Generering av leads

MemberPress Review (2023): Funktioner, prissättning, för- och nackdelar

Letar du efter en ärlig MemberPress-recension som hjälper dig att avgöra om det är rätt för dig?

Vi har dig täckt! MemberPress marknadsförs som ett ”Allt i ett”-medlemskapsplugin för WordPress, men vi kommer att testa det påståendet för att se om det lever upp till hypen.

I den här artikeln kommer vi att täcka alla funktioner, för- och nackdelar med MemberPress, samt fullständig information om priser, integrationer och tillägg.

Låt oss börja!

Vad är MemberPress?

MemberPress är ett premium WordPress-plugin som du kan använda för att skapa en medlemssida. Detta kan hjälpa till att driva trafik, engagemang och konverteringar på din WordPress-webbplats.

Men vänta, vad är en medlemssida egentligen?

En medlemswebbplats är en plats där medlemmar kan registrera sig och logga in för att få tillgång till premiuminnehåll och förmåner. Dessa godsaker kan inkludera exklusiva blogginlägg, videor, podcasts, onlinekurser, communityforum, exklusiva appfunktioner och mycket mer.

Vad du ska leta efter i ett medlemskapsplugin

När du väljer ett WordPress-medlemskapsplugin finns det flera viktiga faktorer att ta hänsyn till.

Titta först på funktionaliteten hos medlemskapsprogramvaran du överväger och jämför den med den användarupplevelse du vill leverera. Vill du vara värd för onlinekurser? Hålla webbseminarier? Underlätta samtal i ett medlemsforum? Se till att din sidabyggare för medlemskap har de funktioner du behöver eller integrerar med andra verktyg för att få jobbet gjort.

Tänk sedan på de specifika medlemsmodellerna du vill erbjuda. Du kanske vill erbjuda ytterligare medlemsnivåer utöver din grundplan, eller använda en gratis provperiod för att generera potentiella kunder. Inte varje medlemskapsplugin kan göra olika betalningsstrukturer, så var uppmärksam på detaljerna i programvaran du funderar på.

Användarvänlighet är mycket viktigt, både för dig och dina medlemmar. Hur lätt är det för dig att lägga till nytt innehåll för dina medlemmar? Kan medlemmar hantera sina egna prenumerationer och medlemsnivåer? Antar medlemsfunktionerna stilen för ditt befintliga WordPress-tema eller behöver du anpassad kodning för att få dem att passa in? Det kan ta mycket arbete att bygga en medlemswebbplats, så försök att välja ett verktyg som är användarvänligt.

Bra kundsupport är viktigt för att få dig ur en trassel. Leta efter plugins som uppdateras regelbundet och kommer med massor av dokumentation, tutorials och personlig hjälp när du behöver det.

Vi kommer att granska MemberPress i den här artikeln, men vi har också gjort en lista över andra webbplatsbyggare för medlemskap som du kan överväga.

Låt oss nu ta en titt på hur MemberPress kan förvandla din WordPress-webbplats till ett blomstrande medlemskap.

MemberPress Plugin-funktioner

Innehållsbetalningsvägg och åtkomstregler

MemberPress erbjuder helt anpassningsbart innehållsskydd. Det betyder att du kan begränsa vem som har tillgång till specifika sidor och blogginlägg, inläggskategorier och taggar, individuella lektioner inom kurser, videor och mer.

Se även  Hur man skriver ett uppföljningsmail för dina kampanjer

Dessutom låter MemberPress dig droppa innehåll till dina medlemmar bit för bit. Detta hjälper till att hålla intresset högt eftersom det alltid finns nytt tillgängligt innehåll för dem att komma åt. Det kan också ge dig mer kontroll över medlemsupplevelsen. Du kanske behöver deltagarna att titta på en specifik video innan de börjar en kurs. Du kan ställa in kursen för att låsa upp efter att videon har setts.

Innehåll kan droppas baserat på ett fast datum, efter registrering eller efter köp av en specifik produkt eller medlemskap. Du bestämmer!

Slutligen låter MemberPress dig också ställa in utgångsdatum för din innehållsåtkomst. Detta hjälper också till att driva engagemang eftersom medlemmarna är motiverade att kolla in sitt innehåll eller slutföra en kurs innan den löper ut.

