Reklam

Tillkännager AdQuick Browse Lite – nu tillgänglig för alla användare

AdQuick, världens mest omfattande reklamplattform utanför hemmet (OOH), har lanserat en ny funktion som nu är tillgänglig för alla användare, kallad Browse Lite. Denna lansering ger tillgång till en av våra mest kraftfulla produktfunktioner, Browse, som tidigare endast var tillgänglig för betalande kunder som byråer och startups/stora varumärken med en OOH-budget som aktivt kör kampanjer.

AdQuick Browse-funktionen erbjuder en översikt över hela OOH-marknaden i fågelperspektiv

Vi har fått så bra feedback på hela Browse-verktyget, och så i vårt uppdrag att göra OOH mer exakt och tillgänglig öppnar vi upp vår mest demonstrerade och använda funktion på plattformen. Genom att låsa upp Browse Lite som ett planeringsverktyg tillhandahåller vi fler ”wow”-ögonblick än någon annan OOH-plattform och kommer omedelbart att förstås och åtgärdas av alla reklamproffs.

Bläddra-funktionen ger inte bara en karta utan också en detaljerad beskrivning av enheter inklusive nyckelinformation om OOH-placeringar som område, annonsstorlek och synlighet

Bläddra är ett kraftfullt verktyg som förändrar hur marknadsförare kan samverka med en värld utanför hemmet, och ett ”alltid på, alltid tillgängligt” fönster till marknaden för annonsörer som noga vill övervaka lager. Detta är särskilt användbart för medieplanerare och de som snabbt vill ta vara på möjligheter. Våra avancerade användare kan redan dra nytta av fördelarna med att vara anslutna till marknaden 24/7, och många håller denna produkt öppen på en flik redan under sina dagliga arbetsflöden. Nu är sådana insikter tillgängliga för alla. Vi planerar att lägga till ytterligare funktioner till Browse Lite inom en snar framtid, så håll utkik efter mer och låt oss veta vad mer du vill se.

Se även  De fem bästa pristrenderna för annonsering utanför hemmet efter Covid

Vi inbjuder dig att kolla in Browse Lite själv, komma igång genom att besöka vår huvudsajt på AdQuick.com och se vad som är möjligt för ditt varumärke.

Glad surfning!

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button