Generering av leads

Thanksgiving Real Estate Marketing: A Top-Seller’s Playbook

Det är ett välkänt faktum att fastigheter saktar ner och växer efter säsong. Saker och ting blir varmare på våren, försäljningen når sin topp under sommaren och faller sedan snabbt när vintern närmar sig. Det här mönstret gör det enkelt att planera framåt, men det kan också utlösa självgodhet, vilket är uppenbart när Thanksgiving närmar sig. I förutseende av semesterperioden och åtföljande avmattning minskar vissa agenter sina uppsökande ansträngningar och inställning till Thanksgiving-fastighetstransaktioner.

Det är lätt att känna sig avskräckt av säsongsbetonade trender, men det betyder inte att du ska ge upp under de kallare månaderna. Thanksgiving fastighetsframgångshistorier är möjliga – dessa segrar kräver helt enkelt en förändring i strategi.

Fördelarna med Thanksgiving fastighetsmarknadsföring

Varje fastighetssäsong kommer med unika möjligheter och utmaningar. När Thanksgiving närmar sig är fastighetsproffs mer medvetna om de svårigheter som ligger framför sig. Detta negativa fokus kan förhindra dig från viktiga fördelar i november månad. Du kanske missar några av dessa saker:

  • Större potential för kvalificerade leads. Vanligtvis är det bara de mest investerade köparna eller säljarna som kommer ut på marknaden under semesterperioden, så det finns ingen anledning att oroa sig för att slösa tid eller marknadsföra pengar på kunder som inte hänger med. Detta kan vara fördelaktigt för både köpare och säljare, och det är särskilt värdefullt när man ska övertyga potentiella förstagångsköpare att ta steget.
  • Tacksamhet som marknadsföringsverktyg. Begreppet tacksamhet tilltalar potentiella köpare och säljare, som vill veta att deras fastighetsmäklare faktiskt bryr sig. Naturligtvis bör alla ansträngningar för att integrera detta koncept i marknadsföringsinitiativ vara 100 % äkta. Dagens konsumenter är kunniga och kan se igenom ihåliga marknadsföringssystem.
  • Få ett försprång på semesterperioden. Konsumenter klagar regelbundet över att de bombarderas med marknadsföringsbudskap under december månad. Skilj dig från mängden med en Thanksgiving-orienterad kampanj som avslutas precis när konkurrensen från semestermarknadsföringen börjar bli hård.
  • Håll din fastighetsaffär i fokus. Även om köpare eller säljare inte räknar med att bli involverade i fastighetsmarknaden just nu, är det värt mödan att fortsätta att odla dina relationer. Du vill förbli top-of-mind så att potentiella kunder tänker på dig först när de är redo att gå vidare.
Oavsett årstid finns det många sätt att lista och sälja hus. Thanksgiving erbjuder en tydlig möjlighet på fastighetsmarknaden. Bild

Bästa metoder för Thanksgiving fastighetsmarknadsföring

Även om Thanksgiving erbjuder många möjligheter, är det viktigt att fortsätta med försiktighet. Bästa metoder att tänka på inkluderar:

  • Var autentisk. Som nämnts tidigare kommer oprigtig marknadsföringsbudskap att driva iväg annars intresserade prospekt. Med tanke på den personliga karaktären hos dina kontakter med kunder är det särskilt viktigt att tala från hjärtat. Låt dom veta Varför du brinner för ditt arbete inom fastigheter och Vad du hoppas kunna hjälpa kunder att uppnå genom att lyfta fram din inneboende passion.
  • Överväg timing. En mycket kort paus i marknadsföringen inträffar ofta under de första två veckorna av november. Medan vissa företag använder denna period för att få ett försprång på semestermarknadsföring, föredrar andra att intensifiera sina ansträngningar i december. Dra nytta av denna lågtrafiktid för att få ut ditt tacksägelsebudskap till möjliga köpare eller säljare.
  • Fokusera på din målmarknad. Även om detta råd alltid gäller för fastighetsmarknadsföring, är det särskilt viktigt under långsamma perioder. För att få ut det mesta av varje marknadsföringskrona, begränsa ditt fokus baserat på din kundkrets. Till exempel kanske du i första hand jobbar med unga par eller pensionärer som gillar tanken på att slippa sommarens rea-scramble för familjer med barn i skolåldern. Skräddarsy ditt marknadsföringsbudskap eller eventuella evenemang du håller för att tilltala din avsedda målgrupp.
Se även  Smart listhantering för restauranger

Top Thanksgiving marknadsföringsidéer för fastighetsmäklares

Om du är redo att förbereda dina marknadsföringsinsatser men också saknar idéer, oroa dig inte. Nedan lyfter vi fram några av de mest övertygande Thanksgiving-marknadsföringsidéerna för fastighetsmäklare och några strategier för att få ut det mesta av dessa möjligheter under lågsäsong.