Onlinekurser

Förutom att skydda ditt innehåll, fungerar MemberPress som ett kraftfullt LMS-plugin (inlärningshanteringssystem). Det betyder att du inte behöver ett separat kursplugin som LearnDash för att kunna erbjuda onlinekurser som en del av ditt medlemskap.

Dina onlinekurser är inbyggda direkt i MemberPress-plattformen, så att du kan hantera dina kurser och studenter från din WordPress-instrumentpanel. Dra och släpp läroplansbyggaren gör det enkelt att lägga till, redigera och ordna om dina lektioner.

För att göra din onlinekurs mer effektiv kan MemberPress lägga till frågesporter och framstegsspårning. Till skillnad från många kursplattformar som bara har flervalsfrågesporter, låter MemberPress dig lägga till flervalsfrågor, flersvarsfrågor, sant/falskt, korta svar och essäfrågor. Du kan ställa in frågor som krävs eller valfria, och välja att kräva att en tidigare lektion är klar innan ett frågesport är tillgängligt. Dessutom kan frågesportsfrågor ha poängvärden och du kan kräva ett godkänt resultat innan du går vidare till nästa lektion.

Onlinekurser kan styras med samma MemberPress-åtkomstregler som allt annat på din webbplats. Och om en användare vandrar in på en sida som inte är en del av deras medlemsnivå, kommer MemberPress till och med att generera en försäljningssida automatiskt för att övertala användaren att köpa ett medlemskap.

Anpassningsbara medlemsalternativ

Ett sätt att generera mer intäkter och engagemang i ditt medlemskap är att erbjuda olika typer av medlemskap. Detta gör ditt medlemskap mer tillgängligt för fler människor utan att förlora pengar genom att ge bort för mycket av ditt premiuminnehåll.

MemberPress låter dig skapa både gratis och betalda medlemskap. Betalda medlemskap kan vara prenumerationsbaserade eller en engångsavgift för antingen livstids- eller tidsbegränsad åtkomst. Du kan också erbjuda provperioder och begränsa provperiodens längd och antalet provperioder varje användare kan ha.

Praktiskt taget varje del av medlemskapsprocessen kan skräddarsys för att passa din affärsmodell. Du kan ställa in specifika betalningsmetoder för varje medlemskap, anpassa användarinformationsfälten, definiera behörigheter för vem som kan och inte kan köpa ett medlemskap och skicka anpassade välkomstmail för varje medlemsnivå.

Se även  Bör du vara orolig för YouTube AdBlockers?

Det finns också tillägg som tillåter presentmedlemskap, företagsmedlemskap och mer.

MemberPress har inbyggd integration med forumplugins som bbPress, BuddyBoss och mer. Detta gör att du kan lägga till anslagstavlor och diskussionsforum till din community för att hjälpa till att bygga engagemang och kontakter mellan medlemmar, inte bara med ditt varumärke. Denna typ av peer-to-peer-anslutning är avgörande för att utveckla ett hållbart samhälle.

Som med allt annat på din webbplats kan MemberPress begränsa åtkomsten till dina forum baserat på medlemsnivå. Det låter dig öppna vissa forum för allmänheten samtidigt som vissa forum endast är VIP.

Kupongkoder

För att marknadsföra din medlemssida kan du skapa kupongkoder i MemberPress. Du kan antingen låta MemberPress generera koderna automatiskt eller använda dina egna kodord. Det finns många alternativ att konfigurera för dina kuponger, inklusive:

 • Procentuell eller fast rabatt
 • Engång eller återkommande
 • Antal tillåtna användningar
 • Start- och slutdatum
 • Medlemskap kupongen kan användas på
 • Affiliate-förening om du använder Easy Affiliate-tillägget

Enkla prissättningssidor

Om du har flera medlemsalternativ kan en pristabell visa de olika valen och knuffa användarna mot den du vill att de ska välja. MemberPress kan automatiskt bygga högkonverterande prissidor åt dig, utan CSS- eller HTML-kunskaper som behövs. Välj bara de medlemsalternativ du vill inkludera, lägg till dem i en grupp så kommer din prissida att visas!

