Frilansande

Hur tjänar man pengar på 99DESIGNS?

99designs är en populär global grafisk designplattform online som låter frilansare visa upp sina färdigheter, samarbeta med kunder och tjäna pengar. Med mer än 500 000 designers från över 190 länder är 99designs en fantastisk plattform för designers att tjäna pengar och bygga sina portföljer.

Det erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive logotypdesign, webbdesign, illustration, rörlig grafik och mer. I den här artikeln kommer vi att diskutera tio olika sätt att tjäna pengar på 99designs. Vi kommer också att svara på några vanliga frågor om 99designs och det bästa sättet att tjäna pengar på plattformen.

Sätt att tjäna pengar på 99DESIGNS

Designers måste ha en stark förståelse för komposition, färgteori och typografi för grafisk design. Här är några sätt du kan tjäna pengar på plattformen:

Designlogotyper: Logotypdesign är en av de mest populära tjänsterna som erbjuds på 99designs. Logotypdesign kräver ett kreativt öga och en stark förståelse för designprinciper för att skapa en logotyp som är både visuellt tilltalande och minnesvärd. En framgångsrik logotypdesign ska vara enkel och minnesvärd, med en igenkännbar symbol eller designelement som lätt kan användas för att identifiera ett varumärke. Logotypdesigners på 99designs måste ha den tekniska kunskapen för att skapa logotyper som ser bra ut i flera medier och storlekar.

Designwebbplatser: Webbdesign är en annan populär tjänst på 99designs. Webbdesign innebär att skapa webbplatser som är visuellt tilltalande och lätta att använda. Designen ska vara lyhörd, vilket innebär att den ska anpassa sig till olika skärmstorlekar och enheter. Webbdesigners måste också ha en god förståelse för HTML, CSS och JavaScript för att skapa en webbplats som är både funktionell och visuellt tilltalande.

Designillustrationer: Illustration är ett bra sätt att tjäna pengar på 99designs. Illustratörer på 99designs måste ha ett starkt öga för detaljer och utmärkta färdigheter i teckning och målning. Illustratörer måste också ha en god förståelse för komposition och färgteori för att skapa illustrationer som är visuellt tilltalande och minnesvärda.

Se även  Hur man börjar blogga i Indien och tjänar riktigt bra pengar

Design rörelsegrafik: Rörlig grafik är en annan tjänst som erbjuds på 99designs. Rörliga grafikdesigners måste ha en stark förståelse för animation och principerna för animering för att skapa rörlig grafik som är visuellt tilltalande och minnesvärd. Rörliga grafikdesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe After Effects och Adobe Premiere Pro för att skapa rörlig grafik.

Designtryckmaterial: Tryckt material som visitkort, flygblad och broschyrer är också populära tjänster på 99designs. Designers skapar trycksaker som är visuellt tilltalande och minnesvärda. Tryckdesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe InDesign för att skapa tryckmaterial.

Designpresentationer: Presentationsdesign är en annan tjänst som erbjuds på 99designs. Presentationsdesigners måste ha en god förståelse för PowerPoint eller Keynote för att skapa presentationer som är visuellt tilltalande och minnesvärda. Designers måste skapa presentationer som är både funktionella och visuellt tilltalande.

Design infografik: Infografik är ett bra sätt att tjäna pengar på 99designs. Infografiska designers måste ha en stark förståelse för datavisualisering för att skapa infografik som är både informativ och visuellt tilltalande. Infografiska designers måste också ha god förståelse för programvara som Adobe Illustrator och Adobe Photoshop för att skapa infografik.

Designa grafik för sociala medier: Social media graphics är en annan tjänst som erbjuds på 99designs. Grafiken på sociala medier måste vara visuellt tilltalande och minnesvärd för att den ska tilltala publiken. Grafiska designers för sociala medier måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe Photoshop och Adobe Illustrator för att skapa grafik i sociala medier.

Designvaror: Produkter som t-shirts, hattar och muggar är också populära tjänster på 99designs. Varudesigners måste ha en stark förståelse för tryck- och produktionstekniker för att skapa varor som är både funktionella och visuellt tilltalande. Varudesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe Illustrator och Adobe Photoshop för att skapa varor.

Se även  Hur man säljer digitala produkter online (5 beprövade tips)

Designförpackning: Förpackningsdesign är en annan tjänst som erbjuds på 99designs. Förpackningsdesigners måste ha en stark förståelse för material och produktionstekniker för att skapa förpackningar som är både funktionella och visuellt tilltalande. Förpackningsdesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe Illustrator och Adobe Photoshop för att skapa förpackningar.

Designannonser: Annonsdesign är en annan populär tjänst på 99designs. Reklamdesigners måste skapa annonser som är både unika och minnesvärda. Reklamdesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe Photoshop och Adobe Illustrator för att skapa annonser.

Designa bokomslag: Bokomslagsdesign är också populärt på 99designs. Ett bokomslag måste vara visuellt tilltalande och återspegla bokens väsen. Bokomslagsdesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe Photoshop och Adobe Illustrator för att skapa bokomslag.

Designetiketter: Etikettdesign är en annan populär tjänst på 99designs. Etikettdesigners måste ha en stark förståelse för komposition, färgteori och typografi för att skapa etiketter som är både iögonfallande och innovativa. Etikettdesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe Illustrator och Adobe Photoshop för att skapa etiketter.

Designkläder: Kläddesign är en annan tjänst som erbjuds på 99designs. Kläddesigners måste ha en stark förståelse för material och produktionstekniker för att skapa kläder som är både funktionella och visuellt tilltalande. Kläddesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe Illustrator och Adobe Photoshop för att skapa kläder.

Designtidningar: Tidningsdesign är också populärt på 99designs. Tidningsdesigners måste också ha en god förståelse för programvara som Adobe InDesign för att skapa tidningar.

Vanliga frågor

F. Vad gör 99designs?

Se även  8 perfekta idéer på Instagram för att växa dig själv som frilansare

A. 99designs är den största globala marknaden för grafisk design, som förbinder kunder som behöver anpassat designarbete som logotyper och webbdesigner med en blomstrande gemenskap av begåvade designers.

F. Hur får jag betalt för 99designs?

S. Kunder betalar designers direkt på 99designs. Betalningar skickas via PayPal, direkt insättning eller banköverföring.

F. Hur mycket kan jag tjäna på 99designs?

S. Hur mycket pengar du kan tjäna på 99designs beror på typen av projekt och designens komplexitet. Generellt sett kan designers tjäna allt från $200-$3000 per projekt.

F. Är 99designs bra för nybörjare?

S. Ja, 99designs är bra för nybörjare. Plattformen är användarvänlig och erbjuder ett brett utbud av tjänster som kan hjälpa nybörjare att enkelt tjäna pengar.

F. Hur hittar jag arbete på 99designs?

A. 99designs har en jobbtavla där kunder lägger ut designbriefer. Du kan bläddra i styrelsen och ansöka till de projekt som intresserar dig.

coworking utrymme

Slutsats

99Designs är en fantastisk plattform för designers att tjäna en bra summa pengar genom att erbjuda grafiska designtjänster. Frilansare kan erbjuda en mängd olika tjänster som att designa logotyper, webbplatser, illustrationer, infografik, bokomslag, presentationer, etc., för att tjäna pengar på plattformen. För att maximera chanserna till framgång på 99designs bör frilansare utveckla sina färdigheter inom områdena design, tryckning, produktion och mjukvara för att skapa en stark portfölj och attrahera kunder. Med rätt mängd engagemang och engagemang för kvalitet kan frilansare tjäna bra pengar på 99designs.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button