Thanksgiving fastigheter
Detta fastighetsföretag uttrycker tacksamhet samtidigt som det identifierar prestationer med ett välskrivet Thanksgiving-blogginlägg. Bildkälla: Suzanne Powers Realty Group.

Lyft fram välgörenhetsinitiativ

Thanksgiving är en högtid för att uttrycka tacksamhet och hjälpa andra. Dessa ansträngningar behöver inte vara rent altruistiska; de kan ge en kraftfull marknadsföringsmöjlighet. Om du redan är fast besluten att ge tillbaka till ditt samhälle, tveka inte att berätta för potentiella kunder om dina välgörenhetsarbetet. Detta kan öka entusiasmen och goodwill bland de främsta leadsna och uppmuntra följare att investera i dina initiativ.

Organisera en Thanksgiving-matresa

Kanske ser din lista över senaste välgörenhetsgärningar lite kort ut. Inga bekymmer – du kan ge tillbaka nu. Ännu bättre, engagera kunderna. Samarbeta med en organisation som servar låginkomstpersoner för att organisera en Thanksgiving-matresa.

Värd för en avslappnad Thanksgiving-middag

Ingenting uppmuntrar kunder riktigt som löftet om mat. Använd Thanksgiving som ett marknadsföringstillfälle med matprover eller till och med en sittande måltid som ett evenemang för klientuppskattning.

Bjud in kunder till ett roligt lopp på Thanksgiving

Uppmuntra kunderna att bränna några kalorier före sin stora måltid med en löpning på 5k. Många stadsdelar håller kalkontrav och liknande evenemang på Thanksgiving-morgonen, med intäkter som vanligtvis är inriktade på lokala ideella organisationer. Bygg ett team av fastighetskunder för att ta sig an en Thanksgiving-jogging tillsammans.

Dela din tacksamhet på sociala medier

Låt följare veta hur tacksam du är för din gemenskap med inlägg på sociala medier som kommer från hjärtat. Detta kan ta många former. Till exempel, med deras tillåtelse, kan du lyfta fram specifika kunder som du var tacksam för att arbeta med under det senaste året. Annars bör en enkel bild och ett genomtänkt budskap låta följare veta att de är uppskattade.

Se även  Eventdetaljer att inkludera på din eventwebbplats

Glöm inte sociala medier för att dokumentera ovannämnda marknadsföringsevenemang, som roliga löpturer, matturer eller Thanksgiving-middagar.

Utöka tacksägelseönskningarna med ett fullständigt blogginlägg

Spara djupgående Thanksgiving-önskningar för blogguppdateringar och ge ett mer personligt meddelande om kraften i tacksamhet i fastighetsbranschen.

Skicka tacksamma e-postmeddelanden

Utnyttja kraften i e-postmarknadsföring för fastigheter för att låta kunderna veta att de betyder något. Ett enkelt meddelande kan räcka långt när det är personligt. En Thanksgiving-text kan inkluderas i ditt vanliga fastighetsnyhetsbrev, men ett Thanksgiving-orienterat e-postmeddelande kan vara ännu mer effektivt.

I slutändan låter de bästa Thanksgiving-kampanjerna för fastighetsmarknadsföring både framtida och nuvarande kunder veta att du verkligen bryr dig om deras välbefinnande, såväl som ditt samhälle i stort. Detta är nyckeln till att bygga starka kontakter som lönar sig under hela året.

Tacka för dagens bästa marknadsföringsmöjligheter

Säsongsbetonade uppehåll behöver inte resultera i torrperioder på fastigheter under Thanksgiving eller andra helgdagar. Titta på marknadsföringsstrategierna ovan för att ge ett välbehövligt lyft samtidigt som du förmedlar din unika, autentiska varumärkesidentitet.

Använd denna möjlighet att experimentera med Thanksgiving-baserade sociala medier, bloggar eller e-postmeddelanden. Låt kunderna veta att de är viktiga med innehåll eller händelser som förmedlar din tacksamhet.

Fortsätt farten under hela säsongen genom att utnyttja några fler marknadsföringsidéer för semesterfastigheter.

Visste du? Constant Contact erbjuder ett företagskontoalternativ designat för fastighetsmäklare/ägare, så att du kan förse agenter med alla digitala marknadsföringsverktyg de behöver, på ett ställe. Fördelarna med ett företagskonto inkluderar ett rabatterat pris för dina agenter, låsta varumärkesmallar för att hålla varumärkeskonsistens mellan alla användare, verktyg för att spåra resultat (öppningar, klick, etc) och mer. För mer information, fyll i det här snabba formuläret, så kontaktar vi dig med mer information om hur du kan göra din marknadsföring enklare och mer konsekvent under hela din mäkleri.

Se även  Hur du utökar din textmarknadsföringslista (5 enkla sätt)

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button