MemberPress-integrationer och tillägg

Utöver kärnfunktionerna som anges ovan har MemberPress ett brett utbud av tillägg och integrationer som du kan använda för att utöka funktionaliteten på din medlemssida med funktioner som:

 • Betalningsportar: Stripe- och PayPal-integration ingår i varje licens, och du kan också lägga till Authorize.net och WooCommerce-integrationer.
 • E-post marknadsföring: Lägg direkt till nya medlemmar till din e-postlista på ConvertKit, Aweber, Mailchimp och andra ESP:er och tagga dem för att ta emot segmenterade e-postmeddelanden.
 • Podcastmedlemskap: Skapa en betald podcast för att tjäna pengar på ditt innehåll.
 • Affiliateprogram: Lägg till ett affiliate-plugin som AffiliateWP eller Easy Affiliate och låt dina medlemmar rekrytera åt dig.

MemberPress Priser

MemberPress har 3 licensnivåer som är prissatta per år:

 • Grundläggande: Börjar på $179,50/år
 • Plus: Börjar på $299,50/år
 • Proffs: Börjar på $399,50/år

Det finns ingen gratisversion av MemberPress men du får en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du vill prova det innan du binder dig.

MemberPress recension: Proffs

Vi gillar MemberPress av många anledningar.

Viktigast av allt är att det är lätt att installera men ändå mycket anpassningsbart. Du kan skapa så många medlemsnivåer du vill, ställa in innehållet som droppar och utgången precis som du behöver och konfigurera anpassade kuponger med bara några klick.

Se även  11 sätt att använda OptinMonsters fältkartläggningsfunktion

Vi uppskattar också hur onlinekursplattformen ingår i MemberPress-licensen. Det är väldigt trevligt att kunna hantera kurser från samma ställe som du hanterar ditt medlemskap.

MemberPress spelar bra med ett gäng olika e-postleverantörer, marknadsföringsverktyg och populära WordPress-plugins och teman. Du har lagt ner mycket tid på att bygga din WordPress-webbplats, och MemberPress låter dig hålla fast vid allt som fungerar och bara lägga till medlemskapsfunktioner utöver det.

Det bästa av allt är att MemberPress supportteam svarar inom några timmar på vardagar. Det betyder att du inte kommer att fastna i att försöka fixa något på egen hand när dina medlemmar behöver en lösning snabbt.

MemberPress recension: Cons

Den mest uppenbara nackdelen med MemberPress är att du måste ha en WordPress-webbplats för att kunna använda den. Om du inte har en WordPress-webbplats måste du antingen flytta din webbplats till WordPress-plattformen eller bygga din medlemswebbplats separat och länka den till din befintliga webbplats, vilket kan vara förvirrande för besökarna.

Tilläggs- och integrationssystemet är användbart men kan vara lite förvirrande. Medan MemberPress enkelt integreras med andra plugins som bbPress och AffiliateWP, skulle det ha varit trevligt att se dem, tillsammans med några av de andra tilläggen, som inbyggda funktioner. Tilläggen är tillgängliga baserat på licensnivå, men vissa användare kanske vill ha möjligheten att lägga till bara ett premiumtillägg utan att uppgradera hela sin licens. Det är för närvarande inte möjligt.

Plugin-programmet är relativt prisvärt, men utan ett livstidsköpalternativ kan kostnaden säkert börja öka med tiden, särskilt på de mer premiumplanerna. Utvecklarna har i allmänhet gjort ett bra jobb med att gruppera tilläggen efter behov, så du kan förmodligen hitta en licensnivå som fungerar för dig.

Sista tankar: Är MemberPress verkligen den bästa medlemskapsplugin?

MemberPress tar funktionen hos flera plugins och kombinerar dem till en. Den kan hantera murat innehåll, onlinekurser, prenumerationer, registrering, gratis provperioder och mycket mer. När det gäller medlemskapsplugins är MemberPress svårt att slå.

Visste du att OptinMonster integreras med MemberPress? Det betyder att du kan visa kampanjer med hög omvandling på medlemssidor, kassan, onlinekurser och mer baserat på medlemskap, registrering eller inloggningsstatus. Detta hjälper dig att rikta in din marknadsföring ännu mer för bättre resultat.

Prova det själv! Skaffa OptinMonster för MemberPress idag!

Jennifer

Publicerad av Jennifer

Jennifer är en innehållsskribent och kursskapare. Hon har en passion för att hjälpa småföretag att växa hållbart och etiskt. På fritiden tycker hon om att skriva skönlitteratur, laga mat och träna.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button