alla dina alternativ innan du bestämmer dig för om det är rätt val.

Hur får du betalt på Fiverr?

På Fiverr sätter säljare sina egna priser och har möjlighet att erbjuda olika tjänster till olika priser. När en köpare lägger en beställning hålls medlen i spärrad tills säljaren levererar verket och köparen godkänner det. När köparen accepterar arbetet frigörs medlen från depositionen och säljaren får betalt.

Hur mycket kostar det att gå med i Fiverr?

Det är gratis att registrera sig och skapa ett konto på Fiverr. Men om du vill sälja tjänster på plattformen tar Fiverr ut en avgift för varje transaktion du gör. Denna avgift är vanligtvis cirka 20 % av priset för spelningen du säljer. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att Fiverr kan ta ut ytterligare avgifter för särskilda funktioner eller tjänster.

Hur gammal måste man vara för att gå med i Fiverr?

För att gå med i Fiverr måste du vara minst 18 år gammal. Fiverr är en plattform som tillåter frilansare att erbjuda sina tjänster till företag och privatpersoner, så att vara 18 år är nödvändig för att ingå ett juridiskt bindande avtal. Även om individer mellan 13-17 kan gå med i plattformen under föräldrars ledning.

Hur går man med i Fiverr som frilansare?

För att gå med i Fiverr som frilansare, skapa ett konto på Fiverrs webbplats. Du kan göra detta genom att besöka Fiverrs hemsida och klicka på knappen Registrera dig i det övre högra hörnet. När du har skapat ditt konto kan du börja skapa din frilansarprofil. Efter det kan du börja söka efter frilansjobb på plattformen.

Kan ett företag gå med i Fiverr?

Ja, ett företag kan ansluta sig till Fiverr som säljare och erbjuda sina tjänster på plattformen. För att gå med i Fiverr som säljare måste du skapa ett konto och skapa en profil för ditt företag, med uppgifter om de tjänster du erbjuder och priser.

Kan jag gå med i Fiverr samtidigt som jag arbetar heltid?

Ja, du kan definitivt gå med i Fiverr samtidigt som du arbetar heltid. Många använder Fiverr som ett sätt att tjäna extrainkomster samtidigt som de arbetar på heltid.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button