Reklam

Tillkännager AdQuick och Lamar integrationspartnerskap

AdQuick är stolta över att tillkännage en integration med Lamar Advertising! Den nya integrationen kommer sömlöst att koppla AdQuicks annonsörer med realtidspriser och tillgänglighet från Lamar Advertisings portfölj av produkter utanför hemmet. Lamar Advertising Company grundades 1902 och är ett av de största företagen för utomhusreklam i världen, med över 356 000 skärmar i USA och Kanada och ett känt namn i annonsbranschen. Detta partnerskap ger en djup integration mellan AdQuicks teknologistack och Lamars breda, kontinentöverskridande lager som sträcker sig över tusentals miles.

Som partner till AdQuick sedan dess grundande har Lamar varit ledande när det gäller att föra innovativ teknologi till OOH-marknaden från deras digitala skyltar till deras interna plattformar. Vi är glada över att de har gjort investeringarna för att bygga ett API som gör det möjligt för AdQuick att betjäna våra kunder med bättre hastighet, effektivitet och datanoggrannhet.

Annonsörer som använder AdQuicks ledande plattform har nu tillgång till den största kohorten av realtidstillgänglighet och prissättning inom utomhusreklambranschen. Lamars satsning på denna teknik är ett stort steg framåt för att överbrygga gapet mellan digitala medier och traditionella medieköp som möter behoven hos 2000-talets varumärken.

AdQuick ser fram emot ett fortsatt samarbete med Lamars säljteam och att utveckla den tekniska kapaciteten för reklam utanför hemmet.

Läs mer om att komma igång med AdQuick idag här.

Se även  Tillkännager lagertillgänglighet i realtid med Clear Channel Outdoor

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button