Influencer

NeoReach genererade över 3,5 miljoner USD i intäkter från Influencer Marketing Hub

Influencer Marketing Hubs PPC-partnerskapsprogram har hjälpt NeoReach att generera drygt 3,5 miljoner USD i intäkter sedan de blev kund 2019. Deras byrå har varit avgörande för att koppla NeoReach med högintentionstrafik och bygga starka relationer med de globala ledande varumärkena.

neoreach citat

Som en ledande influencer-marknadsföringsbyrå är det avgörande att skilja sig från konkurrenterna och visa upp sin plattforms kapacitet för potentiella kunder. Influencer Marketing Hub har varit en värdefull partner för att hjälpa NeoReach att nå detta mål. Genom sin plattform har NeoReach kunnat generera högkvalitativa leads och påverka alla deras andra affärer. De har också kunnat utnyttja Influencer Marketing Hubs expertis och resurser för att utveckla marknadsföringskampanjer i världsklass som utbildar och engagerar potentiella köpare.


Behöver:

På dagens trånga marknad måste företag av alla storlekar hitta sätt att sticka ut från sina konkurrenter och få kontakt med sin målgrupp. För NeoReach innebar detta att hitta ett sätt att differentiera sig i en mycket konkurrensutsatt bransch och driva fler högkvalitativa leads till sin plattform.


Lösning:

För att uppnå sina mål vände NeoReach sig till Influencer Marketing Hubs PPC-partnerskapsprogram. Genom detta program kunde NeoReach dra nytta av kraften i trafik med hög avsikt och riktad reklam för att nå sin ideala målgrupp och få fler kvalificerade leads till sin plattform.

Genom att arbeta nära PPC-teamet på Influencer Marketing Hub, utvecklade teamet en skräddarsydd strategi som överensstämde med NeoReachs affärsmål och ökade deras ROI inom de första två veckorna. Teamet på Influencer Marketing Hub utvärderar NeoReachs data på månadsbasis och gjorde justeringar av deras kampanj i enlighet med detta, vilket säkerställer att deras trafik alltid kanaliseras via det mest effektiva innehållet.

Se även  Hur man använder Influencer Marketing för att främja virtuella evenemang

Genom detta partnerskap kunde NeoReach generera betydande intäkter och uppnå sina tillväxtmål, samtidigt som de byggde upp en stark samarbetsrelation med en pålitlig partner.


Resultaten talar för sig själva: NeoReach har genererat betydande återkommande intäkter från kunder som hittat dem på Influencer Marketing Hubs plattform. Deras högkvalitativa trafik har varit avgörande för att hjälpa NeoReach att nå sina tillväxtmål och positionera sig som en ledare inom influencer marketing-branschen.

Prata med Influencer Marketing Hub idag för att se hur deras PPC-partnerskapsprogram kan hjälpa dig att generera högintentionstrafik och driva intäktsökning, precis som de gjorde för NeoReach. Kom igång här.

I sitt uttalande betonade Chris Gonzalez, CMO på NeoReach, den nära relationen mellan NeoReach och PPC-teamet på Influencer Marketing Hub. Han noterade att detta är något som skiljer Influencer Marketing Hub från andra katalogsajter som Clutch eller G2, eftersom de arbetar nära med en strategi. Detta har varit en nyckelfaktor i NeoReachs framgång som kund, eftersom Influencer Marketing Hub-teamet verkligen utvärderar sin data varje vecka och justerar sin kampanj därefter.

Denna nivå av samarbete och skräddarsydd strategi har gjort det möjligt för NeoReach att maximera sina resultat och generera betydande intäkter från deras partnerskap med Influencer Marketing Hub. Det är ett bevis på kraften i en stark kund-leverantör relation och värdet av att arbeta med en partner som verkligen förstår din verksamhet och dina mål.

Prata med Influencer Marketing Hub idag för att se hur deras PPC-partnerskapsprogram kan hjälpa dig att uppnå liknande framgång och bygga upp en stark samarbetsrelation med en pålitlig partner. Kom igång här.

Se även  4 tecken på att du behöver anställa en Influencer Manager för ditt varumärke

Kundprofil:

NeoReach

NeoReach är en ledande influencer-marknadsföringsbyrå som tillhandahåller klassens bästa sökning, datahantering och spårning med företagsanalys. Med sin plattform kan företag skapa effektiva datakampanjer i stor skala och utnyttja kraften i influencer-marknadsföring för att nå sin målgrupp och öka intäkterna.

NeoReachs plattform är utformad för att ge företag av alla storlekar möjlighet att utnyttja kraften i influencer-marknadsföring, oavsett deras bransch eller budget. De tillhandahåller en omfattande uppsättning verktyg och resurser för att hjälpa företag att identifiera rätt influencers, hantera deras kampanjer och spåra deras resultat i realtid.

Med fokus på innovation, kundservice och resultatdrivna lösningar är NeoReach en pålitlig partner för företag som vill nå framgång genom influencer marketing. Deras team av experter är dedikerade till att hjälpa företag att maximera sina resultat och uppnå sina tillväxtmål.

